O alta Timisoara (12)
Raspunsuri - Pagina 17
Giova spune:
Miro deocamdata totul e in faza de proiect. Nici locatie nu am, caut in zona Aradului-Torontal-cetatii. sa vedem maine ce apare in publitim si la ceva agentii.
Pana una alta ...merg miercuri la un interviu pt. job si caut o "pila" la Sanepid. Caci de nu ....imi voi face eu...doar ca mi-e cam jena. mai bine as merge prin cineva.
Voi sunteti cu catolicii...am uitat
. cand e pastele vostru?
daca e frumos sapt. viitoare facem o iesire in dacia cu copii. poate il aduce si Adina pe Vlad de la bunici si vin si ei.
gata, plec sa-mi iau pruncul de la gradi si sa iesim afara.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
vl-ad spune:
Mey iar suntem pe pagina 5 
In primul rand : Paste fericit celor care sarbatoresc Invierea Domnului astazi!
In al doilea rand : Da , m-am simtit super bine cu voi si da , mai vreau si la urmatoarele intalniri , numai sa am cu cine lasa copilul din dotare daca cumva nu este Florin pe acasa.
Ioana- cum a fostla interviu?

------------------------
pozele noastre din concurs sunt:"ascunselea"
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5
si "omul si porumbeii"
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=31
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
Giova spune:

ne-am adunat azi de pe la bunici. de vineri dim. suntem in Alba. Foarte frumos a fost, marco in extaz ca de obicei.
Adina la interviu a fost ok, m-au chemat pe miercuri, la al 2-lea cu marii capi. sa vedem ce vor zice.
Baiiii....nu ati adus copilul acasa? mai poate sta saracul departe de voi?
Miro
fericit si lumina invierii sa va patrunda in suflete!!!(scuze de intarziere, dar nu am mai dat pe-aci).
merg si eu la
, mai multe pe maine.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Mirona spune:
v-am pupat.
si noine-amintors in TM - ieri.
bine v-am regasit si multumesc de urari. 
Gio - azi ai interviul? te asteptam cu vesti. bafta!
Adina - inca aicupilu plecat? zii cat mai sta - sa stim cand punem noua intalneala. ![]()
restul fetelor?
Simina - venit coletul de la franta?
in rest - noi bine - aici uncopy paste de dincolo:
la OR a stat smirna pana i-a citit Adnana toata Alba ca zapada. Si domle', nu e o poveste scurta, da?
la OR a invatat-o Adnana sa bea cu paiul.
la OR a pictat cu noi cu culorile de apa.
buey frate - cat de mult inseamnasa socializeze si cu copii mai mari - era numai dupa ea, o imita la greu si a inceput sa si repete cuvinte dupa ea ... nuera destul cate spunea pana acum. 
uitati aici poze si filmulete din mini vacanta avuta de Pastele catolic.
v-am pupic pe toate toate. 
P.S. va mai aduceti aminte cand semanam la freza cu juma de timisoara?
azi am mai vazut una. 
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
Giova spune:
Hello!!!
am fost la interviu, dar nu stiu mare lucru, adica nimic concret. astia fac selectii peste selectii, asa ca astept sa vad daca ma vor mai suna si pe urma cat dau pe luna.
Am fost putin cam ironica cu ei, m-am enervat ca m-au pus sa astept 20 min.
Miro am vazut pozele, misto de tot. dar nu ai cu oua vopsite. pai voi nu pt. Patse ati mers la OR?
Ma bucur ca a facut o groaza Kara, ai fetitza mare, ce mai
.
Unde sa iesim cu piticii? uite ce frig este....
Duminica vine si sora-mea si poate merg cu ea in Ab o sapt. Sa vedem acum.
unde sunt celelalte fete????
am plecat la piticul meu
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
Giova spune:
dar unde sunt celelalte??????![]()
gagici v-ati dat la fund? sau v-ati ascuns sa nu va prinda vremea rea?????
Noi suntem bine, a fost sora-mea in tara si am plecat cu marcolino o sapt. la Alba. Ieri am revenit pe meleagurile banatene. doamne bine e acasa!!!!
Pot spune ca a fost o vacanta faina pt. mine, copilul il vedeam in treacat, un pupic, o imbratisare si seara la culcare ne vedeam mai mult.
Tare bine i-a prins si lui si mie. as mai vrea, dar cum nu am alta posibilitate, decat sa-l las pe el acolo, renunt.
va
si o sapt. buna sa aveti.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
Mirona spune:
no gagici ??? vad ca o mai dampe aici din PASTE in PASTE. ![]()
io v-am sugerat doara sa veniti cu mic cu mare la regasiri - iote pisicuta scrie acolo - abia tine eapasul ... dar ii place.
faina vremea afara, nu?
eu am scos piciul azi cu prelata la carutz - am bagat o sarba prin baltile din parc si ne-am oprit si la un second hand si i-am luat o pelerina de ploaie - barem data viitoare s-o facem lata de tot.
toata gasca si asteptam vremea buna sane vedem cu picii prin parc.
mai dati si voi un semn de viata.
pana la un nou PASTE ... multi
si multe 
Giova spune:
Pai Miro nu vezi ca aproape umpleam eu pagina asta?
M-am cam saturat de monologuri...asa ca mi-am vazut de mirese, spiridusi si alte cateva sobecte.
In schimb te-am citit si pe tine pe dincolo si am vazut pozele. sunt la curent cu tot
.
Imi pare rau de catelusa voastra, poate asa a fost mai bine. sper ca s-a insantosit si Dani acum.
Auzi???...in pozele alea sunteti cu o fetita roscata...nu cumva e Maya? si sta pe str. orsova?
noi bine...marco ok, marti are serbare...capsuna nem,ultumita. azi i-a trimis si cumnata costumasul, tare fain l-a facut, e tare haios in el, doar ca nu-si tine fesul pe cap.
acum o sapt. mi-am facuit 2 implante dentare, asa ca de la umflat am trecut la culorile toamnei. acum mai am putin galben,. sper sa treaca...caci cine m-a vazut pe strada, imi inchipui ce-a gandit
.
Am fost in vizita la Adina si Vlad, care e bolnavior, a fost in spital, acum face tratament acasa, cu branula la manutza.
cam atat despre noi...asteptam vremuri mai bune si fara balti.
si sper sa ne auzim curand in format cat mai mare.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
principessa spune:
Giova, daca nu sunt prea indiscreta, la ce medic ti-ai facut implanturile dentare? Se pot face la toata partea de sus oare, in loc de proteza ma gandesc. Daca ai detalii, plizzzz spune-mi.
Mersi
Mirona spune:
buna dimineata fetelor,
intru si eu pe fuga - pananu se trezeste fii-mea sa le urez toate cele bune lui Dejan si Siminei.
asadar:
draga Dejan - sa cresti mare si voinic - ca frumos esti
.
Sa aduci numai bucurii parintilor si tot ce-ti mai doresti tu.
Simina sa-ti traiasca flacaul si sa fii mandra de el.
cu mare drag.
va pupa Miro pe toate toate - fug la printesa
cand ne vedem? e frumos afara, azi vor fi 27 - deci? pe cand o intalnire in vre-un parc?