O alta Timisoara (12)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Merci Miro ... da am fost rapizi ...am avut noroc zic eu....am prins momentul si cineva de acolo de sus a tinut cu noi !

eu ziceam de variantele alea de pizzerii ...daca mai aveti vreo idee ... ascult.
la pizzaiolo am fost de 2,3 ori ..il stiu pe patron asa din vedere si e micut (4-6 mese) iar la cora e in zona unirii la demisol ... cum vreti voi !!!!sau si in alte locuri .

va pup

diana 8s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

mama dar se scrie azi la subiect, cat nu s-a scris in ultima luna.
Diana sa inteleg ca te-au apucat greturile? lasa ca sa vezi ce pereche ii vei face lui Andrei...o printesa adevarata.
cand e inaugurarea magazinului? atunci trebuie sa venim.....

Nu ma puneti sa aleg la ce pizzerie, vin unde vreti voi. eu nu le cunosc pe astea, dar daca e fain inauntru sunt de acord cu voi.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

na gagici? ce facem? ne "mobilizam" doar o zi pe luna???

haideti sa ne vedem.
propun sa ramana intalneala pe vineri la ora 20 - si tot la Giovana.
pana la noi ordine - acolone vedem.

deci? cine vine? cine face vre-o lista?

P.S. - Pisicuta? vrei sa ni te alaturi? hai sa ne cunoastem. putem merge impreuna - doar stam aproape una de alta.

hai - mobilizarea!!! va astept cu reactii. toata gasca.

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Salutare!!!

Eu vin.De fapt abia astept.
Felicitari Diana pt bb 2!!!!

Ma cam chinuie o durere de cap asa ca nu mai am deloc inspiratie

Pupici si ne vdem!
Simina

Emil

Mergi la inceput

ha-ha-ha...Miro mi-ai luat-o inainte. daca e vineri se sta mai mult de ora 22? ca eu nu mai vin cu voi...daca mergem acasa ca si gainile.
De data asta se alatura si Adina, ii scriu si Dianei din Franta si Dianei de Andrei.
sper ca iei tu legatura cu Albi si cine mai vine? Pisicuta!!! pe unde esti?????

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Iar v-ati dat la fund?
Adina vine, trimis mesaj Diei si Dianei de Andrei. pana acum nici un raspuns.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Ceau, fetele!

Imi cer mii de scuze ca v-am "abandonat", dar ba am fost in medical, ba am avut de lucru de mi-au sarit capacele, ca sa pot recupera zilele in care am lipsit de la serviciu, basca auditul pe cap, asa ca timp de povesti nu mi-a mai ramas de loc!

Deci, Diana, tin sa-ti transmit si eu sincerele mele felicitari pentru nr.2 si sa dea Dumnezeu sa fie o sarcina super-usoara, la capatul careia sa te intalnesti cu cel mai cuminte, mai frumos si mai mancacios copil din tot Universul!

Imi pare rau, dar vineri nu am sa pot veni la intalnire pentru ca i-am promis sorei mele ca o voi ajuta intr-o problema si nu vreau sa o dezamagesc. Plus ca vremea asta ma deprima teribil si-mi taie orice pofta de iesit din casa. Multumesc, oricum, ca v-ati gandit la mine si apreciez foarte mult lucrul acesta!

Va dulce pe toate si astept cu nerabdare vesti-povesti si impresii calde de la intalnire!

Pisicuta, mamica de Vladut (17.10.2003) si Raducu (15.10.2005)!

"Invata-l pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze si, cand va imbatrani, nu se va abate de la ea." (Pildele lui Solomon)

http://community.webshots.com/user/Dorina_71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Salutare!!!

A ramas la Giovanna pana la urma intalnirea????

quote:
Originally posted by Giova
daca e vineri se sta mai mult de ora 22? ca eu nu mai vin cu voi...daca mergem acasa ca si gainile.

Total de acord cu tine Ioana...Vasa ma intreba de fiecare data cand ne intalnim ca de ce ma intorc asa repede....

Pisicuta imi pare rau ca nu poti sa ajungi dar lasa ca vor mai fi ocazii.
Adina in sfarsit se pare ca te vom cunoaste...

Va pup si va doresc o noapte buna!

Mergi la inceput

asa...Pisicuta imi pare rau ca nu poti veni.ramane pe data urmatoare.
Diana, mami de Andrei vine, mi-a raspuns la mesaj.
Simina si pe mine m-a intrebat Clau zi...la cate vii? pai ca de obicei, la 22 sunt acasa....atunci ies eu-a fost raspunsul lui. lasa ca daca nu...ramanem noi2 la o poveste, nu putem merge la 22 acasa, da-o incolo de treaba.
hai va , pe maine.

_

Mergi la inceput

si Ingrid vine in principiu.
Miro ai vorbit cu Cosmi, Albi? ne onoreaza cu prezenta, sau nu?

_

Mergi la inceput