Mamici de Martie-Aprilie 2008(14)
Raspunsuri - Pagina 18
CristinaGoji spune:
Neatza!
Carminabulina - imi pare rau
Roxana - felicitari pentru baietel!
Mihuta - bsafta azi la servici!
Mami 10+ si Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
barza
Olgutzika spune:
Carmina, ! O sa fie bine!
Naty, Doamne-ajuta! Ai scapat de cosmarul toxoplasmozei . Ai grija de tine!
Mihuta, bafta multa! Nu te mai ingrijora, oricum va trebui sa le spui la un moment dat, asa ca ia-ti inima in dinti si fa-o. Si daca reactia le va fi neplacuta, gandeste-te ca motivul lor pentru asta a fost indispensabilitatea ta . Cum sa se lipseasca de un om atat de pretios ?!?!
Mami, bafta azi la doctor!
Lali, bine ai venit!
Olga 15+ cu Ioana
Nicoleta spune:
Vai, dar voi ciripiti, nu gluma!!
Carmina, imi pare rau ca trebuie sa treceti prin asta. Am o prietena care a avut un avort spontan vara trecuta pe la 8-9 saptamani, era terminata, nu intelegea de ce ea, de ce... de ce... NU au fost probleme genetice, pur si simplu s-a intamplat. Au suferit foarte mult, dar se si gandeau ca poate Dumnezeu i-a pazit de ceva mai rau... Of, va fi bine, iti doresc sa se indeplineasca dorinta cat ia repede. A, si prietena mea are acum o fetita dulcica de o luna si jumatate, Ana.
Naty, daca vrei fata, asa sa fie! Si eu vreau fata, desi Stefan ar avea nevoie de un fratior, dupa cum il vad eu ;).
Mihuta, Steaua noastra asa se ramolise dupa al doilea gol... ca m-am dus la nani. SI sotul era dezamagit...
Eu azi presimt ca voi avea o zi ciudata, desi va trebui sa ma duc la chef cu fi-miu de la 6 la 8... o zi de nastere a unei colege, ieri am mers sa cumparam cadouri pentru 3 fetite... unul il dam azi. Sper sa fie ok, eu ma voi plimba prin mallul unde e locul de joaca... voi mai cheltui niscaiva banuti...
Mi-e somn, nu va fi ok azi toata ziua, de ce nu se da concediu medical pentru somn??
Nicoleta
simonette spune:
Bua dimineatza!
Ce vreme mohorata!!!
Carmina Sa treci cu bine peste incercarea asta grea!
Mihutza, ia-ti inima in dinti si tranteste-le vestea...cu putin noroc se vor bucura ptr tine!
Mami_papatot, bafta multa la echo, sa nu intarzii cu vestile bune
randunici...sa aveti parte de o zi frumoasa!
Simo,mami de Luca si 17+ cu
PozeLuca
BB2
zozela spune:
Buna dimineata!
La noi ploua si-i innorat..dar nu-i bai!Pentru mine e o zi superba-pentru ca aseara am reusit(in sfarsit)sa rezervam o casuta pentru revelion!Anul trecut am lasat-o pe ultima suta de metri si era sa ramanem acasica..Acum stau linstita!
Simo ii trimit muuulti pupici colorati dragului de Luca sa-l mai inveselesc oleaca!!
Adela eu fac galerie pentru un carucior colorat!
Mami_papatot te astept si pe tine cu vesti despre jucaus!
Naty spor la treaba!Imi inchipui ce-i acum pe capul vostru-dar mai stiu ca e si frumos,nu?!!
Mihaela le duci adeverinta de medic si instiintare scrisa?
Daca nu-mai bine mai asteapta un pic,ia si hartiutele astea si prezinta-te cu ele-n dinti(ca sa nu mai aiba ce sa comenteze)!
randunicile pufoase si le astept la o ciripeala vesela!
Ela.. in 13+!!
Varsta mogaldetzei
Photos
simonette spune:
Zozelino, iti arde de zbantzuiala...auzi la ea!!! Deja s-a rezervat ptr revelion...bravo, asa te vreau!!! Ce-o sa mai danseze randunik mea cu burta la gura si ce sexy va fi...
Simo,mami de Luca si 17+ cu
PozeLuca
BB2
zozela spune:
quote:
Originally posted by simonette
Zozelino, iti arde de zbantzuiala...auzi la ea!!! Deja s-a rezervat ptr revelion...bravo, asa te vreau!!! Ce-o sa mai danseze randunik mea cu burta la gura si ce sexy va fi...
Da,da,da,daaa!!O sa ca o randunica-balena veritabila!! Mai stii..cel mai necaz imi este ca nu ma mai pot trage si pe mine cu schiurile-cu masina!Mooor de necaz!..Aaaaa..si ca nu mai pot sa beau si io vin fiert cu scortisoara si mere!
Trebuie sa ma multumesc cu ceiutz,saniuta si joaca cu bulgarasii!
Deh..asta e....Sa vezi la anul ce-l mozolesc eu cu zapada pe tiranul care nu ma lasa sa fac si io ce face restul lumii-anul asta!!
sa o trec pe Lalisca in listuta!Bine ai venit Iuliana si ca nu te-am zarit!Pentru a ciripi cu noi in timp real-trebuie sa scrii si tu vreo 10 mesaje la foc automat-sa scapi de moderare.
Ela.. in 13+!!
Varsta mogaldetzei
Photos
ali76 spune:
Va pup mamici de randunici! Am revenit de dupa nunta, dupa luna de miere, si iata ca am facut deja 11 saptamani.Suntem sanatosi, am facut ieri eco, avem 8 cm, si totul e bine.Va pup si ne auzim!
nicol_conte spune:
Buna dimineatza randunici pufoase si mult-ciripitoare! Iata ca , din pacate s-a terminat si concediul meu medical si am venit la servici de azi. Si spre bucuria mea, am gasit si net, acum sa vedem cat o tine.
Nicol,de Alexia,in asteptare de bb2 8+
tonic spune:
Dupa cateva luni de citit si urmarit in tacere, vestile bune care sper sa ramana asa pana la sfarsit, m-au facut sa ma inscriu si eu.Am avut mai multe experiente neplacute in trecut si nu am vrut sa ma pripesc, dar acum sper sa nu se mai intample nimic rau.
Asa ca trebuie sa ma introduc in stol - imi place ideea- ma numesc
Catalina, DN 07.06.1971, U.M 15.06.2007.
Cu medicii nu m-am decis ca eu merg in paralel cu doua dne dr, voi alege unde si cu cine nasc in functie de verdictul final (incompatibilitate de grup si RH, posibil sindrom antifosfolipidic)si de conditiile pe care le ofera spitalul.
Desi nu prea am timp sa intru pe forum, azi abia am reusit sa recuperez si sa citesc ce ati mai scris, sunt mereu alaturi de voi.
Sa ne fie bine in continuare si numai vesti bune.
catalina