O alta Timisoara (12)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Dejan!!!! Simina mii de scuze, stiam ca e pe 21, dar m-am luat cu altele si uite asa...nu am intrat pe aici.
Numai bucurii sa aduci parintilor. Multa sanatate si impliniri pe toate planurile!!!
Principessa se pot face implanturi, toata chestia e sa fie os, caci daca nu...
Asta iti spune un dr., in urma unei radiografii pe care te trimite sa o faci.
Eu am fost la Mall Dental, la dr. Marius leretter. Mai sunt si altii in Tm., mie asta mi-a fost recomandat. maine merg sa-mi scoata firele si pe urma...asteptam....

noi am avut ieri serbarea. Capsunica al nostru a spus toata poezia, cea de 8 versuri, nu a plans si a fost un cuminte. Suntem tare mandrii de el.
Poze avem aici:
http://www.dropshots.com/giova2
la toate.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

si tot eu:
www.dropshots.com/giova2#date/2008-04-25/12:06:54" target="_blank"> Paste Fericit!
Fie ca lumina Sfintelor sarbatori sa va aduca pace, liniste si bunastare!

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principessa spune:

Giova mersi de raspuns.
Va doresc tuturor
Un Paste fericit!
Multa sanatate si numai bine alaturi de cei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salutare fetelor,

nu stiu voua ... da mie mi s-a facut dor de o pizza la Giovana.
cine mai doreste? cine mai pofteste?

pupam gras

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

salutare,
tot io.

m-am intalnit cu Simina si familia duminica - vrea intalnire cu piticii.
apoi in Unirii m-am intalnit cu Dia - frantuzoaica - cu fetele si sotul - si ei vor intalnire cu piticii.
ce ziceti?
punem de o intalnire cu piticii in vre-un parc? in w/e nu poate Dia - haideti joi. vreti?
in Dacia?
daca mergem in Botanic - tre sa aducem fiecare jucarii cu noi - ca in orice parc de-altfel - insa in Dacia ar mai fi topoganele, hintele, nisipul ... etc.
haideti - spuneti si voi ce si cum si hai sa ne intalnim cu picii.

pupam

Mergi la inceput

Hello!!!
eu sper sa nu intervina nimic si sa pot veni joi. acum ... eu una prefer Botanicul ca acolo nu pateste nimic duracellul meu. In celelalate parcuri sunt tot dupa el, la cat alearga si se catzara peste tot.
Dar, daca e rost de intalneala...vin unde se decide.

va , fug la treaba.

_

Mergi la inceput

deci ramane Botanicul?

asa sa fie - hai sa dam sfoara in tara. scriem si sms la Dia si m la Ingrid - apoi sun eu la Cos - poate ne strangem mai multe.
Daca e oki - poate mai tragem o tura si in w/e viitor.
oki?
ramane asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Salutare!
Am scos si eu nasul din hartoage....
Pentru noi e ok joi in Botanic.Abia asteptam...

Pupici si ne vedem!

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

si pt noi [ io si programul meu de lucru ] e ok joi in Botanic, da' posibil sa ajung dupa 18.00 ..eehh.. va gasesc io

va pe toate !

PS: si cu pizza cum ramane ?

Mergi la inceput

am ajuns home.

sefa nu raspundea la telefon - asa ca ne-am stors creierii (io si Albi) de a iesit fum - dar pana la urma ne-am readus aminte userul si parola comuna - am reactivat contul de mail si acum trimit acolo pozele.

daca vre-una nu-si aduce aminte contul si parola - dati la fata un PM.
pupam

P.S. nu ne-a prins ploaia - cu tot cu incantatile stiti voi cui.

Mergi la inceput