Piticlonti de iulie-august 2004 (230)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata !
E o racoareeee aici, mie chiar mi-au inghetat miinile, norok ca la birou am calorifere electrice, ca altfel ma simteam ca la pol !!
Vad ca s-au reluat programele artistice de mers la gradi !! Eu una nu sint in tema, dar cred ca o sa fie din ce in ce mai usor si pentru mamici si pentru pitici ! Drept pentru care tin pumnii tuturor ! Si le doresc micutilor muciosi sanatate multa !
Noi sintem bine, tot cu ceva muci (beyyy, da cit tin mucii astia, neica ??), Andrei chiar m-a lasat sa ii pun niste vibrocil in nas (mare eveniment, ca urlaaa frate cind ma vede cu picaturile alea, de zici ca il taie cineva), humexul si-a facut si el treaba si nu se mai inneaca cu secretiile, zic ca stem pe drumu al bun ! Doar ca vremea e asa si asa, ba e cald la soare, la umbra e racoare bine de tot, nici nu mai stiu cum sa il imbrac - ca in parc alearga de mama-mama !
Cred insa ca am luat si eu ceva virus de raceala, ca ma cam inteapa nasul. So, am lasat si eu ciocolata deoparte si "maninc" un fervex !
Si din categoria "perle" (la care sintem cam incepatori, ca Andrei este campion la intrebarile care incep cu "Cum ?"), ieri seara nu a mai vrut sa bea laptele pentru ca are gura prea mica si nu ii incape !!
Va pup pe toate si va doresc o zi minunata !
Sint prin zona ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Sunt in vizita pe la servici si zisei sa dau binete.
Io's tot racita, vineri a racit si Mariuca asa ca a dat-o'n vome si alte alea ca asa ne sade bine, pe mama soacra am trimis-o acasa cu un cadou frumos pentru bunicu' si az'noapte o lua si pe Oana, desi o cam pusesem la izolator, dar deh, cu toata lumea racita in casa...
La un moment dat era toata cada plina de cearceafuri si schimburi vomitate...ca la nebuni...Maria era in culmea fericirii, ca punem la spalat in masina...facem treaba!...:)))

Asa ca John, proaspat aterizat din Polonia, asteapta precum condamnatii la moarte sa-l pocneasca si pe el
In primele ore se ferea, isi dadea cu spirt, dar dupa ce l-a pus Maria la masuta sa manance, cereale linse de ea...:)))), si l-a si pupat de l-a albit si s-a lipit de el ca pisicile alea care torc....nu crez ca are sanse sa scape.

Az' dimineata era la noi ca pe frontul de lupta...Urlete din toate partile, John lupta cu Maria sa o prinda sa o imbrace, eu mulgeam vacile pen' ca Oana e infundata si mananca si mai putin ca de obicei (ca sa ne demonstreze ca se poate...probabil...:)))
A inceput Oana sa urle, taica-su cu ea in brate, eu trecand cu titzele in vant sa pun productia de lapte in frigider o vad pe Maria in chiloti intinsa cat e de lunga pe covor in sufragerie "facea plaja"..."ca e soare afara!".

Mariei i-a adus John o trusa faina de doctor...Azi dimineata ii facea Oanei injectie in cap...fix unde e fontanela...noroc ca o vazui repede...:)))
I-a adus o galeata de 1 kil de play doh...Bucuria mea ca ma plictisisem de covoarele curate...:))))
Era fosforescenta, in patru culori...acum e tot fosforescenta dar de o singura culoare...hahaha...A mestecat-o pana a zapacit-o!

Asa ca zisei ca ma vin sa ma aerisesc la servici ca sa prind puteri ca vaz ca e de durata, ne imbolnavim pe rand...:)))
Sper sa nu le pocneasca si pe ajutoarele noastre, ca om m-am facut...:)))
O zi frumoasa la toata lumea, ma duc sa citesc ce ati mai facut...:)

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Olivia, nu am uitat...cum am putin timp liber cum ma apuc sa adun informatii...

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

M-am conformat si intre doua reprize de scandal am pus niste poze cu Matei si Stefania si citeva poze cu Stefi din august

Pupici,
Andrea de Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Cristalina relaxare placuta la servici......io cand citesc ce-i la voizic ca la mine-i boierie doar cu spectacol matinal...btw pentru ca se poarta bulinele rosii,aseara am muncit impreuna cu fimea la facut buline rosii si nergre la cererea lui supernany...expplic mandrei ce primeste pentru fiecare bulina rosie iar la 3 buline mcdonalds,la 5 kidslands...si reversul...sta se gandeste..eu vreau buline negre,ca tot o sa plang
AndreaM pupam frumusetzea de baiat,ce-mi place cum doarme cu manutza sub capushor si pupam si domnisoara cocheta pregatita pentru gradi

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Cristalina - eu zic ca ar trebui sa-ti aduni postarile si sa publici o carte - succes garantat!! Ce imi place cind povesteti de pe la voi...si ce groaza ma ia cind ma gindesc ce ma va astepta si pe mine...
amironeanu - foarte frumoase pozele! Sa iti traiasca amindoi si sa va aduca numai bucurii!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Olelee, Cristalina, da chiar ca o relaxare la servici nu iti stricxa deloc, la ce povestesti tu !! Hai, sanatate la maxim sa fie pentru voi !!
Si Ioana, mindra e tare de tot cu bulinele negre !! Am gasit si eu calendarul si stelutele pe care le cumparasem odata cu o revista "mami" si ma gindesc sa bag si eu treaba cu premiatul !! Sa vedem ce iese, tre sa ii explic gizmoului ce si cum, ieri plingea ca vrea le Meeeec !! Asta dupa ce a venit verisoar-sa si cu un prieten de 3 ani juma pe la noi si au scos toate jucariile din toate colturile, de arata casa mai rau ca dupa bombardament (bineinteles ca nu au strins nik si s-au mutat juma de ora later alaturi, la frate-miu!).

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Pupici muuulti lui Matei si Stefaniei, sunt doi copii tare feusiti si frumosi si dragalasi, sa-i tot pupi
Cristal - da-i de veste cand scrii cartea Multa sanatate la voi !
Gorodica este taaare isteatza

Noi am fost vineri la pediatra, a spus ca e simpla raceala ... asa ca bagam Sinupret in continuare pt fluidificarea kestiunilor, insa doarme foarte bine noaptea, dar in dimineata asta tusea destul de tare ... uof, sper sa fie totul ok .

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Daria, cum ii dai sinupret, de cate ori pe zi si cat? Si are efect?

Noi ne-am intors de la doctor cam cum ne-am dus, cica e virala chestia, sa-i dau Nurofen si Osccilo. Eu ma bucur ca n-a sarit nenea imediat cu antibioticul. E clar ca ne asteapta cateva zile grele, cu privare de somn.

sanatate tuturor bolnaviorilor!!

Andreea, sa-ti traiasca baietelul, e un frumos! Si Stefania pare tare grijulie cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mitzu, of, sanatate muuulta la voi !
Sinupret 15 pic de 3 x pe zi. E bunicel.
Insa mie mi-a placut cu Fluimucil, dar mi-a spus ca nu e ok, neavand bronsita. Ne-a zis 2 Ascovit / zi si atat. Am aspirat-o de nshpe x in we asta, nu va zic ce de munci de lamurire sa se aspire singura k eu nu mai pot cu ea ca pe vremea cand era bb :-)
Uitati aici fluturasul meu
Sa va zic ca am stat 45 de minute in picioare sa fim pictate, nu a spus niciun cuvant, a stat la coada, oricat am incercat sa o conving sa renunte ... si in scaun a stat atat de cuminte, nu mi-a venit sa cred Ce smecheri sunt copiii astia

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput