Mamici de Martie-Aprilie 2008(14)
Raspunsuri - Pagina 6
Monica9 spune:
carminabulina imi pare foarte rau pt ce ti s-a intamplat. Stiu ca acum nimic nu te poate face sa te simti mai bine, dar sper sa ai putere sa mergi mai departe si sa ai incredere ca data viitoare va fi mai bine.
Monica 14+
Anca.Diana spune:
Buna dimineata randunici!
Am intrat sa o felicit pe Simonette pentru caruciorul albastru pentru ca tare draga mi-e. Sa ai un baietel sanatos, pufos si norocos!
Anca D.
21+ Luca Alexandru
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/
Anca.Diana spune:
PS: Sa nu papati seara ciocolata, asa cum m-am lacomit eu, ca uitati ce vi se intampla! Toata noaptea ne-am zvarcolit si eu si bebe. Acum asteptam sa se raceasca ceiutul de tei poate poate apucam si noi 4 ore de somn.
Anca D.
21+ Luca Alexandru
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/
mami_papatot spune:
quote:
Originally posted by simonette
Mami_papatot, mi-a placut povestea...tare frumos! Bravo voua! Si eu i-am facut cadou sotzului de ziua lui cele 3 teste pozitive!!! Chiar mi-a placut! Doamne Ajuta sa ne fie bine! Inca o data...noapte buna! Esti o scumpa
Simo,mami de Luca si 17+ cu
PozeLuca
BB2
si eu facusem un test de ziua lui, pe 8 iulie, doar ca a iesit cah si a doua zi mi-a si venit ciclul...si ma gandeam, n-o sa se intample sa aflam intr-o zi speciala ... am aflat ce-i drept de aniversarea noastra ... adica atunci a fost dovada , pentru ca mie imi venea ceas ... deci nu a fost o intamplare, a fost putin ajutata toata treaba ... dar ca sa se nasca pe 13 aprilie ... asta da ... a fost cu adevarat special ...
sa dea Dumnezeu sa fie totul bine...ca eu gandesc pozitiv de felul meu, dar tare m-a intristat ce am citit despre randunica noastra din stol...
mami_papatot 10+
mami_papatot spune:
quote:
Originally posted by bubu05
Buna seara, randunici!
Iar am absentat, dar motivat! Am trebaluit prin casa, mi-am pus gogosari, varza rosie pt. iarna, azi am facut mancarica...
V-am citit din urma, ma emotionez cand vad ca deja stiti ce sunt bebeii! La mine burtica nu se vede, cateodata parca o vad, dar de fapt nu e ...astept si eu sa creasca si sa-l mai vad si eu la eco saptamana viitoare!
Bitza, si eu stau in Berceni, pe Oltenitei!
Cory, am citit povestea nasterii si mi-au dat lacrimile, tare frumos ai povestit! Esti sigura ca doar sotul e ziarist? Apropo, si al meu tot ziarist!
Bun venit la odisee noilor mamici! Ne inmultim, nu gluma!
Sper sa reusesc sa tin si eu pasul cu voi! Eu mai mult seara pot sa intru putin, ziua ori sunt la servici ari stau cu puiul meu sau fac treaba prin casa!
va pup pe toate!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze cu noi
veau si eu sa ma gospodaresc ... lasa ca termin eu cu nunticile pe anul asta si atunci sa vezi ... nu visez altceva decat sa stau acasa, sa fac curat, sa am si eu cirobita si felul doi in frigider ... hai ca merge si-un desert ... eu care gateam toata ziua acum ... of ce cal breaz am fost si ce martzoaga am ajuns ... ca la mine nu bebele imi face pobleme ci faptul ca nu am timp, nici in cursul saptamanii iar de week-end nu mai vorbesc ...
sa vina postul, sa vina postul!
mami_papatot 10+
mami_papatot spune:
quote:
Originally posted by natynic
Tare haioasa esti, mami_papatot! M-ai facut sa rad. Aoleu fetelor, dar ce-ati disparut asa la culcare cu toatele?? E drept,eu cand am venit de la serviciu franta, m-am prabusit fara drept de apel de la 17 la 18.30, am dormit adanc, asa ca acum is cam treaza...dar ma duc sa ma spal si ma bag totusi la culcush ca maine iar o iau de coada...
Noapte bune, va pup pe toate
naty 11+
pupici de dimineata! pe mine ieri m-a prins ora 9 pe drum ... dar asta este ... macar am stat acasica de dimineata ... azi am iar de alergat ...
mami_papatot 10+
mami_papatot spune:
quote:
Originally posted by bubu05
Mami_papatot, f. frumos ai povestit! Super cadoul!
Oana 8+ si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze cu noi
pupuri multe!
mami_papatot 10+
mami_papatot spune:
quote:
Originally posted by Roxana Claudia
Olga, Clau, Irina, Naty , Cristina, Simo, Sovi, Mihaela – merci de incurajari. Acu’ daca se va dovedi a fi tot vreun cocosel…sa-mi traiasca sis a fie sanatos. O sa fiu soacra mare: o fi vrut Dzeu sa-mi dea vreo lectie??
Maria – deci si pe la tine prin burtica misca cocosel? Sa-ti traiasca! Si abia astept sa simt maine ce-ai simtit tu azi? L-ai inregistrat?
Monica – eu la sarcina trecuta am avut un polip pe col, aparut din senin prin luna 5. Dr a zis ca e de la excesul de hormoni si ca nu poate interveni; am asteptat, dupa cum m-a sfatuit, si pana la urma s-a retras. Sangerari am avut pana in luna 7 dar am fost optimista. Sa fii barbata si sa crezi cu tarie ca a disparut hemtomul afurisit. Daca ai 4 kile in plus esti pe aceeasi lungime de unda cu mine si Simo. Hai sa ne luam la intrecere: care se face mai babana?
Irina – sa-ti fie de bine papa de la KFC. Si eu tot la Brancoveanu stau, f aproape de statia de metrou. In blocul cu ING. Poate ne vedem cu carucioarele in parc la anu’
Kya – sapt viitoare imi fac si eu abonament la Lia Manoliu. Deja am facut demersuri: mi-am cumparat casca (ca pe fete nu le primeste altfel) si am facut rost de adeverinta de la medica de fam ca sunt apta. Cat despre gym prenatal eu voi face tot la Giulesti, pt ca mi-a fost de un real folos la sarcina si nasterea trecuta. Si pretul este mai mult decat rezonabil.
Roxana 16 sapt si Catalin (5 iunie 2006)
auzi tu ce sa-i treaca ei prin gand prima oara ...c-o sa fie soacra mare ... am ras cu lacrimi ... dar sincer, nu m-as supara si eu sa-mi dea Doamne Doamne asa o palma , ca si eu am pobleme cu soacra mea (defapt cu amandoi , defapt n-am pobleme ca nu am mai avut nici un helish-belish cu ei de 2 ani, nici eu, nici sotul - si Doamne ce bine e!)
sa ne povestesti si noua cum e la bazin la Lia manoliu ca si eu stau aproape si mi-ar placea sa merg ... atat ca nu stiu ce ne vom face acum ca vine frigul ... mi-e teama pentru bebe si [entru mine sa nu racec la bultica! oricum, ne povestesti si nou cum e apa, daca e cald pe acolo, alea alea...
mami_papatot 10+
mami_papatot spune:
quote:
Originally posted by Monica9
Roxana mersi mult pt incurajare. Asa imi spun ca sigur a disparut hematomul ala, nu mai vreau sa-l vad. M-am saturat sa ma tot simt ca la ciclu de aproape de o luna, dar acum totul merge mai bine asa ca sper sa nu mai am probleme in continuare. Bafta multa la eco!
Vad ca voi tot vorbiti de bunatati ce gatiti si eu din pacate nu pot nici sa gatesc, nu pot sta in picioare, nimic nu pot sa fac. Si nici nu am acum pe nimeni care sa-mi faca, sotul meu nu se pricepe la gatit si tare m-am saturat de mancare cumparata de pe la magazine si restaurante, as vrea ceva gatit acasa, asa de mult imi lipseste. Mai stau o saptamana sa ma asigur ca totul e ok si ma apuc si eu de treaba ca nu mai pot sa stau asa nefacand nimic.
Ce bine de voi ca mergeti cu sot la medic si la eco, eu singura merg tot timpul pt ca aici distantele sunt destul de mari, si medicul meu e foarte departe si ar trebui sa-si ia si el liber de la lucru vreo jumate de zi, asa merg numai eu. A fost si el odata cu mine, atunci cand am ajuns la urgenta din cauza sangerii si s-a bucurat tare mult cand l-a vazut pe bebe miscand.
mami_papatot frumoasa povestea, mi-am adus aminte si de testele mele pozitive, eu am facut vreo 5 ca tot nu-mi venea sa cred.
Noapte buna randunici! Sper sa pot sa fiu si eu prezenta mai mult pe aici de acum inainte.
Monica 14+
randunico, think pink! burtica ta va fi bine!
cat despre gospodareala si macare "contrafacuta", nu esti singura...atat ca la mine exista un termen limita pentru toata treaba asta!
mami_papatot 10+
mami_papatot spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
Buna seara randunci!!!
Desi am sufletul facut prastie mi se pare cinstit sa intru si sa va anunt ca la controlul de 15 saptamani, care a fost luni, eu nu mai aveam bebe viabil in burtica. Se pare ca a incetat din viata pe la 11-12 saptamani. Joi ma voi interna sa fac un chiuretaj si sa vead ce s-a intamplat de fapt. e a doua sarcina pierduta pe anul asta.
Am citit mereu ce scriati dar din lipsa de timp si poate si din lipsa de evenimente speciale nu am scris dar stiam si speram ca ieri voi intra si va voi anunta sexul bebeului meu....
Va doresc sarcini usoare si sa fiu ultima de la randunici care mai da o astfel de veste.
Am sa intru in martie sa traiesc cu voi emotiile nasterii asa cum acum intru la mamici de septembrie-octombrie 2007, penru ca daca nu as fi pierdut sarcina in ianuarie acum as fi nascut si eu prin perioada asta.
VA sarut si noapte buna...
as vrea sa-ti spun ceva care sa te linisteasca ... dar nu cred ca am ce , nu cred sa fie cuvinte pentru asa o durere ... iti doresc multa sanatate pentru joi, ai multa grija de tine si cu siguranta in martie vei fi alaturi de noi nu doar pentru a afla despre nasteri ci pentru a prelua stafeta ...
pupuri multe!
mami_papatot 10+