Mamici de Martie-Aprilie 2008(14)
Raspunsuri - Pagina 16
Roxana Claudia spune:
Cory - ce-ai zice sa-mi ramana baietii neinsurati ca o sa fiu eu perfecta? Sau ininvers: sa se insoare cu niste fete care sa fie neingrijite, lenese si rele? Sincer eu si husband ne-am propus sa ne rupem in 14 sa le cumparam la fiecare, pana s-or mari, cate-un petec de pamant si sa stea nene acolo cu nevestele nu sa stea pe capul meu ca iese rau acolo unde e soacra si nurori.
Bitza - eu am ovulat cu dreptul si am baiat. Deci tocmai eu si Simo care am sustinut statistica din rasputeri, am rupt-o-n 14. Adica la primul copil, baiat, am ovulat pe stangul, amadoua. Acum pe dreptul si tot baieti avem!
Roxana 17 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)
mihutza11 spune:
Zozelina si al meu sot e Balanta, si bebe va fi berbecutz
ROXANA Bravooo!!! sa iti traiasca cuculetzul!! sa fie sanatos si tot binele din lume!!!
ma duc sa mai citesc din urma si revin!
Mihaela
12+
mihutza11 spune:
Lalisca bine ai venit alaturi de noi! sarcina usoara si un bebe sanatos si nazdravan!
mai parca ma incanta si pe mine ideea asta cu soacrele mari... la inceput aveam asa un feeling ca o sa am fetita, dar acum parca s-a infiripat in sufletul meu de randunica ideea unui cuculetz... si daca e sa fie asa, chiar ca fotbalist il fac ... ca de cand ma stiu am fost ...deh, un fel de "baiat" al lui tata, ca el si-a dorit baieti si iaca am iesit 2 fete.. si atunci s-a resemnat si a zis ca ii fac fetele baieti ...pana acum la sorelina mea s-a adeverit, ca am un nepotzel , sa imi traiasca... toate traznaile le face si le stie pe toate la cei doi ani si un pic ai lui... aaa.. si daca era vb de scoala, a inceput si el sa mearga la gradi...
ce imi place ca incepe sa se coloreze lista!
Mihaela
12+
mihutza11 spune:
ce bine imi pare ca v-am descoperit! ma mai iau cu ciripiturile voastre si mai uit de gandurile astea mai nasoale!
va pupacesc rau de tot! si va iubesc!
Mihaela
12+
Monica9 spune:
Roxana si Andre28 felicitari, sa va traiasca baietii si sa fie sanatosi!
Vineri ma duc si eu la control, nu cred ca voi afla ce am in burtica pt ca aici medicul nu face ecograf, si parca a zis ca ma trimite la eco pe la 18 saptamani. Dar macar voi afla daca totul e ok bebe si nu l-a deranjat hematomul ala. Abia astept sa merg, am emotii dar sper ca e totul bine, nu are cum sa fie altfel.
Mai vroiam sa va intreb ceva, voi va dati cu ceva crema pe sani? Inclusiv sfarcurile? Ca la mine au devenit asa uscate, parca se cojesc, e normal sa fie asa?
Monica 15+
adela achim spune:
Buna rindunici!
Carmina cuvintele sint de prisos,sa te ajute Dumnezeu sa treci repede peste...
Nicoleta bine ca nu ai infectie urinara,azi mi-am facut si eu ex de urina si a iesit bine,maine dau si o urocultura sper sa fie bine si sa ma linistesc...
[redRoxana] oau,inca un baietel...felicitari important e sa fie sanatosi amindoi si voi pe linga ei...
Monica[/red] ma bucur ca esti mai bine,tinem pumnii la control,sigur va fi bine hai gindeste pozitiv.Pentru sani si burtica eu folosesc crema si ulei pentru bebelasi;am inteles ca cojitul sfarcurilor e normal in sarcina.
Buna venit noilor mamici,sa va dea Dumnezeu sarcini usosre si sa nasteti sanatosi si mincaciosi...
Maine am si eu programare la medic,sa dea Dumnezeu sa fie fie bine ca sa-mi linistesc si eu pisicu...
Va pe toate
ADELA14+
Roxana Claudia spune:
Adela - incepem galeria si pentru tine! Savii cu vesti bune si sa dai culoare caruciorului!
In seara asta sunt la meci sa vad pe husband cu si sa sustin echipa.
So: haideti baieti si sa-mi faci cu mana sotule ca sunt cu ochii in tv.
Simo - daca tot n-ai fost pe faza am optat pt varianta prajit si n-am facut rau ca am mancat de simt ca plesnesc si acum... Bestiala reteta!
Roxana 17 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)
sovietica spune:
am postat aici o reteta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107279&whichpage=5 de ciorba de ciuperci pleurotus ca re noua ne place mult.
sovi 8+