O alta Timisoara (12)
Raspunsuri - Pagina 19
Giova spune:
Miro eu ti-am trimis prin mail pozele facute d emine. Da-mi si mie pozele tale, pleaseeeee.
Nu mai stiu parola,user, nimic, yahoo s-a inchis, unde a mutat sefa pozele??????
da un link, ceva...sau sunt pe private?
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Mirona spune:
no Gio - pe mine nu mo dus atata capu - io le-am trimis doar pe mailul comun.
hai ca le trimit acum la toate. verificati mailul in 5 minute.
P.S. mama - da ce putine pozeai facut ... io am 52
plus filmuletul cu sarutul dintre Marco si Kara. ![]()
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
Giova spune:
Pai Miro filmuletul cand il trimiti? sau il ti numai pt. tine?
Eu am facut putine poze, da, in comparatie cu tine
. abia astept sa le vad si pe cele de la Simina.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Mirona spune:
no Gio - zau nu stiu cum sa trimit filmuletzul - e marisor desi e scurt rau - si asa nu-mi place sonoru ... deci numa gura ta si tzocaitul meu se aud in fundal - stricam tot filmuletul, nu alta.
O sa-l pun eu deseara la mine in cont - oricum tre micsorat. Si apoi il descarci si tu la tine pe comp. Altfel nu stiu - zau. Il mai intreb eu pe Dani.
azi am fost in parcul din Orsova. sunt putin dezamagita - zau ca nu stiu cand am mai plecat in halul asta de demoralizata din vre-un parc.
Kara a inceput sa chiuie de cand l-a vazut. OK. descarcarea si din start - hinta, apoi topoganul, apoi balansoarul, apoi iar topogan si tot asa m-a tinut vre-o juma de ora.
Intr-un final am poposit la nisip si acolo am putut si eu sa-mi trag nitel sufletul si sa privesc in zare. Am recunoscuto pe mama Maiei pe o banca si pe micuta la joaca. Nu m-am facut eu remarcata ca era prea preocupata sa priveasca copila.
Ne-am jucat noi putin la nisip si apoi iar am inceput sa luam toate cele la rand prin parculetz. Am ajuns chiar cu ea pe banca - Kara m-a dus acolo - ma pregateam chiar sa intru cu ea in vorba, s-o salut - cand imi intoarce spatele. M-a socat nitel - e cam ciudatica fata asta. Remarcasem si la ziua aceea de nastere la care am fost - dar nu am bagat in seama. Azi insa mi s-a confirmat inca o data.
Nu cred ca nu m-a remarcat - ca prea entuziasmata era Kara cu tot ce vedea in jur si eram ca doua titireze pe acolo - toiata lumea se uita la noi cum debordam de energie amandoua. Ma rog - treaba ei - ca a mea nu e.
ne-am intors la nisip - langa noi pe banca deja se instalasera 3 babe. Ne jucam noi ce ne jucam la nisip si babele incep sa pape ceva orez expandat. Kara e o pofticioasa - fara de pereche - asa ca a inceput cu yami yami yami.
Ma ridic si ii dau o juma de biscuite - sa nu ii stric foamea. Da ce ... ai cap cu babele? Ca uite aici maica - da-i si ei ca-i foame. Nu-i foame - doar pofteste. Da - da pofteste la ce am io nu la ce i-ai dat matale.
Zic un NU, multumesc.
Baba de colo- cum vrei maica - pacatul tau sa fie.
am vazut negru in fata ochilor - mai asa ma ia cu un tremurici cand iote cine se apuca sa ma ia pe mine la impins vagoane si mai baga si biserica pe fir ...
imi vine so strang de gat nu alta.
Ma intorc si printre dinti ii zic babaciunii - AM SPUS NU.
nu mai stiu exact ce a mai comentat baba - insa la un moment dat nu am mai rezistat si iar m-am intors si le-am apostrofat:
bine ca veniti intr-un parc de copii sa mancati, copiii poftesc si le stricati pofta pentru pranz si mai si stati si trancaniti aiurea.
Ea - zice - pai si tu nu ai facut la fel? I-ai dat mancare la a ta cu restul copiilor de fata- ei nu poftesc?
iar am vazut negru.
eu barem aveam biscuiti la mine - ceea ce poate manca orice copil mergator prin parc. Nu ca orez expandat nu ar putea manca copiii, insa a mea se ineaca cuel - plus ca mi-e cam constipata in ultimul timp - asa ca ne ferim de acest aliment.
ce sa ma mai pun cu baba - i-am injurat cate una printre dinti - i-am mai spus doar: Doamne cat de rele sunteti - normal ca am papa la mine ca am copila pofticioasa si daca vede la cineva ceva de mancare - tre sa am sa-i dau ceva. Doamne ce rele sunteti.
nu noi suntem rele - ci voi astea tinere - sunteti tare rele.
ma rog - cu un gust tare amar - mi-am strans jucariile si am plecat acasa - sau mai bine spus - la noi in parc.
barem la noi in parc stau babele pe banci si nu exact langa groapa de nisip - ca tare ma tem ca as chilari pe vre-una.
cum spuneam - mi-a lasat parcul vostru un gust amar - nu stiu cand mai apr pe acolo.
na ca m-am descarcat si eu nitel.
v-am pupacit 
Giova spune:
Miro eu credeam ca o cunosti pe maia si pe mama ei. deci ea era in poze! Noi nu vorbim si nu ne salutam, doar asa din parc si din vedere o stiu.
Babele!!!! greu...greu...eu m-am certat cu cateva....imi venea sa le iau la
. asta ma enerveaza si pe mine cel mai tare.
Noi azi de la gradi am mers in Selgros dupa tenesi. Aia din mall tare urati sunt (aia de baieti) si costa si dublu. doar firma e de ei, dar nu ma asteptam ca coccodrillo sa faca asa tenesi urati.
Pe urma acasa, am iesit numai la ora 19 pe terasa la Flora, la o papica si pe urma pe o alta terasa la un suculet. asa ca a profitat marco din plin de Bega , in care era sa faca si baie
.
cam atat despre noi.
si weekend fain.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
Mirona spune:
salutare fetele,
am intrat scurt sa va pun cateva poze si filmulete cu noi - cateva din Botanic si filmuletzul cu Marco si Kara. AICI.
nu uitati - JOI ne vedem la o pizza la Giovana -seara pe la 20, iar in w/e ne vedem iar cu copiii pe undeva - stabilim noi la pizzerie.
v-am pupat.
tre anuntate si Diana- mama de Andrei, Dia frantuzoaica si Cos.
cine pe cine anunta?
io ma bag la Cos. Albi - o anunti tu pe Diana? Gio - tu pe Dia?
hai ca mai vb. v-am pupat. 
fug langa Kara - poate mai prind si eu un pui de somn. 
Giova spune:
Salutare!!!
Ok, hai ca o anunt eu pe Dia. I-am scris si Adinei, sa vedem acum.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
mitzuka spune:
Salutare!
Acuma am venit abia de la lucru...avem ceva comisie de acreditare la o sectie noua si e nebunie mare...
Am vazut pozele de pe mail...am si eu destule dar le aduc pe un CD la pizzerie ca mi-e lene sa le incarc pe mail...
Dejan mi-a bolit de numa in we am mers cu el la urgente sambata dimineata ca tot febra maaaare si tot vomita si pediatra nu raspundea...in fine angina de nu mai putea respira si de la aia vomita..Dragutul mic el nu a mai vomitat nici o data pana acuma si dupa ce a vomitat a intrebat ce-a fost aia..si si-a tot cerut scuze toata ziua ca a vomitat si ca nu mai face....el a crezut ca e ceva rau....
De drag i-am luat o trotineta ca dupa parc si in somn zicea ca vrea trotineta..asa ca in colaborare cu bunicii i-am luat una mai scumpa un pic dar solida si super...
Va las ca fug iar la lucru portia pe care am luat-o acasa si care trebe sa fie gata maine la prima ora...plus ca maine am examen la una din materiile pricipale, chiar la metodologia restaurarii si trebe sa fac dosarul de restaurare la cele 2 icoane pe care le-am restuarat in timpul semestrului....
Pupicei si abia astept sa vina joi!
PS Miro...iti fac DVD cu dora si brainy baby? Eventual sa ma suni tu odata ca eu sunt zapacita de numa si uit...
Simina si Deian
Ingerasul nostru
Mirona spune:
quote:
Originally posted by mitzuka
PS Miro...iti fac DVD cu dora si brainy baby? Eventual sa ma suni tu odata ca eu sunt zapacita de numa si uit...
da da - plizzz. daca nu uit - te sun maine.
bafta la scoli si pupici la Dejan.
sper sa nu mai treaca prin asa ceva.
Mirona spune:
sara buna Timisoara,
dat mi-afost sa vad si asta - trei (dintre voi) dintr-o lovitura (adica azi).
in parcul de langa gradi m-am intalnit cu Ingrid - si tare fain fu - imediat am stabilit de o noua intalneala.
Seara in parc in Dacia a trecut Nuria (in carutz) cu mamica Mona - prietena Dianei - si iar ne-am bucurat una de alta - asa ca i-am detaliat ca bagam o intalneala - sa fie pe faza.
Ajung acasa - ma suna Albi ca vine de la Giovana cu o felie de pizza - si ca se opreste pe la mine .... asa ca am decis - NU MAI POT! MI-E DOR DE VOI!!!
v-ati strans din concedii? gata? bagam o intalneala?
ce ziceti de miercuri - saptamana viitoare? sau vineri - tot saptamana viitoare?
care - ce planuri aveti? - care cum puteti? - dati de veste - aici sau pe mess si haideti sa ne vedem ca iar bagam lista pentru inscrierea la vorba - atatea avem sa ne pove.
va pup
si astept vesti de la voi.