Mamici de Martie-Aprilie 2008(14)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Roxana sa-ti treaca. Si eu voi fi singura la marea ecografie pe 2 octombrie, pentru ca jumatatea mea e plecata cu treburi la Constanta si nu are cum sa fie acasa. Asa ca ma voi duce singura, si el va vedea doar poza.
Hai capul sus, si nu mai fi melancolica!

Irina si mie mi-ar place sa ne intalnim. Din pacate eu nu merg decat la Elias si la Medsana (in Primaverii). Dar poate ne vedem la spital. Te tin la curent cu urmatoarele mele vizite.

A inceput o mare dragoste

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

am venit de la eco! a fost cea mai minunata experienta din viata mea! am fost asa emotionata sa-i aud inimioara batand si sa-l vad pe bebe!

doctorita a zis ca a vazut un cuculet, dar ca nu imi poate confirma...mai astept pana la eco urmator, peste o luna. deocamdata nu pun carut colorat la semnatura...astept sa-mi confirme...

va pe toate!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Salut randunici! In sfarsit pot sa zic ca mi-am revenit si eu putin, se pare ca s-a oprit si sangerarea de cateva zile asa ca m-am mai linistit. Sper ca la urmatorul eco sa nu mai fie hematomul, ma gandesc ca daca nu mai sangerez inseamna ca s-a rezolvat. A fost o perioada destul de grea dar acum e mai bine si sper sa nu mai apara probleme.
Felicitari pt fetele cu carucioare! Imi pare rau dar nu am apucat sa citesc ce ati mai facut, am stat mai mult in pat, dar de acum o sa fie mai bine.
Voi cum stati cu burtica, v-a crescut? La mine se vede destul de bine deja si am cam 4 kg in plus care mi se pare ca totul s-a pus pe burta.

Monica 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Cory sau Ariel, imi dati si mie linkul sa citesc despre ouatul Alexutei?
Roxana, bafta multa maine. Sper sa poti dormi la noapte
Underqueen, felicitari, fericito :)
Si burtica mea a inceput sa selecteze pantalonii tot mai mult. Cam maricica, pt un bb care n-are nici 2 cm!

sovi 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Se aude ciripeala de la Obor!!! asa va vreau!

Despre zodii...eu sunt taur, sotul leu, Luca este varsator si cred la bb este pesti

Irina, bun venit in stol, sarcina usoarasi odisee minunata alaturi de noi!
Roxana, tin si eu pumnii ptr. maine sa fie carutzul roz...cred ca nu mai poti de emotii!

Sotul meu a mers intotdeauna cu mine, chiar si cand merg la med de fam. De cand m-am casatorit n-am fost o data la dr. fara el! Il apreciez ptr. asta si ii multumesc, conteaza si imi pare rau ca suferiti din cauza asta Este pierderea lor!!!

Ella stiu ca i-as putea provoca usor la o zi de pescuiala dar mi-e groaza ca o sa stau planton pe malul garlei sa nu plonjeze Luca in apa...e innebunit dupa apa...e varsator nu?

Nu mai stiu cine, cum si ce!

Simo,mami de Luca si 17+ cu

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

AAA!!!!! MARIA, felicitari scumpa mea ptr cuculetz...sa fie sanatos si frumos! Sper ca esti fericita si indragostita de el!

Simo,mami de Luca si 17+ cu

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Kya,si eu va tin la curent cu vizitele la spital, si sigur ne-om intalni!!!!!

Underqueen, chair daca nu este sigur, sigur baietel,eu te felicit pentru puiut!!!!!!Poti sa-mi zici pe ce ovar ai ovulat, ca daca mai tineti minte incepusem noi sa facem o statistica pe aici, sa vedem daca se confirma.

Eu va pup dulce pe toate ca pelc acasica, dar sunt feri ca a bagat net-ul si la mine acasa , asa ca pentru prima zi de net acasa am sa intru sa mai ciripesc cu voi.

Ma duc sa pap ca ese mama la mine si mi-a facut conopida la cuptor cu branza si cascaval.Daca va intereseaza reteta, am sa vi-o scriu de acasa.

V aiubesc si va ador pe toate

IRINA
+10

http://bd.lilypie.com/dWtmp3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Underqueen felicitari pentru eco, si pentru % de probabilitate la baietel!

Simonette de curiozitate, stai la Obor? Ca si eu la fel!

A inceput o mare dragoste

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Irina bine ai venit! sa ai sarcina usoara si bebe sanatos!
Roxana te asteptam cu drag cu caruciorul colorat!!!

si sotul meu e fff entuziast si abia asteapta sa mergem la eco... am fost impreuna pana acum la medic si e mai nerabdator decat mine, cred

Mihaela
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Maria felicitari pt randunel, chiar daca nu e 100% sigur!

Mihaela
12+

Mergi la inceput