Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru cap 40
Raspunsuri - Pagina 8
ysa26 spune:
Stiu k Tutu e plecat in perioada 7-14 octombrie, dar tocmai am citit la subiectul cu endo k a plecat si acum.Atunci nu va mai pleca pe 7? ar fi bine k asa as putea face si eu monitorizarea. Kora scoate-ne din ceata asta,plsssss!!!
ralu_t spune:
teo, tutu a plecat aseara, se intoarce duminica. nu nasti pana atunci, nu?
a venit toamna...cu un bebe!!!
4+
aaandreea78 spune:
Nuchi, sunt bine. Uneori paranoia pentru ca eu nu am greturi si alte alea, mi se face frica, am mai citit tot felul de cazuri, dar merg inainte cu Dumnezeu, are el grija de noi. La tine cum a fost? Ce simptome aveai? Merg la dr. Tutu pe 1 octombrie, pana atunci fac injectii si iau utrogestan.
9+
Zenobia spune:
Va pup, fetelor.
Ma bucur tare mult ca e atmosfera buna la subiectul nostru si ca eforturile unora dintre fete nu raman in zadar. Felicitari, Ralu, sa ai o sarcina usoara si la termen!
Eu fac o pauza de monitorizari, o pauza mai lunga, de vreun an doi, eventual ma mai duc din cand in cand, la cateva luni, sa verific daca totul e in ordine. Viata mea si a sotului meu e intr-un moment foarte important, e timpul ca ce scrie la tara in care locuiesc sa devina realitate. Incepem procesul de emigrare care va dura un timp, iar daca in toata aceasta perioada bebe nu va veni, voi face un FIV la plecare (sau unul in Australia) si am terminat povestea. Sunt tanara, am tot timpul din lume, iar bebe va veni cand va considera DD ca e cazul. Eu am cam facut tot ce tine de mine.
Asa ca sa nu va mirati daca nu voi avea nimic de raportat, raman tutunareasa (dar nu atat de activa la cabinet). Cam asa despre mine.
Va pup pe toate fara exceptie! 
Salvati padurea
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia , Franta , Brasov , Cheia , Sarata Monteoru
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
georgia_c spune:
ysa m-ai scos din mare incurcatura...

hai ca si pe mine m-a chemat la 1 monitorizare in z10 de cm ..care s-ar putea sa pice cam in perioada 10 (oricum am avut bucuria sa-mi spuna la 1 consult ca ovulasem)
hai ca azi sunt pusa pe intrebari ....
...sper sa nu ma luati pe faras ... so ...la mine e mai complicat cu plecatul de la munca .. na ca la toata lumea de altfel ..cand e mai liber la cabinet ..?
mihailescu teodora spune:
quote:
Originally posted by ralu_t
teo, tutu a plecat aseara, se intoarce duminica. nu nasti pana atunci, nu?
a venit toamna...cu un bebe!!!4+
Sper sa nu,Ralu!

Teodora
36 +
Mihnea Andreihttp://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
georgia_c spune:
zenobia
eu una am incredere , ca vei ramane insarcinata anul asta ... nu ma intreba de ce zic asta,ca nu as putea sa-ti argumentez ...
Zenobia spune:
Pai, cam asa e, Georgia, cand nu te mai agiti se intampla. Sper sa fie asa pentru toata lumea. 
Salvati padurea
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Grecia , Franta , Brasov , Cheia , Sarata Monteoru
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
kitty_nic spune:
Teo pupi multi tie si lui bb Mihnea sa fie cuminte pana se intoarce tutu. vezi ce mult isi iubeste mamica? stia ca tii sa nasti normal si a "pus ochiul la gaurica"
. Indiferent cand o fi noi tinem pumnii sa fie bine si usor.
Marina am vazut pozici cu Emma. E o scumpa. Abia astept sa ne facem si noi mai mari si sa venim sa ne intalnim cu voi in parc - la primavara probabil.
IoanaTugs draga mea, mi-era asa dor de tine...Nu mai stiu nimic de tine, si nici de frumoasa ta finutza de care imi este la fel de dor. Pupici
Feli tinem pumnii si
la DD sa il trimita pe bb la voi, mai ales ca Teo trebuie sa predea si ea stafeta cuiva, nu? 
Alexia pupam bblina mare si tzopaita.
Copilut ce mai face bb?
Zenobia imi place nespus atitudinea ta de "sunt tanara si am tot timpul" si "am facut tot ce a depins de mine", acum lasa-l pe DD sa-si faca treaba si tu relaxeaza-te, ca stii tu, bb vine la mame relaxate si optimiste! Pupi multi si sper sa ne mai intalnim inainte sa emigrezi
Mamidevladut pupa vladutz din partea noastra. Si pupam mami dragutza.
Ralu_t felicitari si sarcina usoara si la termen! Iti doresc un bb sanatos si papacios!
Pup toate fetele dragi mie fara nici o exceptie si ma bucur ca odata cu venirea toamnei au inceput sa apara si bb la mamici doritoare. pupici muuuuuuulti!
Mami Cristina si
Daria Ioana
www.flickr.com/photos/kitty_nic" target="_blank">
Poze Daria
Viitorul suna si mai bine: bebe a venit!
Nimic nu este intamplator.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajut-o pe Sonia!
RalMar spune:
Felicitari ralu! Vad ca toate fetele sunt optimiste azi, probabil din cauza reusitei. Parca incep sa mai sper si eu cand vad ca la altii se poate, mai ales ca aseara am discutat mai in detalii cu sotul si in sfarsit a realizat ca problema e destul de grava si se gandeste sa incercam FIV. Dar eu inca mai sper sa fie de ajuns inseminarile.