Mamici de Martie-Aprilie 2008(14)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

cand va aud ca o sa va intalniti si poate si o sa nasteti in acelasi spital, va invidiez dragelor... deh, un avantaj de Bucuresti... eu aici nu am randunele din astea vorbarete! poate pana nasc o sa am noroc, cine stie...

Mihaela
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Kya, da...in spatele pietii obor stau! Chiar langa mecanica fina! Iesim in parc cu Luca o zi da, una nu! si poate ne vedem!

Simo,mami de Luca si 17+ cu

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

quote:
Originally posted by simonette

Kya, da...in spatele pietii obor stau! Chiar langa mecanica fina! Iesim in parc cu Luca o zi da, una nu! si poate ne vedem!

Simo,mami de Luca si 17+ cu

PozeLuca

BB2

Eu stau la inceputul lu' Mosilor. Mai mult ca sigur am trecut una pe langa cealalta in parcul de la primarie!

Daca tot stai in zona, poate mergem impreuna la gimnastica. Am mai gasit o fata pe forum care sta tot pe Mosilor, si mi-a dat un link pentru o sala de sport (Club Aro - langa Armeneasca) care face cursuri de lamaze, pregatire prenatala, masaj pentru gravidute, si gimnastica pentru viitoare mamici cu instructori de la UMF. Caut link-ul si il postez aici, pentru cine mai e interesat.

A inceput o mare dragoste

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

www.gimnastica-gravide.ro

Kya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Kya, parca vazusem mai demult ca ai postat si la un subiect despre inot si aquagym. Asta m-ar interesa si pe mine cand ajung in trim 2 si evident daca ma lasa doctorita, gasisem un centru pe calea Grivitei parca, o sa caut. Cineva interesata?
Chiar, randunici de Bucuresti, daca ne invecinam? Caut vecine Cotroceni-Drumul Taberei-13 Septembrie...

naty 11+

Mergi la inceput

Naty da, m-am tot interesat despre gimnastici si forme de miscare. Parca la centrul din Calea Grivitei (www.activecenter.ro) tin minte ca mi se parusera preturile cam mari, si aveau si un program nerealist pentru mine - om al muncii de birou, sclava orelor tarzii. Poate s-or mai fi schimbat intre timp.
La Lia Manoliu inotul e de la 20:30 - 21:30, si gimnastica la Aro tot seara de la 20 la 21.

Ar fi o idee buna sa vedem daca ne invecinam: deci am am zis, Mosilor - Obor! Voi pe unde va aveti cuibul?

Kya

Mergi la inceput

Ati plecat toate?

Ma retrag si eu acasica. Noapte buna somnoroase pasarele!

Kya

Mergi la inceput

Dar inainte, ma mai laud putin, caci tocmai am primit statutul de membru junior!

Multumesc DC!

Gata, acum chiar ca am plecat! fetele mele dragi

Kya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Gata, am ajuns acasica.Am papat de la KFC, ca m-a ademenit bitzu' si eu nu am rezistat.

Vreau si eu la cursuri............
Doamne ce bine mi-ar pare sa merg si eu cu voi!!!!!!
Eu cuibaresc in Berceni pe B-dul Brancoveanu, si lucrez pe Calea 13 septembrie.

IRINA
+10

http://bd.lilypie.com/dWtmp3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

YYeessss, acum am vazut si eu ca nu mai sunt "nou venit" ci membru incepator. La mai mare!
Reinnoiesc apelul: caut vecine zona Cotroceni-Drumul Taberei-Calea 13 Septembrie!
Vreau reteta de conopida la cuptor cu branza si cascaval!!!

naty 11+

Mergi la inceput