Mamici de Martie-Aprilie 2008(14)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
CristinaGoji spune:
Simonette - sanatate multa lui Luca! Uf, si cand am citit de medicatie, mi-am amintit ca nu i-am servit nici eu azi dimineata antibioticul lui Vladut, si doarme. Abia astept sa se trezeasca...Mama iresponsabila ce sunt!
Mami 10+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
irina.m spune:
Dragelor, din cate stiu eu, ecografie 4D e acelasi lucru cu morfologie 4D. Insa cand m-am programat, am zis ca vreau programare pentru o ecografie 4D, si m-a intrebat daca nu vreau si morfologie intai. Voi stiti diferente, care, ce cum?
Va pup, si sper sa treceti bine peste capriciile vremii!
clauclau spune:
Buna randunici harnice!
In primul rand bun venit noilor randunici, sa aveti o odisee frumoasa alaturi de noi.
Carmina, sunt cu sufletul alaturi de tine, stiu ca treci printr-un cosmar!
Simonette, tare rau imi pare sa aud ca a racit Luca. Si pe Razva vad ca il incearca si l-am trecut deja pe nurofen. Sper sa nu avanseze, eventual maine nu-l mai duc la gradinita. Mi-am luat cateva zile libere, abia marti mai merg la servici. E asa de bine acasa!
Dupa ce l-am dus pe Razvanel la gradi mi-am pus un dvd si am stat in pat in pilota, a fost asa de bine si de relaxant! Cred ca o sa repet si maine dimineata experienta. Acum as vrea sa fac cate ceva prin casa daca tot sunt libera, poate fac ordine in dulapurile de haine. Grea treaba!
Va pupic pe toate, sunt pe aici...
CLAU 16+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
elara spune:
Uffff..eu mereu raman in urma cu cititul...
Ma oftic.... ca parca nici nu-mi vine a scrie...
Am citit si eu ultimele 2-3 pagini si apoi, vazand mesajele voastre, am cautat special mesajul Craminei, prin primele pagini ca nu intelegeam exact ce s-a intamplat.
Carmina, imi pare tare rau pentru tine... Iti doresc multa forta sa depasesti suferintza. Multa sanatate si azi sper sa treci cu bine de ciuretaj, fara durere fizica macar.
Eu ma simt din ce in ce mai bine, sanii cum nu m-au durut deloc nu ma dor nici acum, de greturi, oboseala si contractii, Slava Domnului, am scapat...dar...asta ma ingrijoreaza totusi putin.... ca...parca prea ma simt bine... Ma tem sa nu patesc si eu ca si Carmina.
Sa nu va suparati pe mine, pls, da'....asa-s eu mai fricoasa...
Ma bate acum gandul sa merg la eco la ora 19, la Iosup.. ..si desi nu prea avem acum bani sigur sotul imi va face pe plac daca insist... Insa pe urma ma gandesc ca poate totusi nu-i cazul sa ma sperii...
Eu sunt programata abia pe 15 oct si mi se pare o vesnicie pana atunci. Azi fac 13 sapt si ultima eco am facut-o la 10 sapt si nu am vazut nimic...
In plus am si Rh negativ...si sotului i-a iesit pozitiv...
Fetelooor, ce sa fac cu paranoia asta a meeeeaaaaaa?
Elara12+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
simonette spune:
Cristina,Clau, ce sa facem? Asta e sezonul...
De data asta insa m-am speriat si eu ce am vazut in gatul lui saracutzul si scoate niste zgomote!!! Sa speram ca se fac bine rpd si ca nu se mai imbolnavesc
Clau, ma bucur ca ti-ai luat niste zile de relaxare...tare bune sunt!Bravo..
Simo,mami de Luca si
17+ cu
PozeLuca
BB2
simonette spune:
Elara, daca poti merge la 19la Iosup de ce sa nu te duci? Unde mai pui ca te intorci cu carucior coloratsi scapi de gandurile negre! Daca te hotarasti sa mergi eu iti tzin pumnii si astept sa ne aduci vesti bune!
Simo,mami de Luca si
17+ cu
PozeLuca
BB2
simonette spune:
Irina, eu stiu ca morfologile se fac in 2D, 4D sunt de impresie artistica...sper ca nu gresesc...
Simo,mami de Luca si
17+ cu
PozeLuca
BB2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Olgutzika spune:
Elara, io zic sa te duci la eco, de ce nu?. E numai bine pentru masurarea translucentei nucale, pentru morfofetala de trim. I. Cand am fost la 6s la eco, l-am intrebat pe Iospu cand sa vin la urmatoarea. Si mi-a spus ca la 12. Pentru ca la 12 eram in concediu, m-am programat la 13, si am facut-o la 14 . E drept si finantele conteaza...la Polisano am dat 225RON cu tot cu inregistrare, din cate stiu la Fortis e mai ieftin ( adica pana in 200RON ).
Olga 15+ cu
Ioana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Olgutzika spune:
Simo, pup tare Luca mic si racit . Uofffffffffff, bietul de el!!!
Clau, te invidiez! Pentru statul acasa, nu pentru boala lui Razvanel....Bietii puiuti! si Razvanelul! Si Vladutzul Cristinei!
Catalina, bine ai venit! Ali, bine ai revenit!
Sovi? Cum te simti azi?
Olga 15+ cu
Ioana
elara spune:
Multumesc mult de raspunsuri, dragelor.
Am trimis deja mesaj privat sa intreb daca mai e valabil.
In caz ca nu l-a vazut, scriu si aici: MA INTERESEAZA PE MINE PROGRAMAREA LA DR. IOSUP, AZI LA 19.00.
Simo si Cristina
, sanatate multa la puiutii Luca si Vladut.
Olgutzica, pup dulce si pe tine.
Chiar asa...e posibil sa aflu si ce sex e bebe...
EDIT: Cum??? Si Razvanel al lui Clau e bolnavior?
Sanatate multa ii urez si lui!!!! Clau, te pup.
Elara12+
vine bebe :)
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca