MAMICI DE ITALIA (5)
Raspunsuri - Pagina 14
mamii spune:
cristina du-te si fa un dush cald ca nu ai nimic de pierdut!Daca contractia te lasa e alarma falsa daca nu te lasa esti pe drumul cel bun si iti vei vedea domnisorica:D contractia deobicei variaza dureaza intre 30 de secunde si un min jumatate.
de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex 13.07.07
katiapam spune:
Cristina-fa cum ti-a spus gine,daca ai timp anunta-ne si pe noi,
iti doresc sa nasti usor si sa stai citi poti de linistita,nu te agita ca va fi totul bine ai sa vezi
mamma di giulia-20/06/07
http://b1.lilypie.com/jKs2p2.png?r=143ce07
pet.cost2005 spune:
Am revenit ...
Mi-am luat toate hartoagele pt. analize ... am trecut pe la panificio si am luat o pizzetta (am si mancat-o), acum mananc un iaurt cu cereale si ...eccomi ... sa vad ce a mai facut cristina ...
Petronela
bb Silvia
mamii spune:
cristina ne tii in suspans???
mamii spune:
fetele ati disparut cu toatele???
MIKUTA4 spune:
Nu eu mai sint aici si astept sa vad ce face Cristina poate ne mai da de stire cu ceva noutatii
MIRELA 28+
SARA-MARIA ingerasul nostru
mamii spune:
suntem in 2 care ashteptam veshti hihihi ne tine in suspans!Oricum eu ii doresc o nashtere ushoaaaaaaaaaaara ushoara!
pet.cost2005 spune:
Si eu mai bantui inca pe-aici ... da' va las ... ma duc sa lenevesc pe canapea in asteptarea sotului ...
Petronela
bb Silvia
pet.cost2005 spune:
Na, ca mi s-a mai aprins un beculet ... mamii (si proaspetele mamici) v-au facut la maternitate, inainte de nastere clisma? In ce consta mai exact (nu am facut niciodata)? Siiii ... cu coafatul dansei cum e ... chiar daca te faci tu de-acasa te mai "retuseaza" si ei?
Am sa va zapacesc cu intrebarile ... pe masura ce se apropie momentul .
Petronela
bb Silvia