O alta Timisoara (12)
Raspunsuri - Pagina 11
Pisicuta spune:
No', hai ca postez si eu un mesaj aici, numa' asa, de sanchi, ca sa scot in fata si-o alta Timisoara
.
Eu sunt "vinitura" pe aici si "dincolo" cred ca m-au ginit, ca mi-am cam luat-o in freza ... Asa ca, bine v-am gasit, dragele mele "proscrise" si sper ca aici sa am si eu un loc caldutz unde sa "torc" in voie!
Va pup si mai vorbim.
Pisicuta, mamica de Vladut
(17.10.2003) si Raducu
(15.10.2005)!
Orice sut in fund este un pas inainte!
http://community.webshots.com/user/Dorina_71
Giova spune:
Pisicuta bine ai venit la noi. sper ca aici sa faci mai multi purici
.
sa-ti traiasca baietii si sa te bucuri de ei.
Nu esti din Timisoara?
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Pisicuta spune:
Ceau, Giova!
Sunt venita in Timisoara de prin '92, dar, la origini sunt olteanca. Numa' ca dupa atata vreme de stat aici si facand "casa buna" cu un aragean, m-am cam "convertit" si eu si deja ma simt aici mai acasa ca la mama. Nici nu mi-as inchipui viata prea departe de Cimisoara, decat pret de cateva saptamani, nu mai mult de-atata!
Deci, bine v-am gasit si eu si sper sa "fac multi purici" pe aici si, eventual, sa va mai dau si voua!
(17.10.2003) si Raducu
(15.10.2005)!
Mirona spune:
quote:
Originally posted by Giova
Miro mai treci mama si la celalalt sobect. nu ma fa sa intru aici dupa tine cu.
Ma bucur ca v-ati distrat la Straja. Mortale poze!!! bai dar te stii pe schiuri, eu sunt tot pe jos.
GATA. Iacata-ma, am venit. Sa nu ma bati, da? Am venit. Da ce? Se pune de o intalneala si eu nu stiu? Ia bagati si la baba o info ... ca deja mi s-au lungit urechile dupa o pizza.

asadar - pe munte fu spendid ... nu-mi pare rau ca nu am luat-o pe Kara cu noi - nu au fost conditii prielnice pentru un bebe de 1 an si 3 luni ... noi am rezistat "eroic" fara ea pe acolo - ei nici ca i-a pasat ca am suferit dupa ea.
Pozele si filmuletele sunt aici - daca le-a ratat careva si in rest ... incerc sa-mi aduc aminte zilnic ce bine ne-am simtit singurei si cat de incarcate imi sunt acum bateriile ... nu de alta ... dar am adus inapoi o Kara mult mai rasfatata decat era, mult mai autoritara, cu dintr-alea care-si dau cu fundul de pamant daca nu i se face pe voie si etc si etc. I-a priit la bunici, merita s-o mai las cate o saptamana pe an pe acolo ... dar asta functie de cat timp imi va lua sa o readuc la "linia de plutire".
Vreau si eu sa-i urez un bun venit la noi Pisicutei.
Initial am cascat ochii de 2 ori - cum adica Vladut si Raducu ... e cumva Cos undercover? Si daca e ea ... de ce nu e Cosmina3????

Acu - ma intelege cine poate - cine nu ... poate la urmatoarea pizza - daca binevoieste sa apara ... i se va explica faza. Prietenii stiu de ce.
Asadar - Pisicuta - fi binevenita printre noi. Mi-a placut faza cu proscrisele si cu locsorul caldutz pe care-l cauti. Toarce linistita printre noi.
Ceva povesti despre pui tai?
hai ca mai vorbim - ganditi-va insa si la faza cu o pizza la Giovana cat mai curand posibil ... dar o avertizez pe Pisicuta din nou - la intalneli cu noi tre sa-ti iei liniarul cu tine - sa-i mai dai peste manutza lui Gio ... ca altfel nu mai ajungi sa vb nika.
Din nou - prietenii stiu de ce. hai v-am pupat pe toate si va mai scriu - va mai scriu ... numa sa nu dati cu "pare" "dupe" mine, da?

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
Giova spune:
Pisicuta lasa ca tu esti mai veche pe aici. Noi suntem din oct. 2004 in Timisoara.
Nu inteleg de ce nu ai fost bine venita dincolo, la cealalata timisoara.
Miro vrei sa sperii fata? sa-si faca o impresie gresita?
ce zici? faci un fratior Karinei?
cu pizza...nu stiu pe cand...mie imi cam iasa pe urechi
.
Dupa gradi, am fost pe afara, in parc, la piata...a umblat piticul meu la greu pe jos si nu s-a plans. e baiat mare deja
.
gata...ma cheama datoria.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
vl-ad spune:
Salutare, salutare!
Vin si eudupa muuulta vreme sa va salut si sa va
.
Noi suntem fara puiul nostru de ceva vreme si este super super greu fara el, dar o sa mergem in curand dupa el si cred ca nu il voi mai lasa niciodata atat de mult la mama , vorba lui Miro - cel mult o saptamana pe an.
In rest noi suntem bine , Florin este in TM de la inceputul anului si sper sa il mai tina astea mult si bine aici.Eu voi incepe un curs in aproximativ 2 sapt si in acelasi timp imi si caut ceva de lucru .
A, inca ceva , m-am tuns si vopsit , o schimbare radicala .Toata lumea imispune ca imi vine bine numai eu nu m-am obisnuit inca.Sa vedem ce va zice si cupilu, ma v-a recunoaste sau v-a fugi de mine
PS - avem poze in concurs "ascunselea" si "omul si porumbeii"
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
Giova spune:
Adinoooooo probabil asa de bine te-ai camuflat cu noua freza...ca nu ti-am deschis usa cand ai venit la mine
.
cand ma onorezi cu vizita? hai ca intind covorul rosuu....
caini nu mai sunt prin zona. vad ca la PM nu-mi raspunzi...rusinica
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
Pisicuta spune:
Ceau, fetele!
Miro, multumesc pentru urari si, desi pare greu de crezut, nu sunt Cosmina. Este doar o mare coincidenta, se pare! La Giovana eram si eu clienta fidela cand stateam pe Oboiului (sau Maria Tanase, cum ii zice acuma) si-mi place mult pizza lor, dar nu mai mult ca cea de la Mama-Mia ....
Chiar, voi cand va intalniti, acolo va intalniti??? Inseamna ca stati prin zona mea???? Eu stau aproape de P-ta Dacia.
Adina, iti inteleg frustrarea, caci si eu am stat asta-vara fara copii vreo 2 luni, din motive de mutare si scoala de soferi (pe care, intre noi fie vorba, am facut-o doar pentru palmares, caci nu "profesez") si-am zis ca ma urc pe pereti fara ghindoceii mei. Este greu cu ei, dar fara ei este sinistru!
Sper sa-i placa puiutului tau noul loock, mai ales daca zici ca "te prinde" schimbarea!
Giova, stai fara grija, ca nu ma sperii asa de usor. "Dincolo" mi-a sarit o gagica la "jugulara" din motive de interpretare gresita a unui mesaj postat de mine intr-o zi nu tocmai buna a mea si, cu ocazia asta, a mai agitat si o "prietena" de-a mea, cu care-am terminat-o definitiv cu ocazia asta ... ma rog, eu am zis ca nu mai am ce cauta acolo, asa ca nu ma mai "amestec" in "afacerile" lor. Faca ce-or vrea, eu mi-am dat pas, ca nu am chef sa merg acasa la copii cu nervii creti si-ncarcata negativ, doar pentru ca i s-a parut nu stiu cui ca nu ma exprim prea "elegant" pentru gustul lor. Eu, de felul meu, sunt o persoana blajina si-mpaciuitoare, dar nu-mi place sa fiu jignita in mod gratuit si asa, la "prima strigare". Ma rog, n-are rost sa va mai incarc si pe voi cu prostiile astea!
Eu va pup pe toate
si-o sa mai revin cu mesaje, ori de cate ori am ceva frumos de spus!
(17.10.2003) si Raducu
(15.10.2005)!
Giova spune:
Pisicuta, Miro sta in zona ta. eu cu Adina stam in apropiere de UMT de pe Aradului, tot prin zona.
Stai linistita...si noi ne-am desprins de Timisoara aia cu mult timp in urma. Nu are rost sa te enervezi, bine ai facut ca ai plecat. La fel am procedat si noi...si uite ce fericite si zambitoare suntem
.
gata pauza, fug la curatenie.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
Pisicuta spune:
Spor la treburi, Giova! 

Iti zic tie, ca asta ma asteapta si pe mine acasa!
Dupa cum vad, avem multe lucruri comune, noi, cele din "alta Timisoara, inclusiv amplasarea geografica. Poate o sa reusim anul asta sa ne cunoastem si-atunci vom discuta mai lesnea si mai cu drag si pe forum. Mie, oricum, mi se pare o atmosfera mult mai calda, mai prietenoasa, mai relaxata si mai neprotocolara aici, asa ca ma simt din ce in ce mai bine cu voi!

V-am
pe toate "dificilele" de-odata!
(17.10.2003) si Raducu
(15.10.2005)!