Mamici de Martie-Aprilie 2008(14)
Raspunsuri - Pagina 9
Nicoleta spune:
Salut.
Eu toata noaptea am ... alaptat un bebe! Of, asta e de la obsesia mea cu alaptatul, ca pe Stefan l-am alaptat putin, doar 3 saptamani... si asa ma chinuiam...
In rest, ma omoara Duphastonul asta, numar zilele pana il voi termina.
Kya, si eu astept azi rezultatul de la urocultura... nu ma ustura si nu ma doare nimic. Sper sa fie bine, sa nu am asta.
In rest... greu ma trezesc dimineata, ma mai arde stomacul...
Astept si eu cu nerabdare sa vad ce fel de carucior cumpar :)). Chiar ma uitam cu sotul prin Metro duminica si era unul fain,insa cam portocaliu hi hi. Noi primi de la serviciu niste bani, destul de multi, un fel de premiu pentru pici, imi ajung de un carucior bengos, cu de toate in el :). Ai, acuma nu va inchipuiti ca e de ordinul miilor de euro ha ha.
Azi incepem operatiunea de reparare a balconului mare, vrem si acolo termopan, ca e cam curent, apoi vom face mobila in sufra, apoi cea pentru Stefan si bebe poate veni linistit :). Cumpar si perdele, si draperii, dar asta cam pana in primavara. Uf,mult de munca :):
O zi buna, si spor la scris, desi aveti, cu caru.
Nicoleta
mihutza11 spune:
offf... ce as vrea si eu la inot!!!! ca imi place de mor! dar aici la mine nu am unde sa ma duc trebuie sa mai caut poate poate gasesc...
Hai Roxana! abia asteptam caruciorul colorat!
Mihaela
12+
zozela spune:
Felicitari Andre pentru baietel!!Te-am trecut in listuta cu !Nu te mai strange de sani-lasa-i in pace!Nu-i voie!E normal sa inceapa sa curga ceva din ei!
Maria imi inchipui cat de fericita ai fost sa-l vezi pe BB jucaus!Nu te-am trecut inca in lista cu -asteptam confirmarea!
Hai Roxy!!
Cat despre soacra..a me-a painea lui D-zeu!O iubesc ca pe mamica mea!
Ela.. in 13+!!
Varsta mogaldetzei
Photos
mihutza11 spune:
eu azi ma simt mai trista decat ieri... aseara am si plans... ne-am si ciondanit, si chiar parca sunt singura pe lume... simt ca in afara de bebe nu am facut nimic in viata asta... stiu ca nu-i face bine lui bebe sa ma simt asa, dar nu am ce face...
ma mai enervez si la servici cand vad prostia care imi da tarcoale... offff...
Mihaela
12+
zozela spune:
Helaaauuuu!!!Miha!Hormoneii mama,hormoneii!!Vad ca-si fac de cap la tine!Ia-i la!!
io fata suparata!
Ela.. in 13+!!
Varsta mogaldetzei
Photos
simonette spune:
Mihule... ai tot timpul sa faci multe de acum inainte!!! Ia uite-te la ea! Hai...spala-te pe fatza, pune ceva misto pe tine si zambeste in oglinda! Esti o mamica frumoasa care prin bb a realizat enorm de mult!!!
Simo,mami de Luca si 17+ cu
PozeLuca
BB2
simonette spune:
Si eu am visat azi-noapte ca aveam o fetitza pe care o alaptam! Senzatia era minunata, iar fetitza deja statea in piciorushe desi abia o nascusem
PozeLuca
BB2
Kya spune:
Mihuta stai linistita ca nu esti singura! Hormonii astia isi fac si la mine de cap. Si eu plang din orice, si de multe ori am senzatia ca sunt cea mai mare ratata de pe fata pamantului. Acum, de exemplu, m-a intristat atat de mult povestea Carminei, incat incep sa ma intreb daca bebele meu e in regula Doamne ce-as da sa am acasa un ecograf sa imi vad copilul in fiecare zi!.
Dar lasa ca dam noi bataie gandurilor astea negre, da?
Nicoleta si eu tot azi ar trebui sa -mi iau rezultatul de la urocultura, dar din pacate nu am cum sa ajung decat miine dimineata. Iti tin pumnii sa iasa bine.
Roxana stam aici pe baricade cu galeria! Abia astept sa vii cu vesti si cu caruciorul colorat (in roz)!!!
A inceput o mare dragoste
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Olgutzika spune:
Sper sa vine si vesti bune astazi: Roxana, Nicoleta, Naty, luminati-mi ziua, pleeeease!!!
Felicitari, Andre, pentru bebe baietel!!! Sa fie sanatos, sa va bucurati de el!
Olga 15+ cu Ioana
simonette spune:
Olgutica, spune la mama de ce esti tu supi!!!??? Ca te mangaie mama cu aripa ei protectoare si trece tot!!!
PozeLuca
BB2