MAMICI DE ITALIA (5)
Raspunsuri - Pagina 20
Ginger00 spune:
Offfffffffff, ce bine de voi ca puteti circula....pe mine nu mai vrea sotzu nici sa ma duca sambata la magazin sa iau ceva pentru bebei ca sa nu cumva sa ma obosesc sa-mi fie rau...a zis ca ma duce dupa ce ies din 7 luni sa fim mai linistiti...incerc sa-mi ridic moralul sa nu intru in depresie...e groaznic sa fii legat de pat...ma simt ata de neputincioasa
+23 sufletelele mele
Atat mai avem
pet.cost2005 spune:
Wooowww ... zacusca ... mmmm ... Da, te cred cu un ajutor de nadejde pe langa tine ca iti vine sa faci ...
Eu, pana una-alta, tre' sa ma mobilizez sa iau vinete sa-mi fac cu maioneza (stiu ca nu e indicata, da' daca nu abuzez nu se baga de seama ) ... si cu salata de rosii ... chiar azi ca tot am drum pe la supermercat. Am luat niste ghivece de-alea lungi sa-mi pun marar, leustean si patrunjel (am adus semnite din RO) ... si nu am nimerit bine masura ... tre' sa le schimb ...
Petronela
bb Silvia
mamii spune:
ginger off shtiu cum te simti relativ...e nasols a fii inchis in casa!dar ar trebui sa te acomodezi cu situatia!Pentru ca si dupa vei avea o perioada in care nu vei putea lipsi din casa mai mult de 10 minute.Nu vreau sa te sperii.Dar ar fi foarte indicat sa facdeti o lista cu tot ce va trebuie si sa puneti banii deoparte sssaaaau POTI FACE SHOPPING PE NET si plateshti cand iti ajung produsele acasa
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
pet.cost2005 spune:
mirelusha - daaa ... tot micuta ii pun cerceii, da' chiar la o zi-doua de la nastere ... parca mi se parea prea ...
katia - am uitat ... AUGURIIIIIIIIIIIIII pt. piccolina ta si cele 3 luni implinite !!!!!! Sa creasca mare si frumoasa si sa va aduca numai bucurii !!!!!!
Noi pe 7 oct. suntem invitati la un botez (catolic, niste prieteni italieni) ... o scumpete de baietel grasunel ... imi vina sa-i mananc falcutele ....
Petronela
bb Silvia
mamii spune:
oricum fetele cu probleme puteti ieshi foarte bine intr.un parc coborati fundu din mashina si va ashezati pe o banca in timp ce sotzii va cumpara o inghetzata
edit: KATIA scuzi tanti auguriiiiiiii aaaaaaa teeeeeeeeeee tanti auguri a teeeeeeee piccina
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
micio spune:
Buna fetele!
Eu acum l-am linistit pe duracell, ca de la 7 e in miscare. Am fost afara, unde s-a distrat cu un caine mare care era in parc, i-am pregatit papa si l-am bagat la nani.
Eu nu am vrut epidurala, ma ia cu rau sa stiu ca am ace in coloana, dar de-ar mai fi sa nasc cred ca mai m-as gandi
Cu sotul in sala de nastere nici eu nu am fost de acoord dar n-am avut cu cine sa ma inteleg, nici nu concepea sa nu-si vada primul flacaul . A mai si filmat si pozat , socat rau ce mai! Eu nu am curaj sa vizionez filmulete si pozele din sala, sunt toate parolate sa nu le deschid din greseala! Oricum el mai vazuse nasteri, ca lucreaza in domeniu medical si nu s-a socaat!
Nici in sala de travaliu nu vreti sa stea sotii cu voi?
Katia, la cat mai multe luni si ani pt frumoasa Giulia, sa fie sanatoasa! Cum a fost dupa vaccin, scuze de ai spus si am omis eu?
Cristina iar esti cu gandurile la dureri, stii ca nu seamana o nastere cu alta, fii barbata si gandeste-te mai bine ce puternica esti ca oricat de rau ar fi ai sa suporti, cel mai important este bebe sa fie sanatos, nu niste amarate de dureri! Sper sa nu te superi pe stilul mai mai aparte de a te incuraja!
Cu localitatea in care stam nu am nimic impotriva sa fie trecuta pe lista oricum eu stau unde a "intarcat draq copii" , nu cred ca s-ar deranja cineva sa se uite pe harta! As dori daca e ok, sa trecem data de nastere a copiilor, sa stim varsta lor, ca in curand vor naste si gravidutzele si vor fi multi bebei!
Oana - mami de Eduard (19 ian 2006 )
MIKUTA4 spune:
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!! GIULIA SA CRESTI MARE SI SANATOASA
MIRELA 28+
SARA-MARIA ingerasul nostru
pet.cost2005 spune:
Fetelor, am schimbat capitolul cu userul comun ... da' pana scapam de cele 10 mesaje moderate ... va aparea mai tarziu. Deci, continuam tot aici, dar controlati si voi cand ii da drumul noului capitol.
Dupa aia ... puteti face fiecare, in dreptul numelui sau, ce modificari/adaugiri vreti, oras, data de nastere etc.
Aaa ... si inca ceva ... mirela (si cine nu mai stie), ca sa nu mai apara labartata pagina ca e incomod de citit, cand folositi emoticoane multe pe acelasi rand, lasati spatiu un intre ele ... si nu mai apare carnatul asa lung ...
Petronela
bb Silvia