O alta Timisoara (12)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

In sf. am putin timp de net. si asta pt. ca nasii au plecat pana in real.
Suntem copti de somn. marco mi-a adormit, pranzul il serveste cand se trezeste.
Ne-am trezit de la 4 in dim. asta. am bantuit prin aeroport si am luat cate ceva din Duty Free, macar atata, caci alte cumparaturi nu am facut.
Ba da am...am stricat niste banuti pe 6 poze superbe facute in studio. Una cu toti 3 si restul cu junior. dar nu regretam. pacat ca sunt asa de scumpe, ca pe toate le-am fi cumparat, nu stiam care sa le alegem....

Marco si-a revenit si cu mancarea si a papat destul de bine in ultimele zile. ce sa va zic...predomina pestele si pastele cu orice fel de sos, dar a bagat in el si scoici si calamari si gamberetti. trebuie sa gatesc fructe de mare, caci mai am unul care le adora.

Bine macar ca si aici e vreme frumoasa...ca sa nu regretam prea mult plecarea.
A fost frumos, de vis chiar, cu toate ca mai mult mi-a placut la hotelul de anul trecut. nu stiu de ce...poate ca era nou si mai modern. dar si asta a avut farmecul lui....
e nasol daca ai cu ce sa compari.

In ultimele 2 zile marco s-a dat pe toboganele mari cu Clau, era innebunit, doar acolo vroia. Nici nu s-a prea omorat dupa piscina de kinderi. doar la mini club mai mergea si construia cu Lego sau lua masinutele si pleca cu ele pe langa piscine.

A tras chiar si din narghilea, noi ne-am dat tarziu seama ca el chiar tragea in piept, doar cand am vazut cum scotea fumul pe nari, dar nu cred ca i-a facut vreun rau. pastila era cu aroma de mar...zici ca era ceai.

eu sunt tot asa cu CM, ba vine, ba nu. am o stare naspa...dimineata imi vine sa , asa ca ori iau un test de sarcina ori mai fac o vizita la ginecolog.

cam asta e in mare....
poze din vacanta si de la nunta...maine dupa ce scap de musafiri.
sincer chiar nu aveam chef sa mai stea atat...bine ca nu stau tot weekendul.
poate reusesc sa citesc ceva pana vin...pe urma ma bag la langa marco.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Miro ar fi beton inca o intalnire cu piticii. sa vedem pe cand.....

_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

se vede ca am venit...recuperez la greu timpul pierdut.

pozele de la nunta din Alba sunt aici:
http://community.webshots.com/myphotos?action=refreshPhotos&albumID=560621399&security=khJqaN
macar pe astea am reusit sa le pun pana au venit nasii.

uite Miro ce vreme e!!! mai bine nu ziceam nimic.

_

Mergi la inceput

poate reusesc performanta sa umplu doar eu pagina asta.

poze din Turcia puteti vedea aici:
http://community.webshots.com/myphotos?action=refreshPhotos&albumID=560861855&security=uQdqBG

_

Mergi la inceput

Hei gagicute pe unde umblati?

noi pe acasa, singurei si fara masina. tati e entuziast de noul lui birou...si azi a plecat de la ora 7 acolo. a luat masina, caci e noroi si nu putea iesi in strada. asa ca noi...arestati si azi la domiciliu. sper sa se mai usuce sa putem merge mai dupa amiaza sa o recuperam....
Nu-mi place ca nu mai am masina mea...dar mai am de asteptat putin pana imi va lua si mie una, care va fi a MEA si numai a mea.

ma duc sa termin curatenia inceputa ieri si sa calc, of course.
weekend placut sa aveti.

_

Mergi la inceput

haideti mai doamnelor...pe unde umblati?

Noi ne-am intalnit aseara in mall cu sotuil Cosminei si cei 2 flacai. erau la masinutele din Diverta...eu m-am nimerit acolo din cauza piciului, care vroia tot magazinul.

prima zi de gradi, dupa concediu a fost ok. l-a consultat si dr. de la gradi si nu are nimic, doar muci si tuseste. scapam noi si de astea....

azi m-am intalnit cu Adina si Vlad in parc. profitam de zilele frumoase.
va .

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Hehehee.. nah ca ti-am stricat performanta de a umple tu pagina
Is la Miro si era sa scriu cu user-ul ei

Gio`, deci zici ca Marcolino e bine acum

Fetele, voiam sa va intreb daca mai stiti ceva de Diana, mami de Andrei. Eu n-am mai vb cu ea de ceva timp, iar cand am iesit cu bebeii in parc, i-am dat sms si nu a raspuns. Sper ca sunt bine

Nah, ziceti, cand vreti sa mai iesim?

Va pupa pe toate si pe toti bebeii

Mergi la inceput

aLBI SUNT BINE...CHIAR AZI MI-A SCRIS PE MESS. E OCUPATA CU SCOALA, aNDREI A FOST RACIT, E LA GRADI UNDE II PLACE LA NEBUNIE.
iA ZI MATALE LUI mIRO SA MAI SCRIE SI P-ACI. CA PE LA ALTE SUBIECTE ISI VARA COADA.

nu mai lasat sa ajung la 10 subiecte sa bat recordul:singura pe pagina!!! ma trimiteau astia sa scriu la Jurnal.

. fug la .

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principessa spune:

Uau ce mult ati scris de cand n-am mai fost eu pe aici!
Imi pare rau de ce am citit ca ai patit Giova, chiar m-am gandit la tine cu concediul vostru in Turcia, dar n-am mai intrat pe net. Vroiam sa iti zic si eu concediu placut si alte cele. Asta e. M-am trezit tarziu
Te pup si sper sa fie bine Marco.
Pup toate fetele de pe aici si pe toti copilasii lor.

Mergi la inceput

Principessa ce mai faci? in ciuda imbolnavirii copilului am avut un concediu super fain!!! La anul e clar ca vom merge 2 sapt., 7 nopti sunt putine.
Simina ce mai faci? de ce nu mai intri p-aci?
Miro doar daca e provocata intra, in rest sta la umbra.

_

Mergi la inceput