MAMICI DE ITALIA (5)
Raspunsuri - Pagina 5
mamii spune:
stefania nu vreau sa te sperii dar shti ca trebuie sa stai departe de pisici nu??
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
MIKUTA4 spune:
Cristina este normal cred sa iti fie frica de durere,imi este mie frica ca mai am atita pina nasca,dar tu trebuie sa fi tare pt piccina ta si sa vezi ca totul va fi bine. ca sa ai curaj si nu uita noi sintem alaturi de tine
MIRELA 28+
SARA-MARIA ingerasul nostru
cristina85ss spune:
mamii si mie imi plac cainii,din cauza asta l-am si luat doar ca avem o problema..nu avem 1 caine ci 4 defapt,intr-un apartament despartit in 2, prima jumatate a apartamentului este a mea si a sotului meu,iar cea de-a doua jumatate a soacrei.Sa-ti spun cum s-a intamplat..
Intr-un deposit de masini,unde sotul meu isi parca masina,am gasit o catelusa ce abia nascuse 6 catei.Ni s-a facut mile de ei si am inceput sa mergem seara de seara la depositul acela ptr a le duce de mancare. Dupa cateva saptamani atunci cand cateii s-au intercat si mancau de toate,am pus anunt pe internet si am afisat poza lor pe la cabinetele veterinere,ptr a le gasi un stapan ( uita-te pe albumul meu de poze ce sta la semnatura sa vezi poza cateiilor cand erau mici) Am reusit in modul asta sa gasim 3 persoane care au luat 3 catelusi. La deposit au ramas alti 3 catelusi si mamica lor care in momentul acela era bolnava,a facut o cadere urata de calciu si nu mai era in stare sa mearga. Am luat acasa cei 3 catelusi,1 ptr mine si sotul,1 ptr soacra si 1 ptr o prietena de-a soacrei. Prietena aceea insa s-a razgandit in privinta cainelui si nu l-a mai vrut,iar noua ne era mila sa-l abandonam din nou la deposit asa ca l-am tinut la noi. Intre timp cainele-mama se simtea din ce in ce mai rau,am decis sa o ducem la vterniar.Acolo ne-a dat un tratament injectabil din 6 in 6 ore ce trebuia facut neaparat,deci ce era sa facem...am luat-o si pe ea la noi.De atunci au ramas toti aici,si ne este enorm de greu ptr ca nu mai sunt mici deloc! Singurul micut este si a ramas cainele-mama care cantareste 15 kg,insa cateii au ajuns de 28 kg iar intr-un apartament fara gradina fara nimic este greu. In plus nici nu s-au obisnuit sa-si faca nevoiile afara ci le fac pe jos in casa. Eu m-am ocupat si am tinut in partea noastra de apartament doar 1 caine,ce pana la urma cu chin am reusti sa-l obisnuiesc sa nu-mi mai murdareasca in casa,insa de cand am ramas gravida am preferat sa-l las mai mult pe la soacra-mea ptr ca lasa foarte mult par si nu mai sunt capabila sa spal pe jos de 3 ori pe zi.Apartamentul unde locuim si despre care ti-am vorbit l-am despartit in 2 apartamente mai mici dupa nunta, eu si soacramea avem in comun doar usa de la intrare,in schimb fiecare are bucataria ei,baia ei,balconul ei..etc
Cristina 40+ GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss
slimatei spune:
nu ma sperii chiar deloc...stiu ca tb sa stau departe..dar doar in cazul in care nu esti imuna la toxo...si eu mi's super imuna....si dr. a zis ca depinde de ceea ce ele mananca.. si ele nu-ma'n crocantini o sparg...si tb sa fiu atenta sa nu-i ating fecele..in rest..pot sa sii mangai...aaaa si sa nu-i pup....
Stefania
mamii spune:
nu vreau sa te supar dar cred ca va trebui sa le gaseshti stapani pentru ca iti va fi foarte greu si cu bebe si cu catel.pentru ca in loc sa dai cu mopu stay si tu 5 minute linishtita Dar nu e o tragedie nicdi cu catel.Sper sa gasiti o solutie ca e pacat de ei ca sunt asa draguti
Raluk31 spune:
Buna dimi,fetele
Petro,mersi de info,acum e ok
Cristina,e foarte frumos ce ati facut pentru catei,mai rar asa ceva Am si eu un cockeras,deja de 8 ani,insa a ramas in tara,la ai mei..si mi-e tare,tare dor de el!
Raluca
in asteptarea lui bb
slimatei spune:
quote:
Originally posted by mamii
nu vreau sa te supar dar cred ca va trebui sa le gaseshti stapani pentru ca iti va fi foarte greu si cu bebe si cu catel.pentru ca in loc sa dai cu mopu stay si tu 5 minute linishtita Dar nu e o tragedie nicdi cu catel.Sper sa gasiti o solutie ca e pacat de ei ca sunt asa draguti
la ce te refereai sau la cine? ca nu se intelege....scuza!
Stefania
slimatei spune:
aaaaaaaaa abia acum am vazut mesajul lui cristina...curios de ce a aparut mai tarziu...bo..scuze mamii
Stefania
pet.cost2005 spune:
Fetele, v-am trimis PM cu noul nostru mail .... si asteptam aprobarea userului comun pt. DC ...
Deci, de acum, cine vrea, poate sa trimita poze pe mailul comun ...
Petronela
bb Silvia