Mamici de Martie-Aprilie 2008(14)
Raspunsuri - Pagina 14
cory3maz spune:
Roxanici,
oricum mi-a plakut "reportajul" tau de atmosfera de la intalnirea cu dr. ginecolog!
Am uitat sa te de felicitare!
Personal, eu cred ca o sa intri la categoria Soacra-Etalon pentru tot: frumusete, cochetarie, spirit gospodaresc! O sa fii un element de comparatie redutabil pentru baietii tai! Eu asa prezic...
11+ si mamik de Larisik
cory3maz
cory3maz spune:
Simonette,
si mie mi-a placut komentariul tau legat de viata de cuplu!!!
Lasa ca si noi suntem capricioase...si maiestre in "arta imbroboditului" si...spaima buzunarelor LOR! Avem si noi defectele noastre...clasice!
in 11+ si mamik de Larisik
cory3maz
Olgutzika spune:
Roxana, felicitari!!!! Sa fiti sanatosi!!!! Ce rasfatata o sa fii tu de trei voinici!!! Imi place cu multi baietei, o sa aiba fii-mea de unde alege .
Incearca pe cat posibil sa tsai linistita, roaga-ti mama, soacra, sa te ajute cu Cata, si eventual sa mai bage nitel aspiratorul, las-o mai moale cu curatenia, ca nu a murit nimeni din geamuri nespalate saptamanal...Ai toate motivele sa te ingrijesti de tine si de bebe mic!
Nicoleta, Doamne-ajuta! Bine ca a iesit urocultura bine! E un semn bun!
Mai trebuie sa apara Naty cu rezultatul analizelor si mi s-au luat toate pietrele zilei de azi de pe inima...
Ce-o fi cu Sovietica de nu a semnat condica azi?
Olga 15+ cu Ioana
Roxana Claudia spune:
Randunici: multumesc din suflet! Chiar daca nu va "stiu" am senzatia ca va cunosc demult si acum cand plutesc de fericire, zambesc gandindu-ma ca un intreg stol a avut macar o scanteie de gand astazi pentru mine si pentru bebelusul meu!
Cory - mami aici m-ai atins: n-o fi fost al meu husband la eco ca-i mare microbist da' si eu le am pe ale mele, sunt spaima buzunarelor. Tocmai l-am sunat si cauta un pulovar, geaca pt el prin Praga, ca am uitat sa-i pun si geaca la el. So am facut repede si io o comanda de geanta si geaca pe care le ochisem acu o luna in concediu. N-a putut sa zica nu pt ca e doar o zi speciala, nu? N-a vrut el plimbare la Praga? Sa bage mana-n buzunar nenica!
Roxana 17 sapt si Catalin (5 iunie 2006)
cory3maz spune:
Nicoleta,
bravo ca te-ai des-stresat cu rezultatul la urocultura!
Sanatate maxima, si tie, si lui bebe!
11+ si mamik de Larisik
cory3maz
cory3maz spune:
Roxana,
sa dea Dumnezeu sa-ti aduca de la Praga exact ce iti doresti tu...ca model, marime si culoare!
Ca mie mi-e frica sa-l rog pe sotzul meu sa-mi aduka ceva din deplasare... de obicei, "cascatul" meu imi aduce taman modelul pe care nu mi-l doream, fie nu mi se potriveste ca marime, fie culoarea...e de nepurtat!
cory3maz
Roxana Claudia spune:
Simo - tre sa ma ajuti! Am de dimineata ciocanele la iaurt...le mai spal iaurtul? Cum sunt mai gustoase: gratar sau prajite? Vine surioara mea si sarbatorim cu friptura, cartofi prajiti si mujdei.. Ce mai conteaza kilele?
Maine se deschide Targul de Cosmetica asa ca toata ziua voi fi brambura..
Roxana 17 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)
bitza037 spune:
Ralucaspm multumesc de rapsuns.Stiu ca este nume sfant, este chiar de doua ori trcuta in calendar .O data in aprilie si o data in mai.Dar eu tanjeam dupa forfota aia si dupa starea aia generala de sarbatoare.
Saru mana inca o data ca ai scris.
Roxana Claudia si eu te felicit si urez numai bine pentru tine si puiutul tau.Te rog mult sa-mi raspunzi la intrebarea> pe ce ovar ai ovulat????
Sunt eu curioasa.Pupici multi inainte sa-mi raspunzi
Underqueen fain bancul.Uite iti dau si tie niste pupaturi
Si acum pentru tot stolul
IRINA
+10
http://bd.lilypie.com/dWtmp3.
Nicoleta spune:
Eu vreau o fetita, clar???
Nicoleta
PS V-ati gandit la nume? Noi stim cum o va chema pe fetita noastra inca de cand eram doar prieteni :)))): Ioana. Si daca e baiat, eu ma gandeam la Matei sau Mihai. Ar mai fi Bogdan... as vrea un nume de sfant care sa nu contina R, si Stefan, si sotul sunt raraiti :)).
radcarmen spune:
Buna viitoare mamici!
Azi m-a luat nostalgia si am intrat pe foum la pagina mamicilor de martie-aprilie 2008. Anul trecut pe vremea asta imi traiam cu emotie sarcina cu gandul la micuta viata care imi crestea in pantec. M-au luat emotiile cand am citit.
Va doresc sa aveti o sarcina usoara fiecare, o nastere la fel de usoara si, cel mai important, sa fiti sanatoase si voi si bebeii.
Pupici
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu