Mamici de Martie-Aprilie 2008(14)
Raspunsuri - Pagina 12
mami_papatot spune:
quote:
Originally posted by Kya
mami_papatot Parvu nu numai ca interzice prezenta lui tati, dar chiar o incurajeaza. La primul control (inainte de bebe) el saracu a ramas sa ma astept pe hol, si dr a trimis dupa el "Pai ce, tu nu o sa participi la proiect? De aia e nevasta-ta sa o sustii in tot"
Si de atunci a asistat la toate ecografiile mele. Au fost transvaginale, dar nu m-a deranjat ca a fost de fata. Din pacate la urmatoarea nu o sa fie in oras, asa ca o sa se multumeasca cu poze si poate si inregistrare pe CD (sper ca se poate)
Eu ma duc pe 2 oct, nu pe 3, ca ma duc la Medsana Primaverii si acolo are program doar martea. Chiar am facut calcului si nu imi iesea cum te duci tu pe 10 care e miercuri - dar banuiesc ca mergi in Cotroceni, nu? Ca la AMA e doar luni.
Chiar vorbeam azi cu o colega cum avem noi acelasi DNP, acelasi spital, acelasi doctor, si acelasi nume de familie, si imi spune: "Ai grija sa nu va incurce copii la spital"... si uite asa mai creste un morcov in nebunia mea de sarcina...
Mihutza te inteleg foarte bine - nici eu nu mai am rabdare. Si a fost o perioada cand si sotul meu imi spunea ca sunt exagerata si nu imi intelegea temerile. Cred ca asa sunt ei, pur si simplu. Am citit intr-o carte, ca instinctul patern se trezeste de-abia dupa nastere, si ca pana atunci ei nu constientizeaza creatura din burtica ca fiind un copil... Barbatii astia...!
Dar tu vii si vorbesti cu noi aici, si o sa gasesti intotdeauna compasiune si intelegere. Hai capul sus!
A inceput o mare dragoste
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
yupiiiiiiiiiiiiiiiiiii! abia astept sa mergem in cazul asta si sa ne veselim la vederea lui bebe ... da, eu merg la cotroceni, pe 10 octombrie .. ai idee, pentru inregistrare pe cd trebuie sa ne programam din timp sau e nevoie doar sa ii spunem inainte de a incepe eco?
cat despre coincidentele in ceea ce ne priveste, radeam aseara cu florin si ziceam ca la spital vor spune asistentele , dl. dr. haideti ca naste dna. munteanu ... munteanu care? aia care tipa mai tare sau aia care reuseste sa o acopere? acum ramane sa vedem la fata locului care va fi care desi eu am deja o oarecare intuitie ... i-am zis lui florin, mai tu sa vorbesti cu cine trebuie, sa dai cat trebuie ca mie daca nu-mi face epidurala aia o beau ... si intr-un fel sau altul ala tot ajunge in mine ... gasesc eu o vena ceva , ca noi fi mai proasta decat dorgatii...
de cezariaza sa nu aud , dar nici naturelul desavarsit nu ma tenteaza ... deci, incurajam si noi putin o mamica ce nu vrea cezariana? macar atat!
mami_papatot 10+
ralucaspm spune:
Irina, numele tau e nume de sfant, dar nu mai stiu cand e Sf. Irina. Noi avem aici prietene si o matusa a sotului si stiu ca au zi onomastica.
Raluca 11+ si Ioanna (5.07.2006)
mami_papatot spune:
quote:
Originally posted by underqueen
gata scoala pe azi! ma simt asa obosita...cred ca si de la vreme, ca e urat si frig si ploua...brrr!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 16+
ce bine de tine ca ai terminat...eu abia acum incep ... uffffffffffffffff
mami_papatot 10+
zozela spune:
Mai-ce aveti?!V-ati transformat in niste randunici plangacioase!!Ia sa va dau eu un pui de bataitza..asa..ca sa aveti de ce sa plangeti!!
Ia!!Vreau sa aud ciripeli vesele si triluri nesfarsite!!
Ela.. in 13+!!
Varsta mogaldetzei
Photos
simonette spune:
Offf...ciripitoarele mele dragi! Nu exista sarcina fara ganduri si griji, dar acum exista forumuri precum DC unde gasim alinare si incurajari de cate simtim nevoia! Barbatii prin natura lor sunt ori mai insensibili ori mai superficiali, dar fac si ei ce pot...sunt sigura ca daca ar putea mai mult ar fi mai mult! Sunt ai nostri si noi ale lor! Ne completam si tocmai de aceea ne casatorim, daca am fi perfecti ne-am descurca singuri in viatza! Noi i-am ales si ii iubim asa cum sunt...Ei la fel Poate nici noi nu intelegem framantarile lor...uneori tind sa-mi inteleg barbatul si daca as face-o mereu ar fi numai bine si frumos in casnicia mea! Nu stiu daca mi-ar conveni...adica sa fie numai zambet? Unde e farmecul? Aiurez...crek
Simo,mami de Luca si 17+ cu
PozeLuca
BB2
ralucaspm spune:
Roxana, lasa ca daca ai tu baietel si eu fetita facem schimb.
Mi-ar placea sa fac un baietel , pt sot. Desi nu spune nimic, eu cred ca i-ar placea sa se joace cu el si sa si semene un pic cu el pt ca Ioanna e identica eu
Raluca 11+ si Ioanna (5.07.2006)
mami_papatot spune:
fetele , pana ma intorc si eu diseara, poate aflati de unde imi pot cumpara niste ciorapi pentru mamici...dresuri ...
pupici tutulor!
mami_papatot 10+
Nicoleta spune:
Vin si eu, iaca, si am vesti buuuune. Urocultura e sterila!!! Sunt fericita ca macar de subiectul asta naspa am scapat, acuma urmeaza sa vad de unde de fapt vine infectia, ca daca vine din contaminarea cu secretii, tot e o problema, insa nu asa de mare ca atunci cand ar veni din col...
Uf, poate totusi este o eroare "totala", cred ca nu prea se recomanda in primul trimestru secretie din col, mai ales unul ca al meu, cicatricial. Tot e bine ca nu e urinara.
In rest... si eu ma uit pri Brasov dupa hainute, nu am vazut ceva care sa imi placa, eu vreau blugi normali si frumosi, dar cu burtica extensibila, eu de la natura eram mai burtoasa... desi acum inca nu se vede ca sunt in 9 saptamani plus.
Despre intalnire... e mai greu cu cele care nu sunt din Brasov, eu probabil ca voi participa virtual la aceste intalniri :).
Cat despre zodii, eu Berbec, sotul Gemeni, copilul mare Varsator... sa vedem bebe ce va fi, Berbec sau Taur. Si mama mea zicea ca lasa, imi doreste sa am un copil ca mine de ... capos. Si uite ca ma ajunge din urma, insa eu deja voi sti ce si cum, ca imi aduc aminte de mine :::))).
O zi buna, burtici, fara probleme.
Nicoleta
underqueen spune:
eu am 16 saptamani si nu mi se cunoaste burtica...e acoperita de cea naturala :)
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 16+
zozela spune:
Vad ca vorbiti de zodii..La noi va fi haos mare:eu-Leu,sotu'-Balanta,BB-mai mult ca sigur Berbecutz(asta daca nu nasc mai devreme si e Pestisor)!
O-m gasi noi vreo cale de comunicare pana la urma!
Ela.. in 13+!!
Varsta mogaldetzei
Photos