Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru cap 40
Raspunsuri - Pagina 3
Iyoana spune:
Zenobia super surpriza!!
RalMar, Georgia succes mult fetelor, rabdare si speranta!
Sa ne veniti cu vesti bune cat mai repede!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana
RalMar spune:
Multumim de urari! Culmea este ca inca mai am speranta dupa 2 ani de investigatii si nici un raspuns, dar cu rabdarea stau mai prost.
ysa26 spune:
Ce harnicute sunteti!!! Se vede k s-au terminat concediile...
Ma bucur k avem tutunici noi, sper sa fiti multumite de profesionalismul lui Tutu.
Zeno multumim pt noul capitol si pt poze
Georgia ma bucur k a decurs bine intalnirea cu T.
ysa26 spune:
quote:
Originally posted by alexia28
....acum simt ca nu-mi mai gasesc locul aici printre atatea fete noi , nici aici nici la odisee
Alexia lasa k te prindem noi din urma si te urmam la odisee si astfel se reface gasca.
georgia_c spune:
multumesc fetele de urare ... sa speram ca asa cum ne-am tras una dupa alta la dr t , asa ne vom trage si la sarcina ...
RalMar spune:
S-a facut ora 12! Mai astept jumatate de ora si incep sa sun iar de 50 de ori la dr.T sa-mi fac programare. Dar azi nu mai renunt pana nu-mi face programarea! Ce stresanta o sa mai fiu.......
ira79 spune:
Mie mi-a iesit clamydia pozitiv la secretie, si vreau sa merg sa-mi fac si antocorpii din sange, am auzit ca-i mai sigur rezultatul asa.
Ce imi mai puteti spune despre aceasta bacterie
georgia_c spune:
quote:
Originally posted by RalMar
S-a facut ora 12! Mai astept jumatate de ora si incep sa sun iar de 50 de ori la dr.T sa-mi fac programare. Dar azi nu mai renunt pana nu-mi face programarea! Ce stresanta o sa mai fiu.......
bafta ... daca nu prinzi , sti ce ai de facut .. macar suntem 2 care o stresam cu tel
RalMar spune:
Am reusit!!!!!!! Din pacate doar pe 15 octombrie, dar e bine si atunci! Problema e ca CM tre' sa-mi vina pe 10 oct. Daca-mi vine mai tarziu si cu o zi, am dat-o in bara rau de tot! Sper sa nu fie totusi probleme.
nuchi spune:
Am si eu o intrebare pentru fetele mai vechi care vin la monitorizare sau pentru cele care sunt gravidute: cum procedati cand dati tel.? Eu de cate ori sun sa-mi fac programare si spun ca sunt pacienta dr. si trebuie sa vin in ziua x ca atunci mai am programare si la Iosup sau la alte analize in Buc. imi spune ca e ok, ca pot veni fara sa ma noteze undeva si fara sa-mi zica o ora anume. Eu nu pot uita inca ziua in care dr. era foarte hotarat sa nu primeasca in cabinet decat fetele cu programare. Sa sun oare si sa insist pana ma noteaza undeva? Mie imi este imposibil sa inteleg modul de lucru al asistentei.
Nuchi 20+ mamica de ianuarie-februarie