O alta Timisoara (12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Salutari fetelor!

Nu stiu ce s-a intimplat am scris si ieri si acum vad ca nu a aparut mesajul.

Ce-i drept nu m-am uitat daca a scris mesaj trimis sau nu.

Merci Geo de invitatie, cum vi-am scris si cind eram in Franta vin la intilnirea cu voi.

Deci ne vedem miine la distractie

Dia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

gata de raport. Vin amandoua.

cu Cos am vorbit pe la 13 - dar Diana s-a lasat asteptata - de douazile tot incerc la ea. Acum m-a sunat si m-a anuntat ca are un chef la scarbici - dar vine si cu noi de la 8 la 9.
Deci - ne vedem maine.
Poate o determin si pe vecina meaLaura sa iasa lao pizza - si asa e Clau al ei home - deci o poate lasa pe Ami cu el.

ne vedem tomorow fetelor! Va pup pe toate.

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

ok, pe maine seara atunci

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Buna fetele

Multumesc pt felicitari !

Scriu cu intarziere ... am deschis magazinul !!!! si ca sa fie totul complet - dan bolnav (inca) andrei abea de azi e ok, eu am ramas pe cap cu toate(scoala ,magazin,scripte) si cu greturile de pranz am avut un randament .
Vin vineri la 8 ...daca e Giovana ...giovana sa fie ... ne chefuim.
Daca dorit va astept la magazin (e in spatele statuii sf.Maria )
...vineri (dupa masa sunt si eu acolo) sau sambata pana la 3,4.

va pup
Diana 10s

Mergi la inceput

Diana lasa ca ne explici exact unde este. eu am trecut sapt. asta prin maria si ma uitam ca o proasta, poate vad ceva...dar ma uitam pe partea dreapta cum vii din p-ta Operei. eram si in masina...nu stiam cum se numeste magazinul.....
Insanatosire grabnica lui dan si spor in toate cele. lasa ca vii maine si te dregem noi.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

ca de obicei - dupa o intalneala - toate se ascund in papusoi.

da ce fetelor? ati vorbit prea mult si va stat pizza in gat????

eu pana azi am avut mai mult "n-am avut" NET - asa ca fui scutita - da voi? ce aveti de nu scrieti? (sper sa nu se mai ia - ca intru deja in sevraj fara ).

am fost sambata la magazina noua a lu Diana - si mi-a placut. Mergeti si voi - merita.
Diana - ti-am trimis azi pe mail cele promise.

pupici la toate toate si mai vb.

P.S. Adina - incantata de cunosteala. Ne mai vedem si data viitoare, da?

Mergi la inceput

prin zona, doar ca-mi era greu sa caut subiectul pe celelalate pagini.
Si eu am zis ca merg la magazin si nu am ajuns. daca aveam nevoie de hainute eram deja acolo, dar asa...aman tot timpul.
am trecut prin zona luni si l-am reperat, acum sa vad si unde pot parca. oricum e foarte aproape de p-ta Victoriei.
Miro mai zi de Kara. ce mai face? ce povesteste? cati dinti are? sau nu vrei sa dai copy-paste de dincolo?

Noi bine, eu de luni sunt la dieta, asa ca mor incet...de foame si .
Marco mi-a canta de 8 martie: e ziua ta mamico, dar poezioara tot nu a vrut sa o zica.
Insa stim: melc, melc... si Catelus cu parul cret. am baiat mare, ce mai.
si o zi buna sa aveti.

_

Mergi la inceput

buey - nu mai zic nika de rds - ca-mi vine sa-mi tai venele - nu alta.
deocamdata nu e nimic de facut - cica - doar sa notam sesizarile zilnice si cu ele in dinti sa mergem la sediu sa ne faca o reducere pe perioada cat nu avem net - ce idioti.
cu ce ma incanta pe mine ca-mi reduc astia abonamentul? si cu cat o sa-l reduca - cu 10 lei? extraordinara suma - mirobolanta - nu alta!

si ca sa mai scriu si de Kara - iote un copy paste de dincolo.

o cunoasteti pe fetita care l-aluat pe NU in brate? Se numeste Karina Ioana si are 1 an si 4 luni.
Bai frate - dar NU MAI POT!!!
pe langa eruptia de masele, pe langa faptul cal-ainvatzat pe "au" mai avem saptamana asta si pe "NU".
Nu in sus- nu in jos, au ladegetel, au la pampers, au lamana, au la cap - din nou nu si iarasi nu.Tampesc - nu alta.
Normal ca nu e toata ziulica la fel - insa fazele se aduna si mai un pic si fac POC.

Discutam saptamana trecuta (cu fetele de la regsiri) de faza cu laptele de la ora 6 dimineata. Am decis sa mai incerc o saptamana fara acel lapte si sa vedem cum decurge micul dejun. CATASTROFAL, nu alta.
Ieri prima zi - nu am trezit-o la 6 pt lapte - de pe la 6.30 si pana pe la 8.15 cand m-am trezit eu ... s-a foit intr-una. De foame? Poate. Cu acel lapte nu o facea. Ne-amridicat din pat pe la 8.20 si dupa toaleta zilnica i-amfacut putin lapte (60 ml) si i l-am servit in canutza cu cioc. Mai un pic la mitzu mitzu - mai un pic la catelush, un strop la ursulet si doua inghitituri la Karina - mi-a baut 40 ml. Apoi i-am unso felie cu unt si i-am facut pitici - cu cascaval si ii mai dadeam laptele ramas - cu lingurita. Super tare - daca va papa 200 ml - sa i-l dai cu lingurita - o sa facscurta la mana.
Azi - a doua zi de incercari - mi-a baut numai 30 ml de lapte - amincercat-o cu cereale cu miere - cheerios -esec total -asa ca i-am facut putine cereale papalisca - de-ale ei. Chinul de pe lume.

Voi incerca 7 zile acest nou program - daca nu merge - revin la laptele de ora 6. Restul meselor nu le-am schimbat. S-a decalat doar putin ora de somn.
Acest program voiam sa-l introduc oricum - sa revin la ora de vara - caci in curand vom iesi afara de pe la ora 9 si pe la 11 maxim va trebui sa intram in casa ... dar faza asta cu micul dejun ... ma omoara. E FIX la fel ca mine - eu pap micul dejun la ora 1-2 si seara mi-e pranzul si cina impreuna.

Plus ca noi suntem pe mese mici si dese - asa ca vad ca nu se impaca altfel - cu cele mari si rare - mi-e frica sa nu vomite si sa revenim de unde am plecat.

AAAA!!! mai e ceva - fazele cu papa de oameni mari facuta pentru oameni mici. Orice papam noi ii dau si ei sa guste - dar asta doar dupa ce si-a papat papalisca ei. Deci papa lucruri noi aproape zilnic.
Uneori masa de pranz a noastra coincide cu a ei - doar ca a ei este blenduita - rareori accepta faramitata cu furculita.

asta fu de ieri.
daca mai ajung sa postez azi ceva ... si daca nu se ia iar netu - dau si aci copy - oki.

pupez pe toate.
cand ne vedem? iar!!!

Mergi la inceput

aveti vreo cunostinta la sanepid?

Miro poate e din cauza dintilor. eu stiam cand marco nu vroia laptic, ca-i iese ceva in guritza. dar la el a fost asa de la inceput.
Lasa ca nu-i tragedie ca nu-l bea, da-i branza, iaurt, smantana si isi ia de acolo calciu. mai bine fa o pauza de cateva zile, sa nu-l mai vada, sa nu-l gudte si poate il accepta pe urma.
Vrei sa-i scoti biberonul? sau de ce-i dai lapte cu canita cu cioc? marco si acum bea din sticla, si nu incerc sa-i dau altfel.
Prietena ta ce a zis de noi?(nu mai stiu cum o cheama). pacat ca nu am vorbit decat pe grupe...eu nici nu stiu ce ati discutat voi acolo. Nasol cand suntem multe, dar si fain.
Adinei i-a placut cu noi, chiar a zis ca va mai veni si in viitor. Nu stiu pe unde umbla de nu mai scrie nimic pe forum.

si weekend fain.

_

Mergi la inceput

Gio - acu te alergam pe al alte subiecte - si voiam sa te indrum cu un link spre subiectul nostru.
Apasa mami pe butonul de sus unde scrie Bookmarks - si pune subiectul nostru la loc de cinste - sa nu mai trebuiasca sa-l cauti printre paginile 2,3,4 etc. Cand schimba sefa capitolul - stergi link-ul asta si pui altul - si tot asa. Inteles?

ma si gandeam - daca continuam sa scriem doar noi doua - mai bine o incingem pe mess - ca doar tot aia e - numa ca e mai privat.

auzi? citit dincolo. deschizi totusi cresa? vezi intereseaza-te si de educatoare / ingrijitoare - ce tre sa aiba la activ? ce cursuri, etc - daca poti aduce si nepregatite ca mine - tare m-as baga la ceva bricolaje cu copiii - chit ca e doar 1-2 pe saptamana.
Mai stiu prin parc - una doua foste educatoare(fara job actual) - daca vrei sa vb cu ele - pentru inceput ... cate tre sa fiti?
Locatie ai gasit? Hai baga si mie ceva detalii- stii ca-s curioasa.
Si asta din doua motive - si pentru Kara - la toamna - dar si pentru mine. Sper ca-mi iei si mie fata lacresa ta, sau?

Laura o cheama pe prietena mea de la pizza, e mama lui Ami- din pozele noastre. Si DA. I-aplacut tare mult - si mai vine - daca o mai chemam si daca se nimereste sa fie sisotul ei acasain ziua propusa.

Apropo - cand ne vedem?haideti sapt viit sa ne vedem - ca apoi vine pastele nostru si iarmerem la OR. Scoatem copiii in parc de data asta? Sa ne vedem asa pe la 4-5 in parc? Orice parc vreti voi.
hai pupici. mai vb.

Mergi la inceput