O alta Timisoara (12)
Raspunsuri - Pagina 21
Albi` spune:
ahmm.. sper ca Sefa Timisoara nu uita de noi si ne deschide subiect nou.. ca nu pot dormi la noapte de grijaaaaaaa !!! heeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp !!! 

va
-ez in grup ![]()
![]()
![]()
[nu va ganditi la prostii..] 
Giova spune:
he-he-he Albi...pana la bb2 mai e cale lunga. Inca nu e nici in proiect...asa ca...pana atunci...carucioarele ocupa loc.
sefa Timisoara o fi in concediu. cine stie..poate apare prin telepatie.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
bb_yasmi spune:
giova, ce culoare are cel sport? e cumva modelul CT5?
mirona, trici avem deja. primul carucior a fost nou Hauck si a costat destul. acum am gasit unul de la CAM la miniblu. ma gandesc sa il iau.
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
Ingrid S spune:
Buna dimineatza!
Albi, mersi de intrebare, Diana e ok, in 15 septembrie incepe si ea gradinita. Cum toata ziua e dupa mine,va fi de groaza, parca prevad.
Mirona, e stau langa gradinta unde o duci pe Karina, ce zici, vii la o cafea la mine? Cand poti s-o lasi singura pe fetitza? ![]()
Yasmi, si eu am un carucior sport, dar e destul de rablagit. Daca doresti..eu il dau pe gratis. Ca n-a ce face cu el, oricum.
M-am uitat pe net la vreme, sambata e foarte cald si duminica, eu zic sa ne intalnim dupa ora 18, ca se mai racoreste cat de cat.
Stabiliti voi ziua.
Eu imi beau cafeluta, Diana se uita la desene.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
mitzuka spune:
Salutare!
Venim si noi duminica, indiferent ca e 17 sau 18...pe la 17 o sa fim acolo...oricum daca e cald acolo e cel mai bine, nu?
Sefa Timisoara cred ca inca e in concediu, nu?![]()
Miro...mersi muuult si pupici!
Simina si Deian
Ingerasul nostru
bb_yasmi spune:
ingrid ti-am trimis un PM.
o zi buna
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami Lavi
si bubulina
Ingrid S spune:
Yasmi, ti-am raspuns
.
Deci, cum ramane? Sambata sau duminica? Eu duminica mai lenevesc, asta e adevarul, dar daca va hotarati, ies din trandaveala si vin. Dupa ora 18.
Ingrid S si Diana
Mirona spune:
v-am pupacit
noi sambata mergem la Mako
asa ca - asta fu motivul pentru care am ales ziua de duminica. Daca va intalniti sambata- noi zicem PAS si ne vedem alta data.
Daca alegeti totusi ziua de duminica - e ok si 5 si 6 pentru ca in botanic gasesti umbra multa si deasa. Hai fie - 18 - sa fie si piticii mancati.
Dati de stire ce si cum.
cu ziua de betivaneala ramane stabila ziua de vineri? viitoare - da? nu maine.
Ingrid - da la baba un nr de tel de conex - maine s-ar putea sa trag o fuga de 5-10 minute - daca nu urla prea tare. Oricum de luni incepem si terapia prin shoculetze - ca eu nu sunt de acord cu aia cu shoc din prima si basta.
in rest - va pove cand ne vedem - sunt prea multe de spus.
mai vb
v-am pupat
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
Ingrid S spune:
Mirona, uite acum iti trimit PM cu nr de telefon. Ramane pe duminica dupa 18, ca sa poti veni si tu.
Yasmi, gata cu pozele, uita-te la mine in drop. Firma..sa mor daca o stiu, eu l-am primit din Germania, dar ma mai duc prin subsol si ma holb la el.
Ingrid S si Diana
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ingrid S Mirona, uite acum iti trimit PM cu nr de telefon. Ramane pe duminica dupa 18, ca sa poti veni si tu. Yasmi, gata cu pozele, uita-te la mine in drop. Firma..sa mor daca o stiu, eu l-am primit din Germania, dar ma mai duc prin subsol si ma holb la el. Ingrid S si Diana http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo |
ti-am raspuns prin Pm.
mami Lavi
si bubulina