O alta Timisoara (12)
Raspunsuri - Pagina 13
dia_codat spune:
Buna fetelor,
Dupa cum mi-am imaginat am reinceput sa intru pe forum sa pierd vremea la citit.
Miro, in 25 februarie ajungem acasa, deci numa bine sa ma pregatesc de intilnirea cu voi de 8 martie, sau de ce nu poate si inainte.
Vroiam sa va intreb poate puteti sa ma ajutati cu un sfat.
Pentru ziua Stephaniei (de 9 martie) i-am luat o bicicleta mai maricica.
M-aam gindit sa aduc cealalta bicicleta in tara sa incerc sa o vand, sa o pun in publitim eventual, ca daca tot tre sa schimb in fiecare an bicicletele...
Dar nu am nici o idee de cit ar fi o bicicleta noua de copii in Romania si daca merita sa o car pina acolo. Sincer cit am stat prin Romania in afara de preturile la alimente nu m-a prea interesat altceva fiindca aveam restul de pe aici.
Bicicleta e Disney winnie ourson arata aproape ca si www.boostore.com/Templates/Catalog/TemplateFP5.aspx?NRMODE=Published&NRNODEGUID=%7b6E26E2C2-FCF5-45AD-B48A-4F41231BC9AD%7d&NRORIGINALURL=%2fCarrefour%2fProduits%2fvelosenfantetjunior%2fdefaut%3fProd%3dB2747444%26CC%3d%257b1BF2D10C-9254-43A8-B4C8-37E8D910225A%257d&NRCACHEHINT=Guest&CC=%7b1BF2D10C-9254-43A8-B4C8-37E8D910225A%7d&Prod=B2747444 " target="_blank">asta dar e de 10'' pentru 2-4 ani.
Eu m-am gindit sa cer vreo 30 de euro e bun pretul sau e un pret mare?
Pisicuta spune:
Neata, fetele!
Hai ca iar dau cafa 

azi si mai stau la o taina cu voi!
Deci, dupa un WE prelungit - ca m-a lasat sefa sa stau si vineri acasa din motive de tuse nevindecata - iaca-ta-ma-s pe baricazi, fresh pe presh, dornica de stat la povesti cu toata lumea.
Asadar, Mirona, eu stau pe Dropiei si tot in Dacia ne facem veacul, in parcusorul mic de langa fostul cinema, ca-i mai mic si mai linistit acolo. Pe la porumbei ajungem cand are chef "pisoiul" meu sa ne duca cu masina, ca singura, cu zmeii de manuta, nu ma prea risc sa merg.
In orice caz, ma incanta si pe mine ideea de-a "o pune" de-o intalneala, asa ca, mai vorbim!![]()
![]()
![]()
Giova 

sa-ti traiasca sotul, sa fie sanatos si sa prindeti batraneti lungi, linistite si fericite impreuna, sa va bucurati copii, nepoti, stranepoti si stra-stranepoti!
Diana 

imi pare bine sa te cunosc si sper ca in acest "coltisor" sa te simti ca acasa si sa-ti mai treaca dorul de Timisoara.
Gabita, multumim pentru "cadou"
! Mi-a placut foarte tare! 
Pup
fetele-dragele si mai vorbim!
Pisicuta, mamica de Vladut
(17.10.2003) si Raducu
(15.10.2005)!
Orice sut in fund este un pas inainte!
http://community.webshots.com/user/Dorina_71
Giova spune:

am ajuns si noi azi, frumos si distractiv in Alba. marco a profittat din plin de toti bunicii, mai putin de socrella, care a fost gripata si a stat departe de noi.
Miro ce sa-ti spun...sapt. asta sunt cam ocupata, intalnire doar pe cealalta...locatie habar n-am. sa vedem ce vor si fetele.
Dia nu stiu preturile la biciclete dintr-astea. noi suntem abia la triciclete. dar nu cred sa fie mare pretul pus de tine.
Gabriela mersi de site, frumosss....si te mai asteptam pe la noi
.
Pisicuta tot acasa? nu te-ai vindecat? mai torci mult?![]()
va
si ne auzim maine, dupa ce-mi termin treburile administrative.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Pisicuta spune:
Giova, mama, as vrea eu sa fiu tot acasa!
Am inceput lucrul de o saptamana si din we-ul trecut am pot declara si vindecata complet-complet asa ca ... torc p-aici cu voi, nu acasa, cu motaneii din dotare. 
(17.10.2003) si Raducu
(15.10.2005)!
Pisicuta spune:
Iar beau singura cafeaua 

(17.10.2003) si Raducu
(15.10.2005)!
Giova spune:
sunt si eu pe-aici...cam tarziu e drept, dar am avut treaba multa azi.
Nu pot sa zic ca sunt multumita de unele chestii, dar sper sa fie mai bine in viitor, sau sa apara alte oportunitati.
ma pun sa incarc si eu pozele din weekend, ca nu am avut timp de ele.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Pisicuta spune:

HAPY VALENTINE'S DAY! 

(17.10.2003) si Raducu
(15.10.2005)!
vl-ad spune:

Ioana - sa fii sanatoasa , fericita si sa ai parte in viiata numai de lucruri frumoase alaturi de frumoasata familie!
si :
http://www.florarieinbucuresti.ro/flori-florarie-online/imagini/d_321.jpg
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
Giova spune:
mersi Adina
.
dau de baut virtual, pana ne intalnim: 

.
m-a scos sotul la pranz, caci cina romantica nu ne permitem din lipsa de bunici , care sa stea cu plodul.
asa ca...diseara petrecem in 3. Oricum m-am topit toata cand mi-a zis Marco" t'ani mami!", m-a pupta si imbratisat.
si Happy Valentine's Day la toti indragostitii
!!!!
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
Mirona spune:
GIO!!!
sa ne traiesti mami. E a doua oara cand te felicit virtual. 
pana te pot tzuca live .... sa traiesti si sa infloresti. 
pupam toate fetele - sunt pe fuga - se intelege, nu?
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006