O alta Timisoara (12)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

bai Adina...azi peste tot dau de tine. ma bucur ca e Florin acasa.

fete pe unde sunteti?

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salutare,
io pe aici sunt - doar ca timp de net nu prea mai am - de citit ... o ho ho ho - dar de scris ... mai greu. Abia fac fata la fetele mele de la mamici.

Asadar - dupa cum stiti - am facut cheful Karinei home - cu inca 4 fetite si un baietel - si peste o saptamana mi-am dus neamoshagurile la Camelot. (Gio - pacat ca nu ne-ai strigat - sa mai vb putin).

sunt putin dezamagita de camelot - facusem rezervarea de 2 saptamani - am spus ca avem 3 copii mici - deci puteau din start sa ne puna masa la nefumatori. Cand am ajuns - aveam masa pregatita in fata barului - plus un scaun lipsa - de fapt erau banci - nu scaune - inghesuiala, plus ca era chiar in drumul tuturor si sigur cei de pe margine ar fi primit in scafarlie de cate ori ar fi trecut cineva pe langa ei.
Bineinteles ca am inceput eu cu crizele mele ... si ne-au mutat la nefumatori. Cu mutrele de rigoare - bineinteles.
Dar acolo chiar a fost ok. Si ca spatiu si ca intimitate - chiar daca mai era si o cununie restransa - ne-am simtit bine.
Ei bine - cum era sa-l pun pe tata la inghesuiala de jos - abia a intrat cu picioarele sub masa aceaa - era chiar lipita de banca - deci nu aveai nici loc sa respiri - daramite sa si mananci.

In fine - per ansamblu a fost ok.

Kara a fost minunata, a ales de pe tava banii, foarfeca si pixul. S-a intins de doua ori dupa carte si tot altceva a ales. La motz am cam chinuito nitel - dar a trecut. A primit lucruri faine si fff faine, si jucarii si aur si bani - de toate.
Acasa deja am sortat jucariile pe mai multe categorii si i le dau pe rand - ca deja incepe sa dea semne ca s-ar satura de unele - asa ca tre sa le mai ascund o vreme.
Progrese face zilnic - de mers merge cand vrea, de patrulat in 4 labute - la fel - sau mai tot timpul, face pa, da pusi, cucu bau si nu nu la priza - deja sunt vechi.
Mai nou stie sa bage unele forme in gaurile potrivite, are mai multe joculete inteligente cu care ii place sa se joace - ceea ce e static ... nu prea o incanta - deci papusile mi le lasa mie.
Nu mai stiu ce sa va mai scriu - ca e ca piperul zilnic.

de cele rele si cele triste nu va spun ... asa ca ... eu zic sa pun punct aici si sa va mai citesc si pe voi.
va pup pe toate si astept sa dati de stire de o noua intalneala - noi fetele - la o pizza , la o betivaneala, unde vreti - numa haideti sa ne mai vedem.

v-am pupat pe toate si mai vb

P.S. poze de la chefuri - la semnatura.

Miro

Mergi la inceput

Miro ma bucur ca v-ati distrat pana la urma.si eu am vazut spatiul de la nefumatori, eu acolo m-as duce, dar....
faine poze, nu prea a vrut pitica sa stea la taiatul motului.

Marco azi a fost acasa, caci aseara a venit si mama din Italia si l-am lasat cu ea putin.
I-a trimis sorella oo motocicleta cu telecomanda, asa ca asta e noua atractie.

in rest bine, ieri a de 2x piticul, nu stiu de la ce.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Vlad!!! Sa cresti mare, cuminte, sanatos si frumos si numai bucuri sa aduci parintilor!!!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Buna fetelor

SARBATORI FERICITE !!!!sa fiti sanatoase fericite si iubite alaturi de puiuti si familie .

Eu am disparut ba una ba alta plus ca de la 1 sept am reintrat in activitate si m-am pus sa-mi fac si firma iar acum caut dupa spatii.
Multumesc f mult pentru urarile de ziua lui Andrei.
I-am tinut-o la gradi cu tot tacamul.Noi din 8 nov pana la rev numai in chefuri o tinem zile de nastere,de nume,moshii,...etc.
Voua ce v-a adus moshu' ? la noi a fost un mosh mareee si bogat.
In ianuarie poate dam o tura la Viena la shopping ...
La voi cre mai e nou ????

va pup
Diana

Mergi la inceput

Sarbatori Fericite!
Diana asa ai disparut, caci nici la tel. nu mai raspunzi.
Adina idem si pt. tine.

Noi suntem bine, in Alba, mosh bogat anul asta, mai ales pt. pitic. Distractie maxima, aici.
De Rev. plecam la munte, la Paltinis, cred ca urcam de sambata si vedem cand ne intoarcem. mergem cu piticul caci mai sunt inca 2 spiridusi de 2, respectiv 3 ani.
In Timisoara reintram pe 5, caci pe 6 ne chefuim. Ne chefuim in anticipo in Alba, acasa pe 6, pe 7 la gradi. balamuc mare va fi, dar un copil avem si multe neamuri.
va si sper sa ne auzim mai des.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)

Mergi la inceput

Buna fetelor

Giova- scuzele de rigoare ... tel meu a vazut faianta cu mare viteza ,si in acest razboi a ramas ranit - nu mai vad nimic pe ecranasa ca daca ai dat apel sorry ....
Am alt nr de tel tot de conex pe care ti-l trimit pe mess.
La faza cu piticul ai dreptate - un pitic am si eu normal ca moshu sa fie bogat...calcam pe jucarii si inotam in hainute...cred ca o sa mai impartim din ele.
Rev il facem la un local cu o trupa mareesper sa fie fain ca nu am mai fost cu ei.
Noi ne gandim la bb2 ...voi???

Sa stiti ca m-am apucat sa fac starvac (la Mona la cabinet)...adik un fel de masaj cu vacum ...e super ..in 6 sedinte am lasat 4 cm din solduri....am inceput sa port marimea 40-42 si dispare si burtik de dupa cezariana si e perfect pt celulita.

va pup
Diana

Mergi la inceput

Fetelor sa aveti parte de un an bun, multa sanatate, noroc si fericire!!!

Noi suntem la Sibiu, imediat plecam la Cartisoara la o matusa si de acolo sus la balea. Ne-am schimbat planurile, in loc sa urcam azi la Paltinis, urcam doar maine.

Diana am inteles, am salvat numarul. ce faceti cu Andrei de Rev? cu magazinul ce ai facut? nu ai gasit spatiu?

si sa ne auzim cu bine in anul care vine.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)

Mergi la inceput

La multi ani pt. noul an!!!!
Sper ca trecerea in Noul An a fost ok si fara probleme.

Noi azi am venit din Paltinis, a fost superb, cateva zile la munte, in companie buna, cabana misto, zapada la greu.....dar un copil rau...care ne-a mancat zilele.
am vrut sa plecam in ajun de Rev., cand am vazut ca nu se potoleste si distruge frumusete de cabana. Nu puteam sa-l bat de fata cu ceilalti, mergeam in camera si de nervi. cine m-a pus sa-l iau? ca doar mama a zis sa-l las cu ei.
A mai fost o fetita de 4 ani si 8 luni, turbata ca si el, cu care se la greu, un baietel de 2 ani si 3 luni, care vorbea ca si fetita de 5 ani si era mai inalt cu un cap aproape decat Marco. Stefan a fost un cuminte, Marco nu-l lasa cu jucariile lui si vroia sa-l pupe si sa-l muste la greu. saracul copil, cand il vedea pe marco fugea din calea lui.
Cand il apuca nebuneala, pe copilul nostru, ieseam cu el la zapada, e innebunit dupa "pada muta, muta".
eu mi-am dorit un asa copil, dar sincer nu mai vreau...vreau sa fie cuminte, unde-l pun acolo sa stea....oare cand se va cumintii?
bai nu statea o clipa, il schimbat de 4 ori pe zi, caci stergea toata gresia pe acolo, butona tot ce prindea, a spart ceva cani, a dat jos tencuiala de la intrarea din terasa.....nu stiu daca ne mai primesc oamenii aiai.
Aaaaa...pofta de mancare...ciu-ciu. Nici lapte, nici mancare nu a prea servit. doar supa la plic, cremvusti, lapte putin si prin somn.
acum vad ca a papat si ciorbitza si tocana de pui cu galuste.
.

_

Mergi la inceput

Buna fetele

LA MULTI ANI !!!tot ce va doriti sa va aduca noul an !

Cum ati petrecut ??? Noi acasa cu prietenii ...era vb de un chef dar a picat ca nu puteam merge cu andrei acolo .

In vacanta asta Andrei a facut greva foamei,nu a papat nimik aproape in schimb se culca la 12 noaptea.
De luni merge la gradi si isi reia programul ...speeer.
Restul trupei pe unde bantuie?????

va pup
Diana

va pup

Mergi la inceput