O alta Timisoara (12)
Raspunsuri - Pagina 8
Giova spune:

pe unde umblati gagici?
Marco de luni a avtu afte in guritza,ieri si-a revenit si a bagat ca spartul in el. ar fi mancat si zilele trecute, tot papa cerea, manca putin si-l dureau alea.acum a redevenit copilul care scaote untul din ai lui parinti
.
azi noapte a fost prima data cand a dormit fara sa se trezeasca si sa
la el in camera. am fost de vreo 3x la el in camera, caci am crezut ca a patit ceva.
Incercam sa renuntam la pampers, ieri am schimbat 3 randuri de haine, dar alaltaieri am avut un real succes. a facut de fiecare data cand l-am pus la olita/wc. dimineata se trezeste cu pampersul uscat...deci suntem pe drumul cel bun. doamne ajuta ca baxul de azi sa fie ultimul pe care-l cumparam.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova2" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
mitzuka spune:

La multi ani Karina!
Sa cresti mare , sanatoasa si frumosa!

Miro, Dani sa va traiasca minunea si sa va bucurati de ea!
Simina si Deian
Ingerasul nostru
Giova spune:
Mi-ai luat-o inainte simina:
Karina
!!!! numai bucurii sa le aduci parintilor!!!!
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giova spune:
azi am vorbit cu Diana de Andrei. a nascut Mona acum 6 zile. cu toate ca a venit fetita pe lume la 8 luni, avea 3600 gr si 58 cm. babana frate!!! de statea pana la termen..mergea direct la facultate(vorba Dianei)
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
Mirona spune:
quote:
Originally posted by Giova
azi am vorbit cu Diana de Andrei. a nascut Mona acum 6 zile. cu toate ca a venit fetita pe lume la 8 luni, avea 3600 gr si 58 cm. babana frate!!! de statea pana la termen..mergea direct la facultate(vorba Dianei).

m-ati spart. cat am putut sa rad.Bine a venit pe lume printesei mici/mari. Monei o refacere usoara si o asteptam cu drag printre noi.

Multumesc mult de urarile pentru Kara. Fu super faina petrecerea copiilor - dar cum stiti si voi - cei sub 3 ani nu stiu sa se joace intre ei - asa ca alergam printre ei - de la o jucarie la alta ... le-am servit pandispan si bucatele de fructe. Mamicilor bunatati de la Codrina si sucuri, bere, vin, etc.
Tortul l-am facut anume din ciocolata - sa nu vad vre-un pui de om la frisca si cioco la un anisor. Unele insa tot le-au dat. Treaba lor. Mi-au manjit si mie fata cu frisca ... au vrut sa-i dea sa guste - DAR AM FOST PE FAZA.
in rest - super faina petrecerea - aveti si voi poze sa vedeti si sa va faceti o impresie. www.flickr.com/photos/8904209@N07/1853076477/" target="_blank">De aici in colo.
un hop l-am sarit - urmeaza saptamana viitoare hopul cu neamoshagurile si nasii, taiatul motului si tava si apoi GATA.
v-am pupat.

Miro
Giova spune:
Miro faine poze, dar numai fetite au fost la party? am crezut ca sunteti la OR, ca acolo faceti petrecerea.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
Mirona spune:
ALBINUTA ZUMZAITA CE ESTI. te 
si iti doresc tot binele din lume. Sa fii fericita si sanatoasa. 
Fetele - cochetele -
ca n-am fost ieri pe aici sa va dau de baut virtual - ca real - ati papat odata de pe mine - va ajunge
.
Asa ca luati de aici 

pt fiecare ... ce-i pofteste inimioara 

. Avem de toate.
v-am pupacit si sa ne vedem sanatoase.
Miro
Giova spune:
cu intarziere si cu
de rigoare urez si eu LMA sarbatoritilor:
Andrei de Diana!!! sa cresti mare si frumos si sanatos!!! numai bucuri sa aiba ai tai parinti din partea ta!!!
Miro, multa sanatate si fericire alaturi de frumoasa familie pe care o ai!!
Diana!!!tot binele din lume, bafta in tot ce faci!!!
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
Giova spune:
Miro aseara ati petrecut cu familionul? v-am vazut la camelot cand ati iesit.
noi pe acasa, am fost de dim. pana la Diego in Sagului, la real si acasa cu noi.
Ieri am fost la Camelot, a fost ziua unei prietene si ne-am cinstit putin, adica vreo 4 ore, Marco a facut de toate acolo
.
va
si o sapt. buna va doresc.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
vl-ad spune:
Salutare! Salutare!
Va mai aduceti aminte de mine?
Am aparut si eu dupa o lunga perioada de acomodare la serviciu!Am inceput munca de o luna si ceva si inca nu am reusit sa imi dozez timpul in asa cum as vrea eu.
In rest suntem bine , maiales ca este si Florin in oras si sper sa ramana anul acesta tot aici , sa nu mai plece in nicio misiune.
Despre Vlad ce as putea spune decat ca ii place tare mult la gradi insa nici acum nu vrea sa manance decat paine , lactate si desertul, iar acasa nu mananca decat oua
.Poate imi dati voi o idee cum sa il conving sa manance.
Si nu in ultimul rand un
cu intarzaiere pentru cei sarbatoriti in aceste zile.
si o saptamana cat mai frumoasa
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad