Mamici de Martie-Aprilie 2008(14)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
nicol_conte spune:
Felicitari pt randunicile care au aflat culoarea carucioarelor.
CARMINAsa dea DD sa treci cu bine peste ziua de azi..
Eu am fost ieri la doctoritza cu care am nascut-o si pe Alexia,m-a tinut o ora in spital si mi-a facut toate analizele la sange,secretie si ce mai trebuie...si bineinteles prima ecografie.Mi-a spus ca totul e ok,bebe creste ,colul e lung, inchis, nu am nici urma de hematom..tare mult m-am bucurat.
Rezultatele la sange,urina si secretie o sa mergem sa le luam abia marti, asa ca mai am un hop mic de trecut ca sa stau linistita ca e totul super ok....dar de ce n-ar fi, nu? Sunt sigura ca nu o sa fie nici o problema.
Singura problema e ca ma enerveaza starile astea de rau cu senzatiile astea de voma,mai si dau la boboci cateodata cand imi miroase a ceva ce nu-mi place....dar o sa se termine si cu astea nu-i asa ?stiu eu ca da..
Nicol,de Alexia,in asteptare de
bb2
8+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zozela/zozela.jpg)
zozela spune:
Felicitari Ali!Asteptam sa ne povestesti mai multe despre nunta,luna de miere-unde/cum
..Aaaa..si vrem pooozeee!!
Nicol!Imi pare rau ca a trebui sa te intorci la srv.!
..Totusi-bine ca ai net-sa putem ciripi in voie!
Bine ai venit in stol Catalina! Sunt sigura ca ciripelile noastre o sa-l faca pe bebica sa stea mult si bine la caldurica!..Bine..nici chiar atat de mult
sa te trec si pe tine in listuta!
Ela.. in 13+!!
Varsta mogaldetzei
Photos
nicol_conte spune:
Catalina bine ai venit in stolul nostru de randunici! Sedere placuta si sa ne tii la curent cu tot ce ti se intampla tie si burticii tale.
Nicol,de Alexia,in asteptare de
bb2
8+
zozela spune:
Gata-am rezolvat cu listutza!
Acum merg sa ma apuc de ciorbica de burta-pt.ca m-a apucat o poooftaaa..si doar ce am facut acum 2sapt.!
Voi..continuati-pt.ca iar am capitol nou la dospit!
Ela.. in 14sapt.!!
Varsta mogaldetzei
Photos
ali76 spune:
Zozela, multam de primire. Am poze de la nunta, dar nu stiu cum sa le postez. A fost f frumos si la nunta si in luna de miere. Sotul mi-a facut o surpriza si am mers in Croatia, Muntenegru si 1 saptamana in Grecia pe o insula.Super tare.Va pup dulce si ne auzim! 10+
blankar spune:
catalina bine ai venit printre randunici!
sa ai o sarcina usoara si bebik sanatos!
carmina sa-ti dea D sa treci peste episodul asta de cosmar! te
zozelami-ai facut pofta cu ciorba de burta!
blanka14
zozela spune:
Blankar imi pare rau ca ti-am facut pofta! Dar totusi-se face foarte usor ciorbica de burta..a-i putea sa bagi ceva la oala!
Ela.. in 14sapt.!!
Varsta mogaldetzei
Photos
mamitzuD2 spune:
dragutzelor, am o programare azi la 19 la Iosup, la eco morfologica, doreste careva???
mamitzud2, 32+
simonette spune:
Catalina bine ai venit in stol!!! Odisee minunata alaturi de noi si sa auzim numai vesti bune!!!
Ali ma bucur ca te-ai intors fericita din luna de miere si cu bb sanatos si maaarisor (8cm la 11 saptamani), bravooo
Eu zilele astea sunt necajita ca am puiutzul bolnavior si nu prea vrea sa ia medicatia, iar cand reusesc sa i-o dau...vomita saracutzul!
Simo,mami de Luca si
17+ cu
PozeLuca
BB2
simonette spune:
MamitzuD2 multumim frumos, dar e cam din scurt...poate fetele vor totusi.........
Haaaaloooooo!!! Vrea cineva???
Simo,mami de Luca si
17+ cu
PozeLuca
BB2