O alta Timisoara (12)
Raspunsuri - Pagina 14
Pisicuta spune:
Vin si eu cu intarziere, dar mai bine mai tarziu, decat deloc!
asadar,

GIOVA 

Pisicuta, mamica de Vladut
(17.10.2003) si Raducu
(15.10.2005)!
Orice sut in fund este un pas inainte!
http://community.webshots.com/user/Dorina_71
Giova spune:
Multam fetele
!!!
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giova spune:
si ca sa va scot de pe pag. 5-parca bine-mi amintesc- va invit la intalnire.
Hai ca am ramas datoare cu o cinste, acum se alatura si diana, asa ca e musai sa 
.
sper sa ne onoreze cu prezenta Pisicuta, Dia si Vl-ad.
ce ziceti de 6/7 martie? 8 pica sambata, asa ca mai bine iesim in timpul saptamanii.
locatia inca nu se stie unde va fi. asteptam propuneri si din partea voastra.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giova spune:

tin neaparat sa va vad pe prima pagina, poate asa va mobilizati.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
Mirona spune:
quote:
Originally posted by Giova
tin neaparat sa va vad pe prima pagina, poate asa va mobilizati.
_
Gio siMarco (6 ian. 2006)
faca-se voia ta. suntem iar pe prima pagina - si m-am si mobilizat.
parca era vorba (cand ne-am intalnit in parc) ca scrii si propui noua intalnire. Deci?
hai sa mai papam o pizza pana ne vedem si cu Dia - adica cand o sa se intoarca ea din Franta - mai organizam o intalneala - pana atunci ...
ce ziceti? vreti? daca am inteles bine - ea e deja aici pe 8. deci ne intalnim de acum saptamanal?
m-am intalnit si cu Simina si Dejan - si ieri in parc si azi la gradi - ca am fost s-o vizitez si mi-a placut mult ce am vazut. Daca prindem loc - acolo o vom duce din toamna.
hai - propuneti cand si unde vreti si haideti sa ne vedem. Gio- cica tu propui!
va pup pe toate.

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
Giova spune:
Miro la ce gradi ai fost? eu am fost la 27 si nu primesc copii sub 3 ani. cum o ia pe Kara? poate la cresa....
Dia e in tara deja(dar nu da nici un semn), si nu mai avem cand sa ne intalnim decat in sapt. urmatoare, 6/7 martie.
Nu stiu ce sa zic de locatie...daca nu sunt alte idei...ramanem tot la Giovana? mai sunt si alte pizzerii.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
Mirona spune:
salut - esti on line? super.
deci cu gradi - nu stiu numarul - la aceea la care are Albi pile si la care e si Dejan al lui Simina - deci pe Brndusei.
Si normal ca nu la gradi - la cresa - clar. Dar eu le-am vizitat pe amandoua. ![]()
de intalneala ce sa zic - nu as vrea sa ne vedem de 8 - ca e totul plin si chiar nu am chef de asa ceva.
hai sa ne vedem ca data trecuta - marti, miercuri - deci in mijlocul saptamanii. ce zici?
mie imi covine la Giovana pentru ca eu vin pe jos - deci e ok ca e aproape de casa.
cum vrei. - eu pot lua si un taxi. tu propune - ca noi ne conformam.
pupam toata gasca. 
Giova spune:
nu sunt on line....eu am fost la gradi aia, dar am ramas putin dezamagita de conditii. Oricum nu-l lua numai de la anul, ca in sept. va avea 2 ani si 8 luni.
Pai nici eu nu ziceam sa ne vedem in 8, mai ales ca e in weekend, si weekendul il petrecem in 3. de aceea am zis pe joi-vineri.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
diana1971 spune:
Buna fetelor
revin dupa o pauza luuuuuungaaaaaa si munca asidua 
Deci : deschid magazinul de bebe in Piata Maria (sper sambata) asa ca pe sapt viitoare daca aveti timp va astept pe acolo.
Asa ca dau de baut asa de inaugurare
.
Deci cum a spus Ioana amandou avem de facut cinste mai ales ca eu am 2 motive : 1 magazinul si 2 ca vine bb2
- am 8 sapt si niste greturi dupa masa de vad albastru
.
Deci cu intalnirea
de 8 martie care o facem pe 7 martie ce ziceti???
mergem la Cora ? sau la Tino (parca asa se cheama ) sau pizzaiolo? ...astea sunt in zona centrului bancar- aradului.
va pup...merg sa ma joc cu andrei...
diana
8s
Mirona spune:
quote:
Originally posted by diana1971
vine bb2- am 8 sapt si niste greturi dupa masa de vad albastru
YUPIIIIIIIII!!!!!! bravo Diana!!!!
punct ochit - punct lovit. Parca ultima data la pizza ziceai ca vreti sa va apucati de BB2 - mama - da rapizi mai sunteti. BRAVO!!!
inchin acum un pahar de vin pentru voi.
Sa fie intr-un ceas bun!hotarati cand si - ne vedem! pupam