Mamici de Martie-Aprilie 2008(14)
Raspunsuri - Pagina 17
sovietica spune:
iupiiiii am rimit si eu o steluta de membru incepator!
am steluta meaa sunt pionier si ma mandresc cu eaaa sunt randunel
sovi 8+
simonette spune:
Haaaoleeeu...ce va mai merg cioculetzele!!!
Nici nu mai stiu ce sa zic...
Roxana, ai facut o alegere buna...alegere care ajuta la pusul kilelor in plus dar gustoasa rau!Ma bucur ca au fost bune si ca ti-au placut...sorry, am fost cu Luca la dr. ca-l am tare bolnavior si apoi am tras o mamaligutza cu pastrama si gogoshari de lesin acum
Cory, mi-a placut aia cu spaima buzunarelor...ce le mai stii!!!
Lalisca, bun venit in stol, e loc destul pe crengutza cum spunea randunik de te-a gasit!!! Sarcina usoara si odisee minunata alaturi de noi
Adela si Monica Doamne Ajuta sa ne veniti numai cu vesti bune de la medic!!!
Simo,mami de Luca si 17+ cu
PozeLuca
BB2
Monica9 spune:
Simonette imi pare rau ca e Luca bolnavior. pt Luca mic sa se vindece mai repede.
Stiu ca parca ati mai discutat despre asta, dar eu nu mai tin minte si va mai intreb, cum e cu vopsitul de par? Se poate acum dupa primele 3 luni? Parul meu arata groaznic, a crescut mult si tare as vrea sa merg sa ma vopsesc dar nu stiu daca e ok. Dati-mi un sfat va rog.
Monica 15+
carminabulina spune:
Am intrat sa o felicit pe Roxana pentru randunelul din burtica sa creasca mare si sanatos alaturi de cireselul Catalin.
De-asemenea vreau sa va multumesc pentru cuvintele frumoase pentru gandurile bune si pentru incurajari si sa ma credeti ca nu am vrut sa va intristez. Dar scrisesem la "durerea pierderii..." si m-am gandit ca tot veti citi acolo si sa nu va intrebati de ce nu am scris si aici. Sincer 3 ore am stat pe ganduri daca sa o fac sau nu.
Clauclau sarcina mea a decurs fara nici o problema. Nu am avut greturi, nu am avut sangerari, nu am avut contractii sau dureri de vreun fel. Burtica crestea si ea si ma simteam insarcinata si fericita. De aceea vestea a cazut ca un traznet asupra mea. Pur si simplu m-a lasat perplexa.
Maine merg la spital si sper sa se termine repede si fara dureri fizice si sa se dovedeasca ca nu a fost nimic grav si ca totul e in regula si ca poate voi putea pana la urma sa am si un al doilea copil...macar, pentru ca eu si sotul meu ne doream cel putin 3 unul dupa altul.
Sarcini usoare va urez si sa speram ca in martie cand voi veti naste una cate una sa va pot spune ca sunt iar insarcinata!!!
Noapte buna!
P.S- Olgutica multi de la mine. Nu stiam ca cineva se intereseaza de mine ...dar e placut sa afli ca exista.
bubu05 spune:
Wow, cat ati ciripit!
Pe mine nu m-a lasat capul de azi dimineata, sunt varza!!
Apropo de varza, am facut ieri cu ciolan afumat
M-ati dat gata cu puiul ala in iaurt si cred ca o sa incerc si eu.
Azi am papat in oras la Everest, nu mai pot nici acum...yami!
Roxana, felicitari pt. baietel! Si ai grija de tine, nu mai umbla creanga si stai prin pat...cu toate ca stiu cum e cu inca un zapacit!
Eu vreau o fata, clar??
M-a zapacit Vlad, de cand stau sa va citesc numai calare pe mine sta, se urca, coboara, se arunca
Monica, poti sa dai cu lapte de corp sau cu ulei de bb pt. hidratare. Eu m-am vopsit la prima sarcina, eu cred ca e ok, dar poti intreba si nenea dr.
Simonette, sanatate lui Luca!
Oana 8+ si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze cu noi
mami_papatot spune:
Roxanico, sa-ti traiasca putzulica mica si sa fie cel mai frumos baietel (dupa al meu ca si eu tot o putzulica vreu)...
...si acum ghicitoarea serii:
cine si-a amanat de zapacita programarea pentru 20 septembrie? mami_papatoooooooooooooooooot
...cine a fost sunata astazi sa confirme programarea de maine? tot mami_papatot ...cred ca pe cat am fost eu de zapacit, tot atat a fost si fatuca de la receptie, ca doar eu ii spusesem sa imi dea delete ... dar asa o greselutza nu poate decat sa ma bucure.........de unde si zicala ca la barza chioara-i face Dumnezeu cuib ...
...concluzie: cine merge maine sa-l vada pe bebe mic? aceeasi mami_papatot
putzulici sigur n-o sa vad ca sunt prea mici, dar acolo un bebe mic tot o sa se veseleasca ... deci, maine la ora 12:30, cu florinul preferat de manuta, ne prezentam la suscracinscaia pentru morfologia de prim trimestru ... ,multumesc, multumesc, de 3 ori multumesc!
felicitari nouvenitelor si pupici pentru tot stolul , dar nu orice pupici, de aia mari si dulci!
mami_papatot 10+
Monica9 spune:
Bubu05 mersi pt raspuns, o sa incep sa ma dau cu ceva si pe sfarcuri ca tare uscate par. De vopsit l-am mai intrebat pe medic chiar la inceput in primele saptamani, dar am uitat ce mi-a zis, o sa-l mai intreb ca ma duc vineri la el.
Carminabulina sper sa nu fie prea dureros maine, macar fizic, ca psihic e durere, orice ai face, dar iti doresc sa-ti revii cat mai repede, sa nu fie complicatii si sa reusesti sa mergi mai departe.
Monica 15+
mami_papatot spune:
bafta multa tuturor mamicilor care merg maine la control sa veniti cu vesti bune si carucioare colorate unde este cazul!
mami_papatot 10+
natynic spune:
Vedeti la ce ora ajung sa va scriu??Of, au fost atatea de facut azi...
Carminabulina, sunt si eu cu tot sufletul langa tine...si in rest s-a spus tot...
Roxana, felicitari!! Sanatos si voios si frumos sa-ti fie si baietul 2! Dar, Nicoleta, si eu vreau fata, claaarrr????
Olgutzika, multumesc pentru grija. Azi am luat doar rezutatele la analize si nu erau gata toate, important e insa ca sunt NEGATIVE pentru virusuri hepatitice, toxoplasma (yuupiii) si ca si tiroida mea e ok. Maine merg la ginecolog, sigur, la mine e devreme sa se vada sexul, probabil abia dupa nunta vom sti ce avem. pana una-alta ma omoara pregatirile de nunta, azi-noapte m-am perpelit continuu numai pe tema asta...
Sovi, am ciulit urechile la ciorba cu pleurotus, sa stii! du-te maica odata la doctor, inteleg treaba cu homeopatia dar sarcina e SI altceva, iti trebuie si un biet obstetrician, zau!!
Acu va pup si maine sper sa fiu mai harnica la scris desi trebuie sa alerg cu nasa dupa flori, lumanari, buchete si marturii...Off, abia astept nunta dar m-am saturat de pregatiri. Apoi am alte emotii: vineri merg cu rochia sa vedem daca mi-o poate largi iar sambata se intalnesc parintii nostri (care nu s-au cunoscut pana acum, din vina soacra-mii-care e din cea mai dificila categorie, noroc ca se tine deoparte...). Bietul meu bebic, cat stres pe capul lui...
naty 11+
mihutza11 spune:
buna dimineatza randunici dragalase!
cum sunt aseara m-am cam enervat cu meciul (nu prea tare ca sa nu ii faca rau lui bebe)... ufff... il face mama pe bebe stelist, ca e fata ca e baiat nu mai conteaza, sa fie
eu am o problema ca ma pregatesc sufleteste sa dau bomba conducerii... si nu stiu cum sa o fac.. numai cand ma gandesc ma cam iau emotiile. Tre' sa gasesc o cale! sa vad in ce stare sunt azi
o zi buna va doresc! va pupacesc!
Mihaela
12+