O alta Timisoara (12)
Raspunsuri - Pagina 5
Giova spune:
eu nu pot pe 27, sorry, dar mergem in Alba, cred ca de vinerea.
Aurelia nu stiu nimic, imi pare rau.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giova spune:
Miro uitasem...felicitari pt. primii pasi ai Karinei!!! Ai fetita mare ce-ti pasa!! Gata cu linistea in casa.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Mirona spune:
fetele -> SCHIMBARI MAJORE!!!
nu se poate intalneala fara Gio 
ne vedem atunci JOI - 25 octombrie. Ce ziceti?
am trimis mesaj la fete pe mess sa caute detalii aici. - deci hai sa ne hotaram.
Am vb cu Simina acum si e ok pt ea joi. Cu Albinuta vb mai pe seara. Gio - zii si tu cum e mai bine, eventual vb cu Ingrid, Adina ... mai vb cu Diana, eventual poate ne raspunde si Alina, cu Cos si Giulia vb eu ... sa ne strangem toate.
pupam
Miro
Giova spune:
Pt. mine e ok joi. hotarati ora sa anunt seful.
eu i-am scris pe mess. lui Diana pt. alta probl., dar nu mi-a raspuns. Vorbesc cu Ingrid si Adina, dar cred ca Adina nu vine, nu are cu cine sa-l lase pe Vlad.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
Giova spune:
Am vorbit cu Ingrid, in principiu vine, dar dupa ora 21.30, caci atunci adoarme pitica. oricum mai vorbesc cu ea si va tin la curent.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
Dianaa77 spune:
Salutare fetelor!
Vad ca sunteti in pregatiri pentru o intalnire,dar indraznesc sa va deranjez si eu cu niste intrebari.
Si eu am locuit in Timisoara un timp si inca am locuinta acolo si as avea mare nevoie sa imi recomandati pe cineva priceput si serios la pus faianta si eventual un zugrav. Am postat chiar un subiect pe site dar nimeni din Timisoara nu pare sa intre sa raspunda subiectului meu. Am intrebat si celelalte fete din TM,dar nu stiu.Cand am vazut ca mai este si un alt grup din Timisoara, mi-am spus ca poate ma puteti voi ajuta. Caut sa imi aranjez cat de cat un ap cu 2 cam, si cu ce mesteri am gasit in Publitim, mi-am luat lumea in cap!
Multumesc anticipat si distractie placuta la intalnire!
Giova spune:
Diana cu mesterii...ai mare grija, mai ales ca nu esti in tara sa urmaresti indeaproape totul.
eu nu te prea pot ajuta
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
Aurelia spune:
Nu-i nici o problema fetelor ,dragelor ,va multumesc oricum din suflet si va doresc o zi frumoasa si o intilnire minunata!

mamica fericita de baiat mare !!!
angy11 spune:
Salutareeeee!
Clar ca raspund,deocamdata zic da la intalnire,mersi Miro de mess,felicitari pentru micuta,am vaz' ca mergeti singure!Wooow!
In rest scuze n-am apucat sa citesc decat 2-3 mesaje care sunt deasupra.
Sper sa nu-mi intervina nimic...la ora aia putin probabil....
Pana ne vedem va pup pe toate!
Albi` spune:
Mie mi-e ok si joia. E o zi mai incarcata la job, dar ma descurc eu cumva 
Deci, confirm ! [doohh... ![]()
![]()
]
Fetele, aduna-rea! 
Abia astept sa ne betzivanim
(alcoolica din mine
)
Va