Mamici de Martie-Aprilie 2008(14)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Kya, nu te panica! Grijile nu ii fac bine lui bebe!!!Se pot intampla mii de nenorociri pe lume, important este sa ne bucuram cat putem de ce avem! Tu esti bine acum, deci gandeste pozitiv, please, da?

Olga 15+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Simo, !

Olga 15+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Olgutzika merci pentru incurajare!
Simo ca ne ridici moralul!

Tare dragi imi sunteti randunicilor!

A inceput o mare dragoste

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Kya,

la Lia Manoliu merg de doua ori pe saptamana pentru ca mi-am facut abonament impreuna cu sotul meu care merge si la sala si, altfel, nu-l mai vedeam dupa-amiezele pe-acasa ... Nu, sincer acum, am zis ca de 2 ori/sapt e suficient, mai ales ca eu inot destul de mult in ora aia (fara sa ma laud, am un "record" personal de 35 de bazine intr-o ora); acum, bineinteles ca o sa inot mai putin, ca nu sunt la concurs. Ni s-a spus de la inceput ca se pot face abonamente pentru 2 persoane pe unul singur si, in loc de 12 sedinte/luna/pers vor fi 6 sedinte/persoana/luna. Tu in ce zile mergi si de cand?
Apropo de echo, si pe mine ma intereseaza daca se face la 15 sapt endovaginala sau abdominala ca vrea si sotul sa vada puiutul vinerea viitoare la control si as prefera, bineinteles, abdominala. Daca aflu ceva, iti zic. Poate ca depinde si de cabinet. Eu, mi-am facut la 12 sapt la un alt cabinet o echo pt masurarea translucentei nucale si mi-a facut abdominala, sa vedem acum cum o fi la cabinetul medicului meu.
Te pup si astept raspunsul tau (cu bazinul)!

Laly 13+

Mergi la inceput

Laly deocamdata nu stiu ce sa-ti spun cu bazinul. Eu cand mai mergeam aveam programul L-M-V, pentru ca sambata se mai intampla sa nu fiu in Bucuresti.

Oricum acum nu stiu cat voi rezista. Pe vremuri...maica... Eu am facut inot de performanta la Lia Manoliu (am fost la scola primara cu profil de inot). Dar acum rezistenta si conditia mea fizica se aproprie de 0... Iar cu bebe in burtica nu am mai inotat niciodata pana acum.

Dupa cum iti spuneam, astept ok-ul doctorului, si o sa stiu peste 2 saptamani. Numai ca atunci o sa fie deja luna octombrie inceputa, si parca mai nou abonament poti sa-ti faci doar de la 1 ale lunii. Asta ar insemna ca prind de-abia din noiembrie.

Oricum ar fi, vreau neaparat sa ma duc, pentru ca este o forma de miscare foarte recomandata pentru bebe.

Ar fi super sa mergem impreuna - si vorba ta, poate din vedere ne stim!

Kya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

quote:
Originally posted by Kya

Nu-mi raspunde nimeni la intrebarea mea cu ecografia?

Kya

tu daca imi aduc bine aminte esti programata pe 3 oct, nu? sunt curioasa ce fel de eco iti va face tie, ca si eu il iau pe tati ... eu am pe 10 , deci voi avea cu o saptamana mai mult ... oricum, chiar daca eco este transvaginala, nu ma deranjaza deloc ca tati va fi acolo, atat sa nu interzica doctoresul acest lucru ...

mami_papatot 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

multumesc dragele mele de incurajari!
numai niste randunici care trec prin astfel de stari inteleg, nu caposii, cum am si eu unul acasa... si el in loc sa-mi fie alaturi face diverse remarci care ma dor... si i se pare pe urma ca tot eu exagerez
Kya si mie mi-au dat lacrimile la poveste Carminei..si la fel am inceput sa ma intreb daca bebe e bine... si dok mea inca nu a venit din concediu si chiar nu mai am rabdare...

Mihaela
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

pe mine bebe m-a suparat putin astazi, dar il iert pentru ca il iubesc tare mult ... am reusit sa dormicesc o oa dar acum trebuie sa ma pregatesc de plecare ... am o intalnire la 2:30, una la 4:30 si una la 6:30, dar cred ca pe ultima o voi amana pentru ca nu voi reusi sa stau on pana atunci ... plus ca in seara asta vreau sa merg sa-mi cumpar niste pantofiori comozi pt nunta de sambata (ca am numai pantofiori sanda ni nu vreau sa-mi fie frig la picioare) si am vazut un sacouas tare dragut, cu maneci trei sferturi si care vine largut, nu stiu cum sa va explic, mai a la anii 70 asa, de lanita ... f frumos ... pana la urma nunta este in Palat dar vor fi niste momente dragute afara si de asta ne trebuia ceva mai gros... oricum, nu cred ca vom sta f mult (din pacate) dar trebuie sa ma imbrac bine ...

vad ca greata nu-mi da pace deloc, noroc cu vremea de afara, mie imi place tare mult cum, ca daca mai era si cald, va vedea sfantul ...

aaaaaaaaa... ma uitam la mamicile de septembrie - octombrie si am vazut ca ele au avut 2 intalniri ... ar fi dragut daca am oganiza si noi o astfel de intalnire intr-o zi ... dar daca s-ar putea mai prin noiembrie, sa am si eu timp, ca pana atunci sunt f prinsa ... plus ca atunci vom avea si burticile mai mari ...

ma amuam ieri pt ca eu sunt mai gasutza si la mine burtica se vede din nascare ... dar acum a inceput sa fie mai rotunda ... abia astept sa se faca asa mai tare si sa il simt pe bebe acolo cum se zbenguie ... eu nu am reusit sa ajung in mall-ul din militari, parca acolo spuneau fetele ceva de mothercare, in schimb mi-am cumparat niste hainute f frumoase din titan, de la etajul 3 parca ...

va pupic si ma duc sa incerc sa ma imbracacesc si sa ma pregatesc de drum ...

mami_papatot 10+

Mergi la inceput

mami_papatot Parvu nu numai ca interzice prezenta lui tati, dar chiar o incurajeaza. La primul control (inainte de bebe) el saracu a ramas sa ma astept pe hol, si dr a trimis dupa el "Pai ce, tu nu o sa participi la proiect? De aia e nevasta-ta sa o sustii in tot"

Si de atunci a asistat la toate ecografiile mele. Au fost transvaginale, dar nu m-a deranjat ca a fost de fata. Din pacate la urmatoarea nu o sa fie in oras, asa ca o sa se multumeasca cu poze si poate si inregistrare pe CD (sper ca se poate)

Eu ma duc pe 2 oct, nu pe 3, ca ma duc la Medsana Primaverii si acolo are program doar martea. Chiar am facut calcului si nu imi iesea cum te duci tu pe 10 care e miercuri - dar banuiesc ca mergi in Cotroceni, nu? Ca la AMA e doar luni.

Chiar vorbeam azi cu o colega cum avem noi acelasi DNP, acelasi spital, acelasi doctor, si acelasi nume de familie, si imi spune: "Ai grija sa nu va incurce copii la spital"... si uite asa mai creste un morcov in nebunia mea de sarcina...

Mihutza te inteleg foarte bine - nici eu nu mai am rabdare. Si a fost o perioada cand si sotul meu imi spunea ca sunt exagerata si nu imi intelegea temerile. Cred ca asa sunt ei, pur si simplu. Am citit intr-o carte, ca instinctul patern se trezeste de-abia dupa nastere, si ca pana atunci ei nu constientizeaza creatura din burtica ca fiind un copil... Barbatii astia...!
Dar tu vii si vorbesti cu noi aici, si o sa gasesti intotdeauna compasiune si intelegere. Hai capul sus!

Kya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

gata scoala pe azi! ma simt asa obosita...cred ca si de la vreme, ca e urat si frig si ploua...brrr!

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 16+

Mergi la inceput