***LA REDOUTE (51)***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Feli cand ai trimis plicul cu cecul? (ca sa extrapolam cam cand or ajunge si ale noastre).
Nu stiu ce inseamna ce apare la tine la suivi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Joi l-am depus la posta (v-am mai zis cu confirmare d eprimire). Azi a fost inregistrata pe site comanda. Plata "PAYE D'AVANCE"

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Joia trecuta (pe 13)?? Noi le-am trimis marti (11) si cica nu a ajuns inca nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Da, pe 13.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Si io tot la OP 66 !!! deci poate o fi al meu....

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

buna,
ma enerveaza astia la culme, de vreo saptamana le tot scriu si nici un raspuns... vreau sa le trimit comanda si cecul scanat , ma ganedesc ca cu posta dureaza mai mult si risc sa nu mai gasesc produsele
am incercat sa trimit comanda si pe nr de fax postat 333 20 247394, dar nu se conecteaza ,am incercat oricum si sa sun si nu raspunde nimeni
mai aveti cumva alt nr de fax sau de telefon?
pe site-ul lor nu gasesc detalii deloc legate de datele lor de contact(sau poate nu vad eu)
felicitari celor care si-au primit deja coletele iar cele care tot asteptam ...bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hrisanta spune:

stiti cumva la promod trimite produse in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inex spune:

quote:
Originally posted by maimu

buna,
ma enerveaza astia la culme, de vreo saptamana le tot scriu si nici un raspuns... vreau sa le trimit comanda si cecul scanat , ma ganedesc ca cu posta dureaza mai mult si risc sa nu mai gasesc produsele
am incercat sa trimit comanda si pe nr de fax postat 333 20 247394, dar nu se conecteaza ,am incercat oricum si sa sun si nu raspunde nimeni
mai aveti cumva alt nr de fax sau de telefon?
pe site-ul lor nu gasesc detalii deloc legate de datele lor de contact(sau poate nu vad eu)
felicitari celor care si-au primit deja coletele iar cele care tot asteptam ...bafta

Si eu am patit la fel.am incercat de nenumarate ori sa trimit fax la acelasi nr si nu am reusit.Pana la urma am renuntat si am incasat cecul.Aici si comisionul este mai mic ca in Romania.

Inex ,de 2 x mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

quote:
Originally posted by hrisanta

stiti cumva la promod trimite produse in Romania

qqq

da, dar costurile de transport sunt mai mari.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

felicia,cum naiba ai trimis plicul ala????ca eu l-am trimis(cica) cel mai rapid,cu confirmare de primire,parca si vad hartia de confirmare,era rosie..eu nu am mail ca ar fi primit plicurile.offff..ce naiba?
Clau,fusta aia de 5 E merita?o am si eu in cos...

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput