Mamici de Martie-Aprilie 2008(14)
Raspunsuri - Pagina 10
Lalisca spune:
Salut,
Ma numesc Iuliana ,sunt din Iasi,si am o burtica de 10 saptamani si 6 zile si data nasterii va fi 28.03.2008.
DN 27.04.1978
UM 23.06.2007
Vreau sa ma alatur grupului vostru de randunici!
Lalisca, 10+
Olgutzika spune:
Kya, pe mine m-a terminat povestea Carminei!!! Acum fix o saptamana am vorbit cu Ioana, prietena noastra comuna, si am intrebat-o de Carmina. Imi spunea ca se simte bine, si ca asteapta sa mearga la medic din nou...Acum parca a picat cerul pe mine, imi inchipui ce o fi in sufletul ei...Faptul ca suntem afectate de suferinta ei nu cred sa aiba vreo legatura cu furtuna de hormoni, ci pur si simplu ne pasa de durerea ei...care cum bine ai spus, poate fi a oricareia dintre noi...
Olga 15+ cu Ioana
Olgutzika spune:
Simo, de Carmina, mama, d-aia...mi se rupe sufletul...i-am mai citit si mesajul de la Durerea unei pierderi de sarcina, si mi s-a facut si mai rau...Carmina, iertareeee, nu vreau sa te deprim mai rau!!!!!
Olga 15+ cu Ioana
Kya spune:
Nu-mi raspunde nimeni la intrebarea mea cu ecografia?
A inceput o mare dragoste
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Olgutzika spune:
Scuze, Kya, mie mi-a facut la 14s eco abdominala!!! La restul intrebarii nu stiu sa raspund ...
Olga 15+ cu Ioana
cory3maz spune:
Salutari tuturor!
1. M-a intors pe dos ce a scris Carmina...tragic! Nu gasesc cuvinte de consolare...
2. Le tin pumnii Roxanei si lui Naty, care sunt azi la kontroale cu bebicii...sa se intoarca cu stiri vesele si colorate in roz;
3. Si la mine hormonii dicteaza...ma simt ca girueta de la macara in bataia vantului...cand sunt vesela, cand imi ploua si imi fulgera; si in secunda 2,
4. Ma simt cam aiurea de o bucata de vreme...cel putin ieri dupa-amiaza am crezut ca o sa ma prabusesc pe podea...ma chinuie niste dureri de cap si niste ameteli urate...suspectez ca am luat si eu raceala de la fiica-mea (ea si-a revenit intre timp)...si in afara de ceaiuri cu lamaie si lapte cald nu vreau sa iau nimik...dar nu sunt deocamdata in forma!
5. Oricum va citesc ritmic pe toate, insa nu am acum suficienta energie pentru replici personalizate!
Va pe toate, dragalashelor!
11+ si mamik de Larisik
cory3maz
clauclau spune:
Pe mine mama mea m-a visat saptaman trecuta nascand o fetita si saptamana asta un baietel, ce-o mai insemna si asta?
Kya, cred ca acum ar trebui sa fie abdominal. Mie la 12 saptamanai mi-a facut si transvaginal si abdominal, iar saptamana viitoare cand o sa am 17 sper sa fie doar abdominal.
CLAU 16+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
Kya spune:
Of, of, of - de ce nu s-o misca copilul de mai devreme, sa il simt, si sa stiu ca e ok!!!!! Acum trebuie sa mai am rebdare inca 2 saptamani...!
Doamne, Carmina, cum o fi putut sa ti se intample asa ceva. E atat de nedrept. . Am citit si eu la Durere... Si cand se mai intampla si asa, fara nici un simptom, fara nici o avertizare...
Kya
Kya spune:
Cory spunea cineva ca pentru raceala putem sa luam Oscillococcinum (e homeopat).
Si eu ma invart de cateva zile printre niste colege racite, sper ca nu se ia si la mine!
Kya
simonette spune:
Bey...gata cu tristetile!!! Stiu si eu ce inseamn asemenea durere dar din pacate nu putem sa facem nimic...poate par insensibila insa aveti un pui mic in burtici caruia nu-i face bine astfel de atitudine!
Kya, mie si la 12 si la 16 tot abdominala mi-a facut!
Simo,mami de Luca si 17+ cu
PozeLuca
BB2