Mamici de Martie-Aprilie 2008(14)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Mamicute - Randunici
AM UN BAIETEL!
Dr Craioveanu mi-a facut eco, la CMU. Este tanara si ffff draguta, la fel ca si Dinu. La inceput eram cam stresata dar uite ca degeaba...
Masuratorile sunt in parametrii normali, am placenta jos inca (dar ma astept sa se ridice mai tarzior), bebe avea o circulara de cordon (dar pana la 28 sapt nu se pune..), se juca cu puta de l-a facut pe bunic sa rada cu lacrimi, si statea in fund. A putu sa-l masoare abia cand a adormit pt ca e un zbenguit, spre deosebire de primul care dormea mereu. Mi-a surprins 2 contractii si mi-a zis sa vb cu dr ca e pericol sa se scurteze colul si sa iau cate 3 NoSpa pe zi pana se normalizeaza situatia. Nu erau contractii Braxton, ci dintr-alea dureroase, asa cum va povesteam. Mi-a zis sa mai stau in pat, la repaus...dar cum???
Deci Cata va mai avea un fratior, toata lumea e fericita, l-am sunat pe tati si i-am dat vestea buna: nu murim de foame la batraneti pt ca vom avea 2 fotbalisti renumiti langa noi care sa ne tina numai prin Hawaii si BoraBora
So...in seara asta ma cinstesc si incerc sa visez cu okii deschisi la ce va fi...

Roxana 17 sapt si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Felicitari pentru putzica Roxyyyy!!
Doamne ce frumooos!!Se inmultesc si la noi carucioarele!!Uraaa!!Sa va traiasca flacaii si sa va aduca numai bucurii si..batraneti superbe in Hawaii si Bora-Bora!!

Ela.. in 13+!!

Varsta mogaldetzei

Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Roxule, felicitari pentru baietel! Pentru Cata o sa fie super sa se joace cu un fratior, iar tu o sa fi rasfatata de 3 " barbati "!

CLAU 16+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

Roxana, felicitari!!! sa-ti traiasca baietelul!

cu zodiile la noi e cam asa: tati- Balanta, eu- Pesti si bebe tot Pesti...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Roxana, Felicitari ptr cuculetz!!! Sa creasca mare si sanatos! Ma bucur ca toata lumea este fericita si Cata mai ales!

Simo,mami de Luca si 17+ cu

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Roxana-Claudia,

BRAVO si FELICITARI! Deci o sa fii "Soacra cu doua nurori"!
In perspectiva, in ce categorie de soacra vei intra??? Cred ca Tu o sa iesi din alea trei tipare, pe care le-ai descris...Cica exista si categoria de Soacre-Simpatice!

Da'pana-una alta...tre' sa te mai menajezi...contractiile alea nu e bune!

Important e sa fie bebe 2 bine si sa se termine totul, la termen cu bine!

11+ si mamik de Larisik

cory3maz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Bravo Roxana!!!!
Sa-ti traiasca flacaul, sa va bucurati de el!

Te-ai gandit la nume?

A inceput o mare dragoste

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

apropo de soacre...

O soacra cu trei nurori hotaraste sa le puna pe toate la incercare.
In prima zi se arunca in fantana de langa casa. Sare nora mare si o salveaza. Seara, nora gaseste in fata casei un Olcit pe care era un bilet: "Asa ai facut, asa primesti. Semnat: mama soacra."
A doua zi soacra sare iar in fantana si o salveaza nora mijlocie. Seara, nora gaseste in fata casei o Dacie cu un bilet: "Asa ai facut, asa primesti. Semnat: mama soacra."
A treia zi soacra sare iar in fantana si nora cea mica inchide capacul.
Seara nora cea mica gaseste un BMV in fata casei cu un bilet: "Asa ai facut, asa primesti. Semnat: tata socru."

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Roxana,

FELICITARI scumpa mamica! Ne bucuram si noi mult alaturi de voi. Sa ai grija de tine si mai ales de puiutul din burtica.

Simo,
Ce frumos ai scris tu despre sot si sotie, cata dreptate ai; cand ii criticam poate ca nu ne gandim ca si noi avem "fixurile" noastre si sunt si ei deranjati cateodata de comportamentul nostru. Atata timp cat exista dragoste intre noi, trebuie sa existe si compromisuri si, deci, intelegere de ambele parti.

Laly 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Roxana, felicitari! Ce dragut! Sa fie sanatos bebe si tu sa scapi de contractii.
Nicoleta

Mergi la inceput