O alta Timisoara (12)
Raspunsuri - Pagina 10
Giova spune:
din Timisoara!!!
azi am revenit dupa 2 sapt. de absenta. ce bine e acasaaaaaa....
Diana stai linistita ca si marco a mancat foarte rau in concediul asta. Nici muntele nu i-a facut pofta de mancare...in schimb a dormit la greu.
si el merge de luni la gradi, sper sa-si revina cu papica, ca sa nu ma mai disper.
bai.....ce faci cu CEC_ul ala de laredoute? vezi ca vin reducerile...cauta haine...si mai vb. pe mess.
si un weekend fain sa aveti.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
mitzuka spune:
LA MULTI ANI la toata gasca...un 2008 fericit si plin de bucurii!
Un La multi ani special pentru smecherul mic si blond Marcolino...Sa cresti mare si sa le aduci numai bucurii parintilor tai!
La multi ani Ioana si Karina Ioana! Numai bucurii si lucruri minunate va doresc !
Revin mai pe seara cu povesti despre Craciun si revel, ca acuma sare Dejan pe mine ca vrea la comp....asa ca dispar rapid....Pupici muti de tot!
Simina si Deian
Ingerasul nostru
Mirona spune:
no ... ce vant bate pe acileaaaaaa ....
sau vi s-a tras de la pizza mancata marti?
ia treceti la apel!!!!
v-am pupat
Albi` spune:
..crivatz de-a dreptul ![]()
da, bey, sigur de la pizza ni se trage.. pana azi am tot digerat la ea.. 
&
-ii
Giova spune:

noi suntem gripati. a inceput marco de joi. in weekend am fost cu clau la viena, pirticul a ramas cu ai mei. duminica a facut febra, dr. a zis ca nu are nimic si hop...azi dim. iar cu febra, la pranz la fel. asa ca nu il duc la gradi sapt. asta.
Nu vrea nici sa pape nimic, iar Malai nu e azi, maine dim. avem programare la ea.
cam asa stau lucrurile pe strada noastra.
si sa auzim de bine.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Albi` spune:
Gio`, cam najpa cu gripa. cum o fo la Dr?
Pove si cum o fo la Viena. shopping, alea alea?
Va
Giova spune:
Albi cum sa fie la dr. Are bronsita si inceput de otita. il tratez homeopat, sa speram ca trece si nu se complica mai tare.
Oricum febra nu a mai facut, sa speram ca suntem pe drumul cel bun.
La viena a fost frumos, nu am gasit mare lucru la SCS, dar centrul Vienei e bestial. Ne-am propus sa mergem vara asta, sa vizitam.
Multe haine am luat de la Parndorf, de la Adidas, Geox pt. pitic, Timberland, Lee, S'Oliver pt. Clau si pt. mine de la mango, Trimph si de la promod din Viena. atata tot.
am mai luat ceva jucarii de la Toy'R'Us, si de la ikea maruntisuri si un birou pt. camera lui marco. vrem sa-i mutam calculatorul fix acolo.
restul pe unde sunt? Hellloooooooooooo!!!!!!!!!!!!!
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
Mirona spune:
salutare,
m-am gasit si eu sa scriu in ceasul al 12-lea. Plecam la Straja pentru pana o saptamana.
Sa ne revedem cu bine. Abia astept urmatoarea pizza.
V-am tzucat pe toate. Pa pa. 
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
Ank83 spune:
buna fetelor ma bag si eu in seama pt prima data pe topicul vostru.Am nevoie de putin ajutor din partea voastra.
Am nunta pe 16 februarie si sunt disperata la maxim cu freza si machiajul.imi e frica sa nu mi-o iau in freza pe bune de la vreo coafeza sau vreo cosmeticiana.
Cunoasteti pe cineva la care ati fost sau a fost vreo cunoscuta de a voastra de a carei servicii a fost super incantata???
De machiaj sincer sunt mult mai interesata.As vrea un make-up artist chiar daca e putin mai scump.Cineva care chiar sa stie ce ti se potriveste sa nu ies mai rau de cat am intrat din salon
... sa ma indispun chiar in ziua aia
Ank
Raul
17.10.2007
Giova spune:
Ank iti trimit un Pm.
fete pe unde umblati?
Miro te asteptam cu vesti din Straja.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)