Mamici de Martie-Aprilie 2008(14)
Raspunsuri - Pagina 8
bubu05 spune:
Clabuc, ce bine ca mergeti la inot! Tare as vrea si eu, dar nu stiu sa inot si mi-e si frica pe deasupra!
Mami_papatot, bea o limonada sa-ti treaca greata!
Oana 8+ si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze cu noi
bitza037 spune:
Buna dimineata, dragele mele randunici!!!!!!
Am citit ce ati scris de aseara:
Mami_papatot, si mie mi-a placut cum ai povestit despre buburuza cu doua liniute, chiar daca zici tu ca nu a fost o intamplare.
Bubu si Roxana Claudia poate ne intalnim si la un suc la Mall sa ne mai destindem si noi putin asa intre fete.Daca am uitat pe cineva care sta in zona .....este invitat din oficiu cu mare drag!!!!!
Carminabulina imi pare teribil nespus de rau pentru ce ti s-a intamplat.Trebuie dupa chiuretaj sa faci toate investigatiile care se pot face pentru a descoperi cauza.Poate trebuie sa-ti gasesti alt doctor, ca asat nu a fost detul de vigilent.Nu stiu???Zic si eu....Stiu ca este greu prin ce treci(si eu am pierdut o sarcina mai demult)dar sigur Dumnezeu iti va da puterea sa treci peste si sa o iei de la capat.Important este faptul, ca ramai insarcinata, lasand la o parte durerea asta imensa prin care treci.Noi suntem alaturi de tine si o sa te incurajam!!!!!pupici dulci pentru ati alunga tristetea.
Andre felicitari pentru sa fie santos, frumos si inteligent!!!!!Iar mamica lui sa fie mandra de el!!!!!
Roxana Claudia m-ai facut sa rad cu soacra din prima categorie - diplomata si cu grad ridicat de risc.
A mea face parte din ultima categorie:din topor!!!!Ii multumesc lui Dumnezeu ca este la 450 km distanta de mine, desi nici asta nu constituie o bariera pentru ea.hai ca nu vreua sa ma enervez!!!!
Nu ma uitati si pe mine ca vreau si eu sa merg la gymnastica pentru gravide cu voi.
IRINA
+10
http://bd.lilypie.com/dWtmp3.
Kya spune:
Carmina imi pare atat de rau pentru ce ti s-a intamplat! Nu am cuvinte! Iti doresc sa fii tare si sa ai curaj mult sa mergi mai departe.
A inceput o mare dragoste
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Laly ce bine ca mergi si tu la inot! Dar daca mergi doar marti si joi, nu pierzi o sedinta? Ca parca era de 3 ori pe saptamana (L-M-V, si M-J-S).
Eu astept sa inceapa programul inauntru, si sa primesc OK-ul de la doctor, si pe urma vin!
Si fetelor, mai am si eu o intrebare: ecografia de la 13-14 saptamani se face tot transvaginal sau deja abdominal? Ca sa stiu la ce ma astept.
Si mai stiti daca la Medsana se poate inregistra pe CD?
A inceput o mare dragoste
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
andre28 spune:
De cateva zile am observat ca daca ma strang un pic de sani i-mi curge ceva lichid din sfarc, transparent si mai vscos. A mai observat cineva asa ceva si e normal oare?
Andre16+
clauclau spune:
Neata randunici,
Carmina, nu-mi vine sa cred ca ti s-a intamplat asta! Cum e posibil asa ceva? Nu e drept deloc, sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste necazul asta mare! Suntem alaturi de tine! Dar ai avut vreun simptom , ti-a dat ceva de gandit ca nu ar fi in regula sarcina? Nu inteleg cum e posibil sa se descopere tam nesam asta la 15 saptamani!
Randunici, eu stau in Titan, langa parcul IOR. Dati-mi de veste daca mai sunteti prin zona si ne intalnim prin parc.
Roxana, bafta multa azi, sa fie fetita cum iti doresti tu!
CLAU 16+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
simonette spune:
Buna dimineatza!
Carmina, cuvintele sunt de prisos in astfel de momente! Durerea nu poate fi estompata de nimeni si nimic! Dumnezeu sa-ti dea putere sa depasesti momentele astea si curaj s-o iei de la capat!
Andre felicitari tie si sotului pt bb baietel! Sa creasca mare si frumos!
Simo,mami de Luca si 17+ cu
PozeLuca
BB2
simonette spune:
Hai Roxana!!! Hai cu Roxana...nu ne tine pe ghimpi...rugam frumos!!!
Simo,mami de Luca si 17+ cu
PozeLuca
BB2
mihutza11 spune:
buna randunici!
Carmina, imi pare tare rau! nici nu stiu ce sa iti spun sa te alin! curaj! DD sigur are grija de noi!
Andre felicitari pentru randunel! sa fie sanatos si sa asculte de mamica lui!
Mihaela
12+