Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (80)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by a_deju
pai cum sa-ti zic... ar iesi cam varianta d. :))) pe bune, chiar nu glumesc, am vazut de multe ori, de obicei la metro,

Unde bre?? Ca nici la mama lor nu vaz??
http://www.humana.de/de/produkte/milchnahrung/index.html
Pesemne ca-i zici far de aroma la ala cu vanilie.. e drept are o "usoara nota de vanilie"; da tot se cheama c-o are..

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by Donia
ruxandra, tot subtire, mai baga, mai baga...
Edit: hai ca au mai aparut vrei 2 postari, e mult mai bine.

Io in 10 minute ma pregatesc de parc, se vede ce chef de alergat am?

si io! si io!
ca-mi veni barbatu mai repede-acasa si ne vrea pe toti 4 in plimbare. Da batraneste, nu asa.. auzi la ea??!! alergatura.. ptiu..

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

quote:
pai cum sa-ti zic... ar iesi cam varianta d. :))) pe bune, chiar nu glumesc, am vazut de multe ori, de obicei la metro,

Unde bre?? Ca nici la mama lor nu vaz??
http://www.humana.de/de/produkte/milchnahrung/index.html
Pesemne ca-i zici far de aroma la ala cu vanilie.. e drept are o "usoara nota de vanilie"; da tot se cheama c-o are..

mai.. sa stii ca tare cred ca ai dreptate... acu' ca am bagat si eu un ochi mai atent, n-am mai vazut ce credeam ca vazusem.. eee, scuzati, cine stie la ce balarii ma uitam eu:)))

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by Donia

Uitasem. a_dejuleee, am vazut pe aici niste adidasi cu toc cui... moartea pasiunii! Te ating cu o pereche?

ruxandra, tot subtire, mai baga, mai baga...
Edit: hai ca au mai aparut vrei 2 postari, e mult mai bine.

Io in 10 minute ma pregatesc de parc, se vede ce chef de alergat am?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

haidi bre, si io care credeam ca ne scrii in direct, din mijlocu' lu' genuflexiunea de incalzire.. :))))))))))))

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Donia eu ma pregatesc de iarna cu slapi cu blanita si mai nou ..si crocs-i cu blana...ai vazut??? nu o induce in eroare pe a_deju cu adidasii...e vorba de TENISI cu toc...adica bashchetzi de-a dreptul

in legatura cu vizele, eu va astept in vizita cu bratzele deschise...doar asa poate o sa ajung sa va vad si eu live...cum era aia cu vine mahomed la munte, sau muntele la mahomed...

Donia, alergare placuta....sa nu cazi , sa nu te impiedici...ca doar esti femeie maritata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Am fost la cumparaturi am cautat pampersi chilotei de la libero si nu am gasit
iar e maraita de vreo ora nu mai stiu cum sa o linistesc acum sta in brate cuminte

Laura-si la noi e tare greu cu pusul pampersului folosim pampers normal si pampers chilotei cum reusesc si eu sa-i pun

Ingerasa-eu tot doua liniute roze slab vizibile am avut mi-am facut un singur test si eram sigura ca sunt insarcinata pana mi-a confirmat ecograful si d-na doctor ma bucur tare mult pt tine felicitari si sarcina usoara

A_deju-noi am facut vaccinul cumparat nu ne-a zis nimik de 9 luni a zis ca la 1 an vom face
tinem pumnii sa nu-i creasca coada la motan
nu ma pot opri din ras cand citesc mesajele tale

Dianocica-vb cu fetele sa vad ce iau ele si daca ma hotarasc la ceva te anunt

Raluca_u-imi pare tare rau,multa sanatate

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

votez si eu ptr "minunatele"
achizitionat nenedent, thx ptr info si sfaturi .
bb nu doarme, nu papa ......de fapt ordinea e inversa nust ce e cu el . azi m-a facut cu nervii !!

a-deju : succes la cumparaturi , cre ca ar tre sa ne arati pozna imbracata asa cu rochita ..ca nu prea mi te inchipui ;)
ingerasa : ma bucr , ma bucur !! sa dea DD sa fie bine !
donia : pupici la copilasii tai si la mama lor ;)
pupici
D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

dau si eu un vot pt mamici de fulguletzi

in alta ordine de idei , adeju mama, de ce nu ti-ai luat pantofi din anglia??? ai asteptat sa ajungi in tara lu' papura voda unde domneste marimea 37? huh? daca gasesti rogu-te ia-mi si mie o pereche 41... sau 42? ca parca nu mai incap asa bine in 41 ... bai, io fac ca toti dracii cand merg in magazine, ochesc o pereche de pantofi si cer marimea 41 si se uita cate o vaca de vanzatoare la mine luuung si imi spune suav: "nici n-am avut vreodata marimea 41, nu se fabrica!" ... deci din nou: de ce nu ti-ai luat din anglia?

Dia de Oana 29.11.06

Impotriva bannarii aelitei

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

INGERASA, sa ai sarcina usoara! nici nu stii ce emotii ma incearca cand citesc postarile in care pov de samburel...ce frumos!

votez si eu pt "minunatele"

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:

am sunat-o acum, mi-a zis ca da, este un vaccin, mergem maine, dar ce si cum, n-am mai stat s-o intreb, ca era in domicilii... deci, ramane sa va anunt maine ce si cum. aa.. si mi-a zis ca toti copiii care au facut vaccinul de la stat il fac si pe asta de 9 luni, nu stie la alea cumparate, ca ea nu face din alea.... asa ca v-am lamurit si pe voi mai mult de-o gramada, da? :)))

abia astept sa afli ce si cum...
noi n-am facut nimic la 9 luni si nici la 10...,acu' vine si a 11-a luna......,sa sun pediatra?...offf,nu vreau sa ma gindesc ca plec la c-ta pentru vaccin...,refuz sa imi imaginez...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Miracole exista,trebuie doar sa credem in ele...
Sonia /Edy /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput