Mamici de Martie-Aprilie 2008(14)
Raspunsuri - Pagina 15

cory3maz spune:
Nicoleta,
si eu vreauuuuuuu baietzel...CLARRR??? Sa semene cineva si cu mine, in casa aia...ca fiica-mea, e tat'su-n picioare...si la trasaturi fizice, si la mers si la preferinte alimentare!
Numai ca "Omul propune, Domnul dispune!"...asa ca, rabdare si rugaciuni!
cory3maz

bitza037 spune:
Radcarmen, am vazut pozele si filmuletele cu puiutul tau.Mi-au placut foarte mult.Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si cuminte!!!!Ca frumos este!!!!!
De abia astept la anul sa ne mandrim si noi ca tine cu odraslele noastre.
IRINA +10
http://bd.lilypie.com/dWtmp3.

Nicoleta spune:
Cory, baiatul meu e tot tati, desi se spunea ca baietii seamana cu mamele... da de unde!!! Asa ca vreauo fata sa semene cu mine! Clar??? :)
Cat despre rugaciuni, nu cred ca ne mai ajuta la ceva, deja e stabilit, nu?
Nicoleta

cory3maz spune:
Carmen,
multumim de vizita speciala si pentru incurajari!
(La anu' pe vremea asta, o sa dascalim si noi seria de viitoare mamici-randunici!)
Iar puiul tau de randunik e dulce si seamana muuuuuuult cu mami!
Vleau si eu un baietel! Vleau si eu sa semene cu mami! 11+ si mamik de Larisik
cory3maz

sovietica spune:
Olgutz, n-am semnat condica pt ca ma aflu in borcanul cu melancolie. Si asa m-am trezit usor sifonata, am citit si povestea randunicii ce a pierdut sarcina si am vrut sa ii scriu ceva, de alinare. Da n-am stiut/putut. Apoi m-a apucat paranoia ca nici eu nu stiu ce mai face bb meu, ca ginecoloaga la care am fost era cam paralela. Mi-am zis: maine ma duc la o eco, undeva. Apoi mi-am amintit ca stau cam prost cu banii si oricum, eu am fost numa acu 2 sapt la eco!. M-am dus la cel mai apropiat zid si m-am dat cu capul. Si cum stateam eu asa si ma uitam in gol (sa fie si din cauza ca sotu e in delegatie?), ma suna o prietena cu care n-am vb demult, si din una in alta,cica ea mere maine la 7 a.m. la o dr buna care e si obtetrician si care e de garda la spit cfr2 si daca vin cu ea ma costa numa 500 000 si ma duce si cu masina. Asa ca m-am mai linistit oleaca.
Acum un ochi plange pt randunel cazut, unu rade pt Roxanel fericit. Ca sa o completez pe Cory, la ce model de femeie-etalon or sa vada in Rox pana cresc, iti dai seama cat vor cauta dupa o nevasta pe masura :P
mami_papatot, bucura-te ca nunta e afara, decat sa inhalezi fum de tigara, mai bine iti iei suba cu tine.
va pup pe toate si sa aveti parte numai de vesti bune! si sa nu sariti cu bata la mine, ca asa sunt eu, uneori imi pun capacele la ochi si urechi ma bag pe pilot automat. e un fel de protectie, da asta nu inseamna ca (va) iubesc mai putin. Si oricum, cand ma apuc de citit ciripiturile colorate si vesele ale voastre, ma dati pe spate.
a, si bun venit celor care au mai venit. Nu stiu daca ati apucat sa vedeti, pe la pag 10 sus, ne-a scris randunica "Lalisca". Sa ii facem loc pe creanga intre noi si sa ii uram bun venit si sarcina usoara! Lalisca, stii ca primele 10 mesaje apar mai greu, da? scrie repede 10 mesaje scurte ca sa te vedem la timp
sovi 8+

bitza037 spune:
Bine ai venit Lalisica!!!!!
Daca nu atragea Sovietica atentia, nici nu vazusem. Cred ca ea a vazut ca nu ti-a urat nimeni bine ai venit si ne-a atras atentia.Multumim!!!!!
Bine ai venit la odisee, in stolul nostru, sa ai un bebe sanatos si o sarcina usoara.Eu cred ca ai calculat gresit ,nu ai cum sa ai 10 saptamani, ai mai mult daca UM a fost pe 23 iunie(sper sa retin data bine) oricum ai mai mult.Eu am avut UM pe 10 iulie si am 10 saptamani.
IRINA +10
http://bd.lilypie.com/dWtmp3.

sovietica spune:
in special pt bucurestence http://www.adevarul.ro/articole/capitala-in-galeria-sarbatorilor-europene/326349
sovi 8+

ralucaspm spune:
Roxana, felicitari pt baietel ! Cred ca nu mai vrei tu acum sa-ti dai flacaul la schimb
Referitor la cu cine seamana copilul: asa cum am mai scris, Ioanna e exact cum eram eu cand eram mica. Pana acum mi se parea ca am fost o fetita nu f frumusica, dar acum mi se pare ca Ioanna e cel mai dulce copilas
Raluca 11+ si
Ioanna (5.07.2006)

Roxana Claudia spune:
Sovi - asa-mi doresc sa fiu: mereu aranjata si cu p familie perfecta. Fac tot posibilul sa fie asa, dar nu-s etalon mamica, oricum merci mult Sa ma vezi in zilele mele proaste (si-s multe pt ca eu mai am bebe mic si sunt maniaca cu curatenia
) cu unghiile nefacute cu parul valvoi si cu haine aruncate practic pe mine. Noroc ca sunt genul de femeie care se trage singura de maneca si zilele astea sunt rare. Mi se pare normal sa vrem sa fim frumoase si cochete, asta pt ca suntem femei, nu pt sot sau pt ceilalti. Cea mai mare placere a mea este sa ma ocup de mine. In rest n-am pasiuni. Asa ca daca rup cate o bucatica din timp numai pentru mine devin cea mai fericita.
Si nu vreau sa te mai vad stresata, zau. Bebele tau este bine, nu trebuie sa faci eforturi sa mergi des la eco. Daca ceva nu e bine...vei sti. Dar pana atunci incurajeaza-te!
Raluca - asa-i: numai facem schimb. Sun fericita cu baietii mei, asa soacra cum sunt. Asa a planuit cineva...sa fiu singura femeie in familie. O fi vrut sa raman mereu slaba (de la efort si stres )
Roxana 17 sapt cu
si
Catalin (5 iunie 2006)