O alta Timisoara (12)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

apar si eu la apel.
Miro daca te-ai intalnit cu 3 pers. intr-o zi, te-ai gandit ca e vreun semn, nu?
Te-am citit pe dincolo, vad ca iti schimbi profesia. sper sa se integreze cat mai repede Karina la gradi.

Noi venim din Alba doar in 9/10, adica marti/miercuri. daca intalnirea va fi vinerea vin cu mare placere, mi-e dor de voi toate.
astept sa vedem ce decideti, va pe .

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Mirona, fu fain, dar scurt, adika prea putin am putut vorbi. Karina e foarte frumoasa , eu as mai vrea si o intalneala cu copilasii..n-am apucat sa ne vedem niciodata impreuna cu ei.
Giova, pe vineri, saptamana viitoare se poate, imi convine si mie. Tot la Giovanna sau schimbam locatia? Pe la ora 20, ar fi ok.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

si io vin si io viiin
cand ziceti voi

da daaaa.. Karina e foarte faina abia astept s-o vad iar !

la fel si pe voi !

deci.. aduna-rea !!!

pi t#259;ti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Si eu ...si eu...e ok vinerea viitoare. Dar as vrea si o intalnire cu copii, pana mai e vreme faina.Dar mai vorbim noi cand ne vedem.

Miro...am citit si dincolo...o sa fie bine cu gradi sa vezi.Tu trebuie doar sa iti asculti instinctul, doar tu stii ce e mai bine pt copilul tau, nu? Si pe mine ma seaca aia care incearca sa forteze lucrurile. De ex luni la prima zi de gradi Dejan a plans de numa, iar o vaca de ingrijitoare a inceput sa il traga de la mine din brate, m-am enervat si i-am spus ca stiu sa imi calmez copilul, dupa care am vb frumos cu Dejan i-am explicat calm, l-am pupacit si a priceput copilul. El trebe luat cu binisorul dupa care pricepe, oricum lui nu ii plac schimbarile, el e obisnuit cu o rutina si daca aia se schimba se panicheaza. Dar isi reintra el in normal. Azi deja a mers cu placere la gradi.
Aaaaa..vroiam sa te mai rog ceva...tu cand cautai gradi pt Karina ai salvat unvdeva gradinitele pe care le-ai vizitat, eventual impresii despre ele? Ca am o tipa de la noi, o profa care are o fetita de 2 ani si vrea sa o duca la gradi, cresa privata....si mi-a cerut sfatul, iar eu mi-am amintit ca ai scris tu despre asta dar la subiectul celalat . Doar daca mai ai ceva, daca nu asta e.

Sper sa apuc diseara sa pun niste poze cu Dejan de la mare, sa vedeti si voi ce urias am...si mai nou ce slabanog am...

Va pup pe toate si abia astept sa ne vedem!

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna

nu stiti pe cineva care sa aibe vreun carucior sport frumos de vanzare???? am cumparata doua pana acum (noi din magazin) si sau cam "dus" iar bb a mea are acusi 1 anisor si nu stiu cat va mai sta in carucior de asta as lua unul second.

va multumesc!!

pupici

.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

..................................................................
mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Mirona, eu am citit si la Regasiri, ca m-ai facut curioasa, nu intelegeam initial de ce stai cu ea la gradi, acum am priceput. Zic si eu ca si Simina, fa cum iti dicteaza contiinta, eu n-as lasa-o sa planga la gradi in nestire dupa mine, no way! Incearca sa o obisnuiesti cu gandul ca mereu te intorci dupa ea, copiii snt foarte nesiguri din punctul asta de vedere. Stai cat ii trebuie sa poata sa se adapteze, sa socializeze si in final, sa nu mai remarce prezenta ta acolo. Si atunci, vei putea sa pleci linistita. Numai sa nu cada in cealalta extrema, sa te asocieze ca necesitate cu educatoarele, c-apoi e mare bai! Te angajezi acolo!
Deci ramane pe vinerea viitoare la ora 20? La Giovanna? Daca sunteti de acord, haideti sa iesim cu puii in Botanic, saptamana asta, cat mai tine cadura. Propuneti o zi, ar sa fie dupa-masa, in jur de ora 17.
V-am !

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

saluti - bine ne-am regrupat.

mie imi convine si saptasta in botanic - haideti duminicadupa ora 5.30-6 in Botanic - vreti? vor fi 36 de grade - deci e ok putina umbra - aducem si ceva jucarele, creta, papusi masini - etc.

cu vinerea viitoara iar sunt de acord - sper sa poata si Cos. O sun eu sa vad.

deci? ne vedem? haideti - care cum mai puteti?

bb_yasmi imi pare rau, dar nu cunosc pe nimeni. Si noi am luat unulnou din Metro - si e chicco - si na, a cedat pana la urma,
asa ca ori dai un ban - si te tine mult si bine - ori daca iei dintr-astea maiieftine ... cedeaza si ele la fel de repede - asa ca sfatul meu e sa nu mai iei altul daca tot zici ca are un an.
Mai bine investesti intr-o trici - pe care s-o impingi tu si mai apoi cand o stii ea sa pedaleze ... s-o folosesca singura.
Daca iti surade ideea cu trici - mai vb - eu ma si gandeam s-o vand pe a noastra ca sta degeaba si tot cu carutu vrea in parc. Dar sunt si pe piata diferita modele super haioase - si normal ca in ochii fetitei mele toate celelalte trici sunt faine numai a ei nu - deci atentie si aici.
mai vb.
tu mai cauta carutz si daca nu gasesti - gandeste-te si la varianta propusa de mine.

v-am pupat
mai vb.

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

buna fetele

Am venit si noi acasa ... am fost plecati pana in 22 august.

din pacate acum suntem raciti cobza toti ... daca faceti o intalnire ma inscriu .
Am vorbit cu Mona ...mi-a zis ca s-a vazut cu Miro !!! poate vine si ea daca scapa de acasa.

A inceput si scoala pt mine ...din 1 sept ..tare as mai fi stat in vacanta .

va pup
diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

mama ce lume pe aici. va salut pe toate!!! abia astept sa ne vedem.
Miro are dreptate Ingrid, sa nu se obisnuiasca sa te vada karina acolo toata ziua si pe urma...sa fie mai rau. Majoritatea plang la inceput, asta e...bine ca te lasa sa stai acolo. mie nu mi-ar conveni sa fie in permanenta un parinte pe langa mine. nu m-as simti in largul meu, apoi sa-mi preia activitatile. poate nici la educatoarele de acolo nu le convine chestia asta, dar daca te lasa sefa mare...n-au incotro.
Diana insanatosire grabnica va doresc. cum merge magazinul?
Ingrid pe cand incepeti gradinita?
Simina cum a fost la mare? asteptam pozele....
albi ce mai faci draguta?
bb_yasmi eu am primul carucior de vanzare. e sport, dar e mai maricel, e de la Chicco, ca nou. si al 2-lea e tot sport, tot de la Chicco. e mai usor si mai comod...nu m-amgandit sa-l vand, cu toate ca nu-l folosim de 1 an. sa vorbesc si cu sotul...sa vedem. daca esti interesata, tinem legatura.

eu ocupata cu nunta, mai avem putin si ne chefuim. marco e un rasfatat, ma dispera ca nu ma mai asculta. revine el pe calea cea buna cand ne intoarcem. gradi il mananca.
va, ne mai auzim noi.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Citat:
citat din mesajul lui mitzuka
oricum lui nu ii plac schimbarile, el e obisnuit cu o rutina si daca aia se schimba se panicheaza.

.. ca doar ii Taur

Gio`.. da' voi parca faceati planuri de BB 2.. Cum de vinzi carutul?
Io fac binishor, cica imi vad de-ale mele..

Ingrid, ce mai face tiza?

Diana, v-ati intors deja ?? Vrem poze cu Andreiu, ca nu l-am mai vazut de secole

Miro, sa-ti traiasca Imi cer scuze ca n-am apucat sa va sun azi, da' am ajuns acasa de la lucru pe la 22:15 ..deh, vreau maine sa plec la 4 si am facut azi unele chestii in avans.. plus ca a fost o zi de kko..

Bey.. mie nu prea-mi suna a bine intalneala de duminica la 36'C.. Da' a propos: www.meteo.ro/vremea/17/starea-vremii-in-Timisoara.html" target="_blank">aici zice ca duminica vor fi 38 si luni 39'C Deci cred ca duminica la 17 va fi prea cald.. nush.. zic si io.. Mai vedem pan'atunci

Mergi la inceput