MAMICI DE ITALIA (5)
Raspunsuri - Pagina 19
cristina85ss spune:
In romania cerceii se pun chiar din maternitate dar eu nu as putea face asa ceva. Aici nici la 1 an nu le pun cercei,ci abia cand incep sa mearga la scoala poate. Mi se pare corect asa,oricum ele sunt micute,ce le pasa daca au sau nu cercei? Si cu sigurante sunt la fel de frumoase si fara
Cristina 40+ GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss
Ginger00 spune:
Helooooo...a mai ramas cafea si pentru mine?
Cristina mamica sicare nu mai vrea sa iasa.
Si eu as fi vrut sa asisite sotul la nastere dar la noi in primul rand nu se poate ca fac cezariana iar in al doilea si mie mi s-a facut rau de filmarile alea...imi inchipui cum ar face sotzu'...
Am auzit si de un caz in care sotul dupa ce a asistat la nastere nu s-a mai putut atinge de sotia lui...pt. sex evident...eu nu vreau sa risc ca se v-a face deja anul ca sa reusesc sa vad si eu ceva...
Slimatei- daca vrei sa scrii orasele...Milano,sau e putem scrie si la profil personal...cum ziceti
Ma bucur daca nu se mai ace clisma...n-am facut in veci si nici nu am intentie...cu supozitorul e bine...si asa doar cu ajutorul lui merg la alfel nu pot....
+22 sufletelele mele
Atat mai avem
mamii spune:
fetele daca vreti sa asiste sotul mai bine punetii sa se uite intai la un film macar sa shtie la ce sa se ashtepte nu sa leshine pe acolo.
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
MIKUTA4 spune:
Buna fetele!Acum am venit si noi de la INPS doamne dar cite hirtoage mai trebuiesc completate pt maternitate de te doare capul.
Cristina se vede ca m-am inselat ca nasti azi sau miine, la fata.
Al meu sot a spus ca asista la nastere doar cu conditia sa nu fac epidurala si sa nasc normal,si a spus ca sta de la inceput si pina la sfirsit dar fara sa se uite acolo,dar eu epidurala o fac si deci voi naste fara sot linga mine,dar nu conteaza ca va fi linga noi mereu dupa aceea nu?
MIRELA 28+
SARA-MARIA ingerasul nostru
mamii spune:
epidurala ti.o poate pune si fara sa fie el acolo :) iar dupa aia se va vedea doar tubuletul ....Si e tare sotul tau daca te poate acompania eu l.am chemat pe al meu in sala si eram singura in sala in picioare si cu perfuzia in 30 de secunde a ieshit ca l.a luat cu leshin.Si era sala GOALA GOALA!!!Iar apoi in 15 minute am nascut si i.a zis ca e tatic nu ii venea sa creada=))Credea ca face mishto de el:))
katiapam spune:
Mikuta-sus si tare cu epiduarala!!!!
doar nu ei sufera in chinurile alea
ce mi-ar placea sa treaca si ei prin asa dureri sa vad apoi cum tac din gura si nu mai au pretentii
din fericire sotul meu nu obiecteaza la chestii deastea si a stat si el linga mine putin nu pina la capat cind a iesit micuta si oricum cine sta sa asiste la nastere cu voi sotul sau cine vreti il pun sa stea la capul vostru nu dincolo la patata acolo stau ostetrichele asa ca Mikuta stai linistita ti-am mai spus in momentele alea iti vine sa-i tragi citeva palme pt durericum sa mai stai sa le induri fara epidurala doar nasti in vremurile de acum si e la ordinea zilei epidurala,un bacione
mamma di giulia-20/06/07
http://b1.lilypie.com/jKs2p2.png?r=143ce07
mamii spune:
feteleeeeeeee unde sunteti???
pet.cost2005 spune:
Eccomi ...
Merci, fetele de explicatii ... cu cerceii ... si sper sa nu va stresez prea tare cu intrebarile mele (uneori banale).
ali - nu imi fac eu probleme ... ca nu vreau sa -i pun cercei din maternitate, da' am auzit ca asa se practica in RO si eram curioasa cum e pe-aici ... Cercei o sa-i pun, da' mai incolo ... numai grija cerceilor si a gaurilor nu o sa o am eu in spital.
Votez si eu pt. epidurala ... categoric!!!!!!
Iar despre asistat la nastere, am mai spus-o la odisee (nu stiu daca si pe-aici), dar nu sunt de acord nici eu si nici sotul nu vrea sa participe. Dupa aia, da ... dar chiar in mom. ala .. suntem pe aceeasi lungime de unda si e ok.
stefi - pt. nume ... nici pe mine nu ma interesa daca e comun sau nu ... oricum fetita mea va fi speciala chiar daca o cheama Maria, Ioana sau Elena ... dar daca tu simti ca nu i se potriveste Giulia ... e un nume ff frumos insa. Eu m-am orientat sa fie in primul rand universal (si in it. si in rom.), sa ne placa, sa sune frumos, sa fie simplu (nu telenovele Esmeralda, Casandra etc.) ... si apoi, daca are o semnificatie frumoasa, bine, daca nu ... Acum vezi si tu ...
Petronela
bb Silvia
Roxali spune:
Fetelor sant tareeeee gospodina azi...am fost la mercato cumparat vinete, ardei, ceapa, morcovi,usturoi si ne-am (+mama) de zacusca...am curaj daca am ajutor...daca va zic cate kg am cumparat lesinati...copiloiul e innebunit dupa ea o mananca si dimineata...se vede ca nu e macaronar get pe get.Am noroc ca am un camino afara ca altfel innebuneam.
Ali35si Enrico 7ani
poze
MIKUTA4 spune:
Si eu mai sunt aici.
Petro condivid cu tine parerea cu numele,iar cu statul sotului cu mine eu as vrea sa stea de ce?ptr ca ma-s simti mai bine si mi-ar da curaj sa infrunt ceea ce urmeaza in momentele alea si cred ca este un moment la care ambii parintii ar trebui sa participe,ca si la conceptie tot amindoi au participat deci si la nastere tot amindoii sa fie.Dar cum am mai zis numai cu conditia sa nu se uite cind iese copilul nu de alta,dar nu se mai atinge neam de mine dupa daramite sa il mai facem si pe al doilea copil.Eu cercelusi mi-ar fi placut sa ii pun pe la 3 luni cit este inca mica ca sa nu isi dea seama de durere.
MIRELA 28+
SARA-MARIA ingerasul nostru