MAMICI DE ITALIA (5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

pewtronela mie nu mi.a facut clisma m.a intrebat ce am mancat si cand oricum manksem putin ca ma gandeam ca o sa nasc zilele alea.Eu m.am facut la dansa toata sarcina deci nu m.a destufarit nimeni la spital Ma epilasem cu 4 zile inainte si nu m.a mai facut si la spital.Clisma se face deobicei inainte de cezariana( asa shtiu eu)si consta in faptul ca iti baga nishte apa calaie in fund:)

de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Eiii .. acum nu te gandi ca sunt asa la dansa. Si eu oricum ma fac singura (sau cu ajutorul sotului ... acum ca e burta mare ) ... de aia intrebam ca nu prea as vrea sa ma mai "lucreze" si altcineva ....

Iar despre clisma ... teoretic am auzit si eu in ce consta, da' nu am mai facut niciodata ... cam cu cate ore inante tre' sa stai nemancata (ca ma gandesc ca poate ma apuca nascarea cu stomacul plin )???

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

bai e bine sa nu mananci chesti grele gen fasole varza ... chestii deastea.Nu ma gandeam ca esti tu asa... ci iti ziceam cum eram eu.Era una cu mine in camera care a venit sa nasca cand am ieshit eu ... eh aia era chiar ca ala cu paru ala=))) in fine nu asta e important dar e mult mai comod sa te faci acasa ca acolo doar ce iti da cu lama de ras pe pielea uscata nu cred ca e chiar placut...Eu aveam un milimetru 2 de par da nu asta conteaza conteaza sa nu fie stufarish naibi...sa vada si ei cand taie cand iese copilu nu sa scoata copilu capu si sa nu se vada de par
Deobicei stai nemancata cand iti face cezariana cand o ai deja programata ca sa nu iti mai faca clisma.Penntru ca cele care fac cezariana nu se duc la cateva zile.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamii

bai e bine sa nu mananci chesti grele gen fasole varza ... chestii deastea.Nu ma gandeam ca esti tu asa... ci iti ziceam cum eram eu.Era una cu mine in camera care a venit sa nasca cand am ieshit eu ... eh aia era chiar ca ala cu paru ala=))) in fine nu asta e important dar e mult mai comod sa te faci acasa ca acolo doar ce iti da cu lama de ras pe pielea uscata nu cred ca e chiar placut...Eu aveam un milimetru 2 de par da nu asta conteaza conteaza sa nu fie stufarish naibi...sa vada si ei cand taie cand iese copilu nu sa scoata copilu capu si sa nu se vada de par

... nu mai pooooottt de ras !!!!!!!!!

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Petro asta vroiam sa le intreb si eu pe fete dar imi era un pic rusine,eu decind mi-a crescut burta ma las goluta la dansa ptr ca nu mai vad cum o fac numai cind merg la dr mai las sa creasca ceva pe acolo,imi trebuie oglinda hihihihihi.

MIRELA 28+

SARA-MARIA ingerasul nostru

Mergi la inceput

comic ah§??Acuma daca iti zic ca aia care a ras.o pe aia de langa mine era de 4 pe 4 si cu lama in mana ce zici??eu nu ash fi lasat.o pe aia sa se apropie de mine cu lama nici sa ma plateshti!

Mergi la inceput

Pai avand in vedere ca e aproape de sarbatorile de iarna (ei, cu o luna inainte) ... poate ma gaseste cu stomacul plin de tochitura cu mamaliguta si sarmale in foi de varza ... hahhahhahaaa ...

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Aaaaa ... pai asa de rutina si eu "operez" cu oglinda fai da te (oglinda-oglinjoara ... Alba ca Zapada e proasta pe langa mine ) ... da' cand sunt chestii mai "oficiale", dr., ecografii ... apelam la dl. sot ... si asta am de gand si pt. nastere ... el are mana mai finuta si imi face o coafura mai moderna ...

Petronela
bb Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Petcost-am venit si eu!!!
deci daca mergi pregatita cu patata atunci e mai bine ca mergi aranjata,eu am vazut una care era in sala travagliu cu min si si-a lasat si pe cind sa o pregateasca n-au mai apucat ca a nascut
si despre clisma iti spun ca nu se mai face ca pe vremuri cu apa.iti da un supozitor cu glicerina si mergi singura la
cel putin la spitalul unde am nascut eu asa e,iar cind incepe travagliul nu ti-e foame deloc si oricum te intreaba cind ai minacat si mie chiar mi-au dat fette biscotate si ceai dar nu am vrut sa maninc si oricum le poti intreba pe ostetriche e ceva normal

mamma di giulia-20/06/07
http://b1.lilypie.com/jKs2p2.png?r=143ce07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

mai, da simpatica esti Mamii...
eu cu frezatul...il las pe sotz...adik ma culc pe pat si stau cu cracii deschisi ca la ginecolog si dumnealui frezeaza , ma face cu crema si asa o sa facem si inainte de a merge la spital.
Bleah...daca se face clisma la cezariana cred ca mie o sa-mi faca...ce oribil...

+22 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput