O alta Timisoara (12)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by Giova
Miro doar daca e provocata intra, in rest sta la umbra.

vrei sa incerci???

is prinsa cu Kara - dar promit sa revin cand doarme. suntem bine si nu prea - una calda - una rece.
revin
pupez

Miro

Mergi la inceput

hait - sunt prima pe pagina 4 - vad ca scriu iar eu - sa ma decid daca ocup eu toata pagina ... si asta inca repede - ca precis apare albinuta asta zumzăită si posteaza si ea .... numa asa sa-mi fca in ciuda ... si sa nu am eu aceasta onoare.

vezi Gio? io am vrut sa te las la pagina anterioara doar pe tine ... dar daca s-au bagat fetele ....

cum am promis - am revenit cat ea doarme.
avem ceva problemulte - stiti ca noi tot avem probleme cu vomitatul - e ok atata timp cat vomita o data la 2-3 zile ... insa luni mi-a vomat la toate mesele plus marti de dimi mi-a vomat si masa de lapte - asa ca am alertat dr. in stanga si-n dreapta si acum facem ceva analize si vedem daca e sau nu o problema organica .... reflux gastric .. etc.

sper sa fie doar faza de iaurt (iar am ascultat de una din parc - si am schimbat iaurtul campina pe care i-l dadeam eu cu iaurt sim - si mi-a facut si scaune diareice saptamana asta.) si sa nu fie altceva mai grav.
Suntem pe semi-regim si cu ochii in 8.

fug la job si mai vb.

FETELE LA APEL!!! bagam o intalneala in w/e asta? Cu copii - doar noi - cum vreti - dar hai s-o facem.
v-am pupacit

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Of Miro sper sa nu fie reflux gastric...
acum mai varsa?
de ce i-ai schimbat iaurtul? daca fetei ii mergea bine cu el....

Intalnire? hotarati cand si cu sau fara anexe. dar sa va hotarati repede ca sa comunic sefului, ca altfel risc sa nu primesc liber.
Are Clau o perioada foarte incarcata, cam...pana la sf. anului. asa ca nu prea pot sa-mi fac de cap cum vreau eu.

Noi suntem bine, daca ar fi marco mai cuminte si nu ar bate copii si nu ar arunca cu pietre in masini, etc. ar fi ideal. dar cum asta e doar in vise si filme...ne complacem asa.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

pe unde sunteti fetele?
Miro cum mai e Karina? ati fost la medic?

pe cand ne intalnim???????????????

_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Beeeeeeyyyyyy..
Daca nu eram in oras, credeam ca a picat o bomba in Timisoara, pe bune!
Saaaau v-a prins febra cumparaturilor la targu' de tzoale ?

Deci, pe cand intalneala?

Mergi la inceput

ce faci tu? n-ai fost in vizita la neamuri?
ce targ de tzoale?

noi pe acasa, ieri am iesit putin in Mall, azi a iesit piticul cu Clau iar seara stam in casa, nu mai avem chef de iesiri. Ne pregatim de o noua sapt.
si eu astept sa apara fetele si sa organizam intalnirea. de comoda ce sunt...nici telefoane nu le-am dat.

si o duminica faina, atat cat a mai ramas din ea.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Salutare, salutare!

Dupa ce am disparut ca magarul in ceata...de fapt am fost prinsa si la lucru si cu noul an univresitar, si cu scoala mea, am scos si eu capul la iveala.
Am un program super naspa la faculta cu cursurile mele, o gramada de teme ne-au dat profii deja, ca deh nu mai suntem anul I trebe sa simtim ca suntem studenti...De ex la studiul compozitiei am de facut 100 schite pe A3 din diferite locuri din oras (Botanic, Rozelor, Unirii, gara o fabrica abandonata, etc)din care profui alege una pe care o transpunem in ulei pe panaza de 1/1,20 m....

Ma mai seaca faptul ca acasa staun in un frig crunt,schimba astaia caloriferele in bloc si de 3 sapt nu au facut decat o scara...mai au 2.. abia in 15 noiembrie o sa dea drumul...firar...deja am consumat o gramada la curent de tot bagat radiator la Dejan in camera, si parca tot nu se incalzeste.

Dejan e bine, ii place tot mai mult la gradi.In fiecare zi imi aduce cate o opera de arta desenata de el...din pacate copilul meu nu le prea are cu desenatul, asta e.

Acuma ca v-am zapacit de cap...ce facem ne vedem odata sau ba?
Eu sunt dispusa oricand si oriunde..numa ziceti odata ca mi-e dar de voi toate...

Pusy mare de tot!

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Simina bine ai revenit!!!
ce naspa ca ai mult de lucru si program aiurea.
Ma bucur ca Dejan e bine si ii place la gradi.
Ve-ti ingheta pana in nov. daca continua vremea asa. Noi am dat drumul la caldura ca nu s epaote sta fara.
Pai sa apara si fetele sa vedem pe cand ne intalnim, caci si mie mi-e dor de voi.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Buna ziua fetelor din Timisoara si mii d escuze ca intru sa va deranjez pe topicul vostru ,o fac cu speranta ca ma poate ajuta cu o indicatie vreuna dintre voi :
Caut o agentie matrimoniala serioasa in Timisoara s-au zona apropiata (una pe care i-ati recomanda-o unei prietene drgi de exemplu)si sincer nu stiu cum sa fac ,pe net se gasesc bieninteles cu tonele dar mi-e teama sa ma hazardez asa cu una la intimplare ....
dac avreuna dintre voi cunoaste pe linga cas as-au a auzit vorbindu-se de bine de vreo agentie de acest gen v-as fi recunoascatoare sa-mi spuneti despre ea .
Va multumesc pentru intelegere si ajutorul vostru eventual,va doresc o zi buna si toate cele bune,

mamica fericita de baiat mare !!!

Mergi la inceput

salutare fetelor,

Aurelia imi pare rau - nu cunosc, nu ma pricep.

Fetele cochetele am vb cu Albinuta si cu Simina si am hotarat sa facem ceva impreuna pt voi/noi ca acusi ne serbam (pe rand toate trei).
Asa ca - la o mica sueta cu Simina am hotarat data de 27 octombrie - sambata - pentru o intalneala.
De acord? Cine vine? Unde mergem?

incep eu cu o propunere - VREAU PIZZA!!! si vreau sa beau!!!
obiectii ceva???

AMR = 10 zile

Miro

Mergi la inceput