Mamici de Martie-Aprilie 2008(14)
Raspunsuri - Pagina 7
mami_papatot spune:
randunici, merg sa-mi fac un laptic si vin repejor , sa vad daca ati mai dat din aripioare pe aici, ca pe urma plecacesc la trebusoara ...
mami_papatot 10+
andre28 spune:
Dupa o lunga perioada de tacere, ma bag si eu din nou in seama. Ieri am fost si eu la eco si se pare ca as avea un baietel, spre fericirea lu tat-so si spre necazu bunicilor. Eu sunt fericita orice ar fi.
Andre16+
Roxana Claudia spune:
Carmina - imi pare tare rau pentru ce ti se intampla. Nu e drept dar trebuie sa fii puternica si sa o iei de la capat. Mie mi-ai lasat impresia unei femei puternice, care stie ce vrea. Poate ca Dzeu le are aranjate altfel pentru tine pentru a-ti fi mai bine.
Stiu ca poate suna urat ce-ti spun dar sa-ti zic ce mi-a zis mie dr cand i-am zis ca am dureri de burtica si ca ridic f mult si pe Cata, carut, cumparaturi... Mi-a zis ca multe mamici sunt ca mine si ca sa ma gandesc doar ca daca bebe e puternic va rezista, daca Dzeu vrea asa, atunci asa va fi. M-am suparat atunci pt ca ma asteptam sa-mi dea muuuuulte buline sa sustin sarcina, dar acasa, gandind la rece, mi-am dat seama ca are dreptate. Am dureri mari si de fiecare data cand merg la consult ma duc cu teama in suflet....
Asa ca: CURAJ MAMICO SI MERGI MAI DEPARTE!
Roxana 16 sapt si Catalin (5 iunie 2006)
Roxana Claudia spune:
Andre - felicitari tie si fericitului tatic pentru mostenitor. Sa fie sanatos si sa creasca, ca Fat Frumos!
Mami papatot - ma gandesc si eu in fel si chip....Eu toate soacrele le bag in aceeasi oala, tot o apa si-un pamant. Doar ca sunt de 2 categorii: mai diplomate, mai sirete si mai din topor. Eu am din prima categorie, aia cu grad sporit de risc
Roxana 16 sapt si Catalin (5 iunie 2006)
Olgutzika spune:
Carmina, sunt fara cuvinte...Imi pare din tot sufletul rau pentru ce ti se intampla...Nici nu stiu ce sa iti scriu. Nu cred ca sunt cuvinte pe lume care sa iti poata alina suferinta...Sufera, plangi acum, alunga cumva toata durerea asta infernala, si ia-o de la capat! Pentru Mihnea, pentru familia ta, pentru toti cei dragi care iti sunt acum alaturi! Si daca eu iti pot fi cumva de folos, sunt aici..
Olga 15+ cu Ioana
Olgutzika spune:
Roxana, bafta multa astazi! Va tin pumnii, si tie si Nataliei!
Las sefia galeriei de azi unei randunici mai vesele, eu nu ma pot opri din plans....Scuzati-ma...
Olga 15+ cu Ioana
mami_papatot spune:
cred ca berbecutului meu i-au crescut cornitele de cat l-am laudat ca nu-mi face pobleme si acum ghici cui ii vine sa vomite si nu poate papa nimic ... plus ca azi am la drumuri de acut de nu ma intreba...sambata suntem invitati la o nunta la Palat si tare mi-e ca nu ma prezentarisesc pentru ca i s-a transmis sotului sa ne luam o jacheta ceva ... ori mie asta imi miroase a nunta in aer liber si nu prea ma vad bine ... la 10 a promis florinelul ca vorbeste cu pretinul, sa ne lamurim ce si cum ... in caz ca ... merge doar sotul...
am uitat sa va spun ca bonus am primit si o durere de cap ...
pt. mamicile pangacioase ....
mami_papatot 10+
mami_papatot spune:
quote:
Originally posted by andre28
Dupa o lunga perioada de tacere, ma bag si eu din nou in seama. Ieri am fost si eu la eco si se pare ca as avea un baietel, spre fericirea lu tat-so si spre necazu bunicilor. Eu sunt fericita orice ar fi.
Andre16+
felicitari pentru baietel ... sa fie sanatos si pupacios!
mami_papatot 10+
Clabuc spune:
Buna dimineata Randunici!
Carmina, m-a intristat foarte tare mesajul tau. Intr-adevar, asa cum spuneau si alte randunici, cuvintele nu pot exprima ceea ce simtim, sa putem spune cat de rau ne pare si cat de tare ne doare sa aflam despre suferinta ta. Totusi, m-am decis sa-ti scriu aceste cuvinte, poate, cine-stie, vazand ca iti suntem alaturi, sa-ti mai alinam un picut durerea. Sa-ti dea Doamne-Doamne putere sa mergi mai departe, sa treci de momentul asta atat de dificil si sa vii cu vesti bune lunile care urmeaza. Sa ai grija de tine!
Eu merg la inot la Lia Manoliu de vreo 2 ani. Acum, insa, astept sa se deschida bazinul interior ca e prea rece afara la 20:30 cand avem ora de inot. Nu sunt conditii foarte bune in vestiare, e destul de aglomerat dar inotul face foarte bine indiferent de varsta si, mai ales, pentru femeile insarcinate. M-as bucura sa mergem cat mai multe randunici la inot la Lia Manoliu. Deci, cine mai merge? Eu mergeam martea si joia. Cine stie, poate ca, din vedere, deja ma cunosc cu cateva dintre voi daca ati mers si voi in aceleasi zile.
Va pup mult pe toate si sa aveti grija de voi!
Laly 13+
bubu05 spune:
'Neata!
Carmina, imi pare tare rau pt. tine, dar, curaj, va fi bine pana la urma!
Andre, felicitari pt. baietel!
Si eu m-am trezit cu durere de cap azi, m-a trezit Vladut prea devreme si prea brusc. Se da jos din patut, vine la noi in camera, si imi tipa in ureche:"M-am tezit! veau Minimax! si veau si laptic! Mamiiii!"
Azi vreau sa fac curat si sa calc, iar maine sa-mi fac manechiura. Sa vad cate reusesc!
Oana 8+ si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze cu noi