Pacientele optimiste si gravi dr Tutunaru cap 40
Raspunsuri - Pagina 4
alexia28 spune:
quote:
Originally posted by nuchi
Am si eu o intrebare pentru fetele mai vechi care vin la monitorizare sau pentru cele care sunt gravidute: cum procedati cand dati tel.? Eu de cate ori sun sa-mi fac programare si spun ca sunt pacienta dr. si trebuie sa vin in ziua x ca atunci mai am programare si la Iosup sau la alte analize in Buc. imi spune ca e ok, ca pot veni fara sa ma noteze undeva si fara sa-mi zica o ora anume. Eu nu pot uita inca ziua in care dr. era foarte hotarat sa nu primeasca in cabinet decat fetele cu programare. Sa sun oare si sa insist pana ma noteaza undeva? Mie imi este imposibil sa inteleg modul de lucru al asistentei.
Nuchi 20+ mamica de ianuarie-februarie
Asa am patit si eu , m-a programat pt sapt viitoare fara sa ma intrebe nimic, cum ma cheama...cica sa vin pana la 19.00, la final i-am zis eu : stiti ma cheama....cica da, bine dar nu cred sa o fi interesat, sa fi notat undeva
Alexia si minunea mea Teodora
Iyoana spune:
RalMar, in ceea ce priveste disponibilitatea voastra de a merge la bucuresti...din pacate va trebui sa o gasiti, pentru ca dr. T recomanda IDS (dr. Matei) pentru spermograma, fara sa stea prea mult la discutii. Si pentru celelalte analize, cat vei fi graviduta tot IDS recomanda. Stiu cum e cu timpul si cu banii, am trecut (si vom mai trece) si noi prin acelasi lucru, fiind din provincie. Succes!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana
RalMar spune:
La IDS trebuie programare pentru spermograma? Cred ca acum, pe 15 va merge si sotul cu mine si putem rezolva si problema lui. Dar pana sa fiu graviduta, mai e cale luuuuuuunga.... Tre' sa vedem ce-mi recomanda dr. inseminari sau FIV, ca natural nu se poate. Deci, sa ma pregatesc, ca voi veni foarte des prin Bucuresti din cate inteleg.
ysa26 spune:
RalMar trebuie sa suni la IDS si-ti faci o programare. Cand am fost cu sotul era intr-o sambata, am asteptat vreo 3 ore, mi-a dat rezultatul si am vorbit si cu dr.Matei.
Georgia pt monitorizare platesti 150 lei la inceput si apoi te duci de cate ori de cheama in luna respectiva.
ancaoradea spune:
ira79 Clamydia este o bacterie care se transmite pe cale sexuala. Daca ti-a iesit pozitiv din secretie nu mai are sens sa iti faci si din sange pt sigur va iesi pozitiv. In schimb ii recomand sotului tau sa faca Ac anti clamydia Ig G si Ig M pt ca mai mult ca sigur si el are.Tratamentul trebuie sa il faceti amandoi, cu antibiotice, cat de repede deoarece aceasta bacterie produce infalmatia trompelor, le poate infunda si produce aderente, deci o cauza impoertanta de sterilitate. Pana atunci ar fi bine sa va ganditi la protectie. In speranta ca te-am putut ajuta, iti trimit si un
georgia_c spune:
ysa , ca sa fiu sigura ca am inteles bine ... daca ma cheama 3 luni la monitorizari , in fiecare luna , sa zicem de 4 ori .. platesc in fiecare luna 1.5mil ,la 1 consultatie ... iar apoi nimic ...?
ralmar , mie mi-a zis ca sotulica sa faca spermograma in timp-ul cat sunt io la ciclu .. sper sa nu fi inteles aiurea
RalMar spune:
georgia probabil a spus asa ca sa nu va perturbe "activitatile"
. Sa nu faceti spermograma dupa o pauza mai mare de 3 zile. Acolo spune dupa o pauza de 2-5 zile, dar daca trece prea mult timp mor si nu mai ai rezultate bune. noi am facut-o pe prima dupa 7 zile si a iesit nasoala. Si a doua (dupa 3 zile) a iesit nasoala, dar nu chiar ca prima.
georgia_c spune:
ralmar ,
nu cred ca mi-a zis doar asa ... ca mi-a explicat ce si cum ..dar nu am intreba amanunte ca dehhh , mai greu cu termenii medicali .. dar maine citesc si daca gasesc ceva postez.