***LA REDOUTE (51)***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Smickey spune:

Am intrebat intr-un mial daca pot comanda prin fax cu cecurile si uite ce raspuns surprinzator si ambiguu am primit:

>Vous m'interrogez à propos de vos chèques de
> remboursements.
>
> Nous mettons actuellement en place une procédure qui
> va vous permettre de déduite directement vos avoirs
> ou remboursements de vos commandes.
>
> Cela sera possible sous quelques jours.
> Cordialement.
> Martine,
> Relation Client du site www.laredoute.fr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by croco21

Jasmine, da, OP66 e cel din Ghencea. N-am primit inca aviz dar nici nu speram sa primesc ca am gresit numarul strazii; ma duc vineri sa vad, poate pana atunci vine si comanda din 8.

http://community.webshots.com/user/croco21

comanda pe care o astept eu e din 4 septembrie si e pe numele tatalui meu,care va sa zica trebuie sa vina la OP din Ghencea.Si n-am aviz,desi n-am gresit nimic la adresa

Al cui o fi coletul???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Nasol pt mine, cred ca-i coletul tau.

http://community.webshots.com/user/croco21

Editez, ca sa-i raspund si Cristinei (cristi22na). Eu am depus cecurile la BRD si comisionul calculat a fost de 6%, plus 0.5% pe care ti-i retine cand retragi banii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

quote:
Originally posted by vl-ad

hy!
Ati comandat careva hainute de la Naf Naf?
Imi place tare mult haina aceasta
http://www.laredoute.fr/vente-caban-effet-peau-lainee-naf-naf.aspx?productid=324111372&documentid=346107&categoryid=23110319&single=&hasnext=1&hasprev=1
dar au marimile altfel (1,2,3) si nu stiu echivalentul lor. Voi ce spuneti?Ce parere aveti?

Fetelor , ma puteti ajuta ca mi s-a pus pata pe haina asta si o vreau neaparat dar nu stiu ce marime sa comand.

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu am comandat niste bluze de la Naf naf...dar erau cu numar normal 38/40. Nu stiu ce sa-ti zic

Hai ca m-ati facut curioasa al cui e coletul...sa vedem daca raman doar eu fara, sau poate o aparea si al meu pana la urma

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Salut fetele. Vad ca tot apar colete.Madau stai linistita ca o sa vina si al tau. F. frumoasa haina de la Naf-Naf, dar marimea...ciudata.vl-ad nu ar fi mai bine sa intrebi la ei ce marimi sunt alea? In tabel nici gand sa apara asa ceva.
offtopic: hai steaua!

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Referitor la marimi de genul 1, 2 etc. eu stiu sigur ca pt. mine e buna marimea 2 (port 40-42). Am o haina marimea 3 care mi-e cam larga. Gugaliti poate gasiti ceva in sensul asta.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Buna seara
Azi am primit mail de la Sabine ca a primit scrisoarea mea, si ca-mi trimite cec de rest (0,58 euro ). Deci urmeaza sa vina coletul.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Promodul mai are masuri cu 0,1,2,3,4.
La ei 0 e 36, 1 e 38, 2 e 40 si asa mai departe.
Daca sunt numai 1,2 si 3 ar putea fi 1=36/38 2=40/42 si 3=44/46. Nu stiu, e o parere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mai fetrelor, la comanda data in schimbul cecului la cadou am ales pilota din catalog. Iar pe site, la suivi... imi scrie ca e " JETE DE CANAPE Taupe et écru"
O fi acceasi chestie?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput