O alta Timisoara (12)
Raspunsuri - Pagina 12
Pisicuta spune:
Hai, fetele, lasati somnicul si haideti la cafa! 

Eu ieri am iesit cu pruncii si sotul pe centru, la porumbei si toata lumea hranea pasarile cu ce avea la-ndemana: ba grau, ba paine uscata, ba popcorn, si Vladi al meu ma tot bazaia: mami, da-mi si mie "bobite" din alea sa hranesc porumbeii! Eu: de unde saracia sa-ti dau, mama, ca n-am venit cu nik in straitza. Atunci, Vladut, a vazut un domn mai zelos, c-o punga generoasa de paine uscata si-mi zice: cere-i la nenea sa ne dea si noua. Dar eu, intr-o dora, ii zic sa ceara el, ca lui ii trebuie. Si nici nu-mi termin bine fraza, c-o si zbugheste de langa mine, atza la domnul respectiv si-l aud: nenea, imi dai, te rog, si mie "bobite" din astea sa hranesc porumbeii??? Iar domnul, galant, il serveste, ... la care Vladi, in culmea extazului, cu ambele maini in sus facand semnul OK striga-n gura mare: maaaamaaa, a meeeers! Mi-a dat neneeeea!... Am murit de rusine, ca toata lumea s-a uitat la mine la unison, iar eu m-am facut mica-mica, zambind tamp... 
Deci, cam asta ar fi, mi-a fost lene sa mai compun o data si-am dat copy de la alt topic, dar va astept si pe voi cu povesti!
V-am pupat pe toate!

Pisicuta, mamica de Vladut
(17.10.2003) si Raducu
(15.10.2005)!
Orice sut in fund este un pas inainte!
http://community.webshots.com/user/Dorina_71
Pisicuta spune:
Vaaai, ce rusineee! Beau singura cafeaua! ... Eu am dat-o, eu s-o beau!

Asa-mi trebuie, nu???
Pisicuta, mamica de Vladut
(17.10.2003) si Raducu
(15.10.2005)!
Orice sut in fund este un pas inainte!
http://community.webshots.com/user/Dorina_71
Giova spune:

Pisi tu ai dat cafeaua...eu dau
pt. al meu sot, care azi implineste....ani!!
sa-mi traiasca, sa fie la fel ca si pana acum, doar mai putina munca
!!
Ce m-am distrat cu vladi al tau...e tare piticul
. ma gandesc cum te-ai simtit cand a strigat in gura mare.
pisi... asa ii zice mai nou, marco lui miau-miau. doar ca...viitorul nostru fin l-a invatat sa strige pisi si dupa fete. asa ca...daca auziti un pitic de 2 ani strigand pisi, sa stiti ca e al meu
.
eu sunt pe acasa, a venit o tipa de la Amwai sa-mi arate niste produse, si am comandat ceva
, acum sa vedem daca sunt asa cum le-a laudat.
e naspa afara, s-a dus vremea frumoasa din zilele trecute, nu mai iesim azi in parc
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Mirona spune:
hai ca mai dau si pe aici o raita.
ce fac fetele? 
quote:
Originally posted by Pisicuta
Beau singura cafeaua! ... Eu am dat-o, eu s-o beau!Asa-mi trebuie, nu???
HAIT!!! e cam cu schepsis asta cu cafeaua pe la noi ...
Mama da ce mi-a placut de Vladut al tau - se descurca baiatul - lasa-l mami - cu rusinea mori de foame.

Auzi? Tu pe la ce ore iesi cu puii prin centru la porumbei? Ca am programat si eu o iesire cu o mamica pe saptamana viitoare intr-o zi - dar noi vom iesi pe la 11 dimineata si vom sta cam pana pe la 12.30 - 13.00 Ce zici? Te coafeaza? daca - da - cand stabilim toate detaliile - dau si aici de stire - poae ne vedem.
Eu stau in Dacia - pe Timis - aproape de florarie - tu? Iesim fff des in parcul din Dacia - dimineata iasa Kara cu mine si seara iasa cu tati. Daca ma vezi pe acolo - trage-ma de maneca.
La Giovana iesim si noi din an in Paste, nu e doar asta singura locatie unde ne vedem - dar e asa de bine cand ne vedem ... o destindere de-a dreptul. Te asteptam si pe tine data viitoare.
na hai - fie - beau si eu nitica cafeluta de la tine
si inclin si eu un pahar pentru Clau
si sa ne traim. 
Gio sa-ti traiasca barbatelul si sa va iubiti 1000 de ani.

Asa zici de Marcolino? striga pisi dupa fete? mama mama ce ravagii o sa mai faca la vara prin parcuri ...
Dar n-am inteles eu faza cu vremea urata si iesitul azi in parc - zi-mi ca ti-e doar de noroiul din fata blocului - nu ca nu l-ai scoate pe o astfel de vreme.
Si sa nu-mi zici ca te-ai saturat de pizza de la giovana - ca papi tu i fiecare zi asa ceva - mai poti comanda si altceva ... si ceva paste si clatite ... nu tre numa pizza, da?
Si hai - daca zici tu ca te-ai saturat - propune tu alta locatie - ca stii ca noi venim ... numa programeaza o intalneala.
Adina vreme poze cu schimbarea radicala. LA mine oricum nu conteaza - ca si asa nu te stiu.
i-am trimis link-ul si Siminei - cand mai are timp studenta ... sa mai intre.
de albinoasa nu mai stiu nika - tre sa treaca pe la noi .... dar cine stie can o vor face.
de Cos ... iar mi-e dor de morrrr.
hai ... stabiliti cand ne vedem.
fug sa mai scriu si pe la regasite ... ca sigur imi duc si ele dorul.
v-am pupat pe toate.

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
Giova spune:

Pisi pe unde esti?
Miro lasa draga...ce ai cu fata? nu vezi ca tot forumul, mai nou, ofera
dimineata. acum nu am ramas noi cu sechele din trecut. eu am si uitat sa-ti spun drept
.
daca stiti pe cineva care vrea sa cumpere apartament cu 3 camere in blocul meu sa-mi spuneti. vinde vecinul de langa mine si m-a intrebat daca nu stiu pe cineva. e cu tot cu mobila. mai multe info dau in privat pt. cine e interesat.
eu fac bagaje, caci maine mergem la Alba, pana luni. Diseara iesim la restaurant sa-l sarbatorim pe sot, cu piticul dupa noi. asa ca multi purici nu vom face acolo, dar daca nu avem cu cine-l lasa....
va
si o zi buna sa aveti.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
dia_codat spune:
Buna seara fetelor.
Sper ca va mai amintiti de mine si nu m-ati uitat.
Am citit acum toate mesajele de la inceputul capitolului si am vazut ca ati intrebat de mine prin octombrie.
Vi-a raspuns sora mea si vi-a spus ca sunt in Fr (de la inceput de iulie) si ca nu am internet si tel.
Da asa a fost atunci pentru vreo doua saptamani fiindca am schimbat furnizorul de internet si telefon (ca sa am gratuit telefonul cu Romania) am fost aproape bolnava in alea doua saptamani fara internet!
In rest, am luat o pauza foarte mare de forum dupa cite ati observat ca sa pot sa imi termin de redactat teza. Nu am mai intrat cred de peste 6 luni nici macar sa citesc ceva.
Astazi nu stiu ce mi-a venit si am intrat pe forum si bineinteles ca deja sunt de citeva ore si citesc si nu am putut sa ma abtin sa nu scriu, apoi o sa intru sa vad daca m-ati mai bagat in seama
si uite cum voi deveni din nou dependenta.
Cel putin cu teza sunt pe ultima suta de metrii, voi tiparii saptamana viitoare 250 de pagini finale sa i le dau profului, mai imi raman vreo 50 + bibliografie, anexe, etc.
Asa ca voi putea apoi sa mai arunci ochii din cind in cind pe forum nu?
Peste doua saptamani vom veni spre Romania, asa ca la intilnirea de 8 martie sa ma treceti pe lista ca voi fi prezenta. Telefoanele sunt tot alea (conex si orange) nu stiu pe care vi l-am dat deci ma veti putea gasi si de data asta o sa va si raspund la SMS ![]()
In rest ce sa va spun despre noi. Anul asta vom fi tot pe drumuri, noi venim spre Romania fiindca in 1 martie trebuie sa ne prezentam la serviciul din Romania dar fetele raman aici cu parintii mei. In mijlocul lui aprilie vom veni dupa ei (deci vor sta 6 saptamani fetele fara noi) ca apoi in iunie sa plecam din nou spre Franta. Toate drumurile astea doar pentru ca fetele sa poate sa termine anul scolar aici , vor lipsi doar 6 saptamani!
Nu stiu cum ne va fi fara fete atita timp, nu stiu cum le va fi lor ca nu au fost niciodata despartite de noi mai mult de o saptamana sper sa treacem cu bine peste situatia asta.
Apoi, nu stiu ce va fi din toamna , om vedea.
Va pup pe toate,
Diana
dia_codat spune:
Am uitat sa va scriu ca vi-am privit odraslele.
Miro nu mi-a venit sa cred ca e deja asa de mare Karina ca deja a trecut de aniversarea de un an.
Ce trece timpul!
Gio si la Marco m-am uitat.
Ai un baietel mare deja!
Gio la multi ani pentru sotul tau, sa fiti fericiti sa sa va iubiti pina la adinci batrinete!
Giova spune:
Diana cand va linistiti si voi? mai puteti? am auzit ca iar sunteti in constructii...zau daca imi imaginez cum le puteti face pe toate.
Ma bucur ca esti pe terminate cu teza si ca totul e ok cu fetele.
Normal ca te anuntam unde si cand iesim.
te
si te asteptam pe aici, cand mai ai putin timp liber.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
Mirona spune:
salutare fetele,
apar si eu in miez de noapte - am vizionat Lost-ul pana acum ... asa ca am absenta motivata, da?
Dia bine ai revenit dupa o absenta de 6 luni - Doamne ce a mai trecut vremea. Tinem pumnii in continuare cu teza si te asteptam acasa. Bineinteles ca dam anuntz cand ne intalnim - tu numai anunta-ne cand sunteti in tara.
si pe tine si fetele. Si cum adica sa te fi uitat? huh?
Gio pe bune ca n-am nimic cu Pisicuta - chiar a inceput sa-mi fie draga. Sorry Pisicuta daca te-am suparat cu ceva.
deci - ne vedem la porumbei pi shientru?
v-am spus ca i-am dat link-ul Siminei - nu prea mai are timp de noi. Su s-a gatat sesiunea?
Cu Albi trebuia sa ma vad azi - am amanat-o pe maine.
Gio - cand va intoarceti de la Alba, luni - planificam o intalneala? Zici tu locatia, ok?
va pupez pe toate 
nopate buna!
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
Gabriela19 spune:
Buna Timisoara,
Si eu sunt de loc din Timisoara dar locuiesc peste hotare:-)
Cu putin timp in urmä am primit o pagina cu un web cam de pe centru TM si m-am gandit sä vä fac si vouä o micä bucurie;
http://www.banaterra.eu/romana/webcam/index1.html
Salutari:-)