Mamici de Martie-Aprilie 2008(14)
Raspunsuri - Pagina 5
bitza037 spune:
Vad ca nu mai sunteti pe aici, ma retrag si eu in patut ca ma doare capul.
Va pup dulce pe toate.
Noapte buna!!!!Somn usor si vise frumos ciripitoare!!!!
IRINA
+10
http://bd.lilypie.com/dWtmp3.
simonette spune:
Merg si eu la cuibushor...noapte buna randunici...!
Simo,mami de Luca si 17+ cu
PozeLuca
BB2
mami_papatot spune:
seara buna randunici! m-am intors si eu in sfarsit acasica, unde m-a asteptat taticul preferat cu o fripturica buna ... am dat si eu salatica de fasole verde si acum papacesc un marut ... care are niste viermisori spre disperarea florinelului meu ...
sunt curioasa ce-o iesi la noi, ca cel putin pe aici nu am vazut combinatia sagetator (eu, multumesc, multumesc o atsista, ce sa mai spun), gemeni (sotul) si berbecutul cel mic ... cred ca berbecut ...
cu mine nu a mers tati la prima eco pt ca era luni si avea f multa treaba la sivici, plus ca m-am dus pe la 11 ... dar la 13 saptamani, mergem huntosito si sper sa nu aiba dl. dr.nimic impotriva ... pretty please! oricum, el e super fericit, cand a aflat de bebe, a pinsh ... si a fost asa haios ... mie imi intarziase deja cu vreo 3 sptamani, dar el nu si nu, ca inca nu facem testul, ca daca iese iar cum nu trebuie ... bine zic ... atunci facem testuletul pe 27 august ( implineam 2 ani de la casatorie) ... si pe 27, m-am dus si am cumparat o gargarita de la Anne Geddes (ii plac tare mult), un test de sarcina (de fapt 2, in caz ca nu iesea pozitiv, sigur era defect si trebuia un back-up)si o felicitare tare veselita, pe care scria te iubesc... l-am sunat si mi-a spus ca este pe la piata basarabia (noi stam la cora) si zic, asta este ... am intrat la baita si mai mult tremurand, am facut testuletul ... si fara sa vad ce si cum, l-am lipit de felicitare si l-am asteptat pe sotior ... cum a ajuns ( cu un buchet de flori si o cutie faina) i-am zis, asta-i cadoul, desfa-l ca sigur esti curios ... si vede el gargarita, vede si cutiuta cu bomboane inimioara si ... felicitarea ... o deschide si ce sa vezi, inauntru era testul ... zic, trage capacelul si zi-mi ce vezi ... ca eu oricum eram dusa demult ... avem 2 liniuteeeeeeeeeeeeeee... am pinsh ca doi postuti, ne-am bucurat si nu ne venea sa credem ...
de spus alor nostri am spus abia duminica seara, adica la fix 10 saptamani ... era ziua mamei, asa ca i-am cumparat o carticica "POvesti din cartea bunicii" si o rama foto cu 2 botosei in care am asezat ecografia lui bebe de la 8 saptamani ... prima oara nu s-a prins ea exact ce si cum, ca nu prea vede si se da fudula sa nu poarte ochelari ... plus ca era si cam cu fundu-n sus ... cel mai dragut a fost tati, s-a uitat la mine si a intrebat ... adica o sa vina barza? zic da ... si in secnda 2 avea ochisorii plini de lacrimi , a dat din cap asa, ca si cand ar fi zis, "mai , dar ce bucurie mi-ai facut" si ne-a pupacit pe amnadoi ... coana mare tot cu coada pe sus, doar ca n-a tinut-o prea mult ca asa e ea orgolioasa, si pe urma se hlizea toata ... sora-mea era toata rosie ca racul (ca chiar este) si nu-i venea sa creada ... chiar imi zisese cu vreo 2 zile inainte, cand vorbeam noi despre hainute de bebei si am zis eu ca n-o sa-mi imbrac bebelul cu nu's ce haine ... la care ea f bosumflata zice ... tu fa-l intai si vezi tu pe urma cu ce-l imbraci ...
si uite asa mai baieti, veselie mare pecapul nostru ... acum dormim in fiecare noapte cu buburuza si o pupacim de numa'... pacat ca nu stiu eu cum sa pun pozici pe aici, sa va arat si voua ce bebe de imprumut avem noi ...
Hai ca v-am facut capul afis !
Va pupacesc pe toate dulce , dulce si ma duc la somnic ca bebe e oboshit!
mami_papatot 10+
simonette spune:
Mami_papatot, mi-a placut povestea...tare frumos! Bravo voua! Si eu i-am facut cadou sotzului de ziua lui cele 3 teste pozitive!!! Chiar mi-a placut! Doamne Ajuta sa ne fie bine! Inca o data...noapte buna! Esti o scumpa
Simo,mami de Luca si 17+ cu
PozeLuca
BB2
bubu05 spune:
Buna seara, randunici!
Iar am absentat, dar motivat! Am trebaluit prin casa, mi-am pus gogosari, varza rosie pt. iarna, azi am facut mancarica...
V-am citit din urma, ma emotionez cand vad ca deja stiti ce sunt bebeii! La mine burtica nu se vede, cateodata parca o vad, dar de fapt nu e ...astept si eu sa creasca si sa-l mai vad si eu la eco saptamana viitoare!
Bitza, si eu stau in Berceni, pe Oltenitei!
Cory, am citit povestea nasterii si mi-au dat lacrimile, tare frumos ai povestit! Esti sigura ca doar sotul e ziarist? Apropo, si al meu tot ziarist!
Bun venit la odisee noilor mamici! Ne inmultim, nu gluma!
Sper sa reusesc sa tin si eu pasul cu voi! Eu mai mult seara pot sa intru putin, ziua ori sunt la servici ari stau cu puiul meu sau fac treaba prin casa!
va pup pe toate!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze cu noi
natynic spune:
Tare haioasa esti, mami_papatot! M-ai facut sa rad. Aoleu fetelor, dar ce-ati disparut asa la culcare cu toatele?? E drept,eu cand am venit de la serviciu franta, m-am prabusit fara drept de apel de la 17 la 18.30, am dormit adanc, asa ca acum is cam treaza...dar ma duc sa ma spal si ma bag totusi la culcush ca maine iar o iau de coada...
Noapte bune, va pup pe toate
naty 11+
bubu05 spune:
Mami_papatot, f. frumos ai povestit! Super cadoul!
Oana 8+ si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze cu noi
Roxana Claudia spune:
Olga, Clau, Irina, Naty , Cristina, Simo, Sovi, Mihaela – merci de incurajari. Acu’ daca se va dovedi a fi tot vreun cocosel…sa-mi traiasca sis a fie sanatos. O sa fiu soacra mare: o fi vrut Dzeu sa-mi dea vreo lectie??
Maria – deci si pe la tine prin burtica misca cocosel? Sa-ti traiasca! Si abia astept sa simt maine ce-ai simtit tu azi? L-ai inregistrat?
Monica – eu la sarcina trecuta am avut un polip pe col, aparut din senin prin luna 5. Dr a zis ca e de la excesul de hormoni si ca nu poate interveni; am asteptat, dupa cum m-a sfatuit, si pana la urma s-a retras. Sangerari am avut pana in luna 7 dar am fost optimista. Sa fii barbata si sa crezi cu tarie ca a disparut hemtomul afurisit. Daca ai 4 kile in plus esti pe aceeasi lungime de unda cu mine si Simo. Hai sa ne luam la intrecere: care se face mai babana?
Irina – sa-ti fie de bine papa de la KFC. Si eu tot la Brancoveanu stau, f aproape de statia de metrou. In blocul cu ING. Poate ne vedem cu carucioarele in parc la anu’
Kya – sapt viitoare imi fac si eu abonament la Lia Manoliu. Deja am facut demersuri: mi-am cumparat casca (ca pe fete nu le primeste altfel) si am facut rost de adeverinta de la medica de fam ca sunt apta. Cat despre gym prenatal eu voi face tot la Giulesti, pt ca mi-a fost de un real folos la sarcina si nasterea trecuta. Si pretul este mai mult decat rezonabil.
Roxana 16 sapt si Catalin (5 iunie 2006)
Monica9 spune:
Roxana mersi mult pt incurajare. Asa imi spun ca sigur a disparut hematomul ala, nu mai vreau sa-l vad. M-am saturat sa ma tot simt ca la ciclu de aproape de o luna, dar acum totul merge mai bine asa ca sper sa nu mai am probleme in continuare. Bafta multa la eco!
Vad ca voi tot vorbiti de bunatati ce gatiti si eu din pacate nu pot nici sa gatesc, nu pot sta in picioare, nimic nu pot sa fac. Si nici nu am acum pe nimeni care sa-mi faca, sotul meu nu se pricepe la gatit si tare m-am saturat de mancare cumparata de pe la magazine si restaurante, as vrea ceva gatit acasa, asa de mult imi lipseste. Mai stau o saptamana sa ma asigur ca totul e ok si ma apuc si eu de treaba ca nu mai pot sa stau asa nefacand nimic.
Ce bine de voi ca mergeti cu sot la medic si la eco, eu singura merg tot timpul pt ca aici distantele sunt destul de mari, si medicul meu e foarte departe si ar trebui sa-si ia si el liber de la lucru vreo jumate de zi, asa merg numai eu. A fost si el odata cu mine, atunci cand am ajuns la urgenta din cauza sangerii si s-a bucurat tare mult cand l-a vazut pe bebe miscand.
mami_papatot frumoasa povestea, mi-am adus aminte si de testele mele pozitive, eu am facut vreo 5 ca tot nu-mi venea sa cred.
Noapte buna randunici! Sper sa pot sa fiu si eu prezenta mai mult pe aici de acum inainte.
Monica 14+
carminabulina spune:
Buna seara randunci!!!
Desi am sufletul facut prastie mi se pare cinstit sa intru si sa va anunt ca la controlul de 15 saptamani, care a fost luni, eu nu mai aveam bebe viabil in burtica. Se pare ca a incetat din viata pe la 11-12 saptamani. Joi ma voi interna sa fac un chiuretaj si sa vead ce s-a intamplat de fapt. e a doua sarcina pierduta pe anul asta.
Am citit mereu ce scriati dar din lipsa de timp si poate si din lipsa de evenimente speciale nu am scris dar stiam si speram ca ieri voi intra si va voi anunta sexul bebeului meu....
Va doresc sarcini usoare si sa fiu ultima de la randunici care mai da o astfel de veste.
Am sa intru in martie sa traiesc cu voi emotiile nasterii asa cum acum intru la mamici de septembrie-octombrie 2007, penru ca daca nu as fi pierdut sarcina in ianuarie acum as fi nascut si eu prin perioada asta.
VA sarut si noapte buna...