Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (80)
Raspunsuri - Pagina 5
a_deju spune:
offf mai ktrinel, ce face civilizatia asta din om...... hai sa te ajut sa-ti aduci aminte: in parc, copchilu' daca sta pe jos, pune mana. pe toate alea alea, de la iarba stropita, la bucati de kk uscate (asta ca sa fiu plastica direct, sa te scutesc de trilu-lilu :))) ). hopa, scoti servetelu' si stergi bine, copilu', si anume, ca iarba nu merge, am incercat eu si de-astea :)) iar kk, evident, se inmoaie, si nope..nu merge oricum ai incerca :)) mergi la o terasa, copchilu' pune mana, trage, darama, tre' sa stergi repede, sa nu se uite lumea crucis, hopa, scoti servetelu'.. aaa, si evident, tre' sa stergi masa inainte sa te asezi, sa fii sigura ca nu aduna copchilu' tot ce-a curs din gura la cei minim tzshpe clienti care-au hapait deasupra ei in ziua respectiva... ca nu poti sa deranjezi ospataru' pe asa ceva... si nici daca-si toarna (copchilu') toate cele in cap, pe fata, pe maini, nu poti sa te duci la toaleta sa-l speli pt ca fie nu au sapun, apa, sau chiar toaleta ca atare. ca oricum baby nappy change nu s-a inventat (ha haaaaa.... doamne.... ce sf-uri bag eu pe-aici...). sa continui?? in magazine??? cand vin toate idioatele de tante care cara baxuri ziua-ntreaga si-l trag de maini, picioare si evident, fata, aaa..si preferata mea, ii scot suzeta din gura, ca doar e rusine...urmate apoi, in ordinea cronologica a desfasurarii actiunii, de tantele de la casa, care parcurg aceiasi pasi, in aceeasi ordine, cu manutele alea doua scoase direct din sertaru' cu banet...ce faci??? scoti cu gentilete inca un servetel, si inca unu', si inca unu', si tot asa... deci, acu' ne intelegi?? :))) nu e vorba numai de sters la fund (...desi eu prestez la greu, ca am incercat sa-l spal o data la chiuveta, si l-am dat cu capu' de robinet, de oglinda, de chiuveta, si de cada cand l-am sters... nu stiu prin ce minune am ratat wc-u', ca doar era acolo, la ceva milimetri... ).
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
a_deju spune:
auzirati??? canada vecina si pretena tre' sa scoata vizele... tanananaaaaaaaammm!!!! pazea!! stergeti pozele rapidus, astea care aveti repere geografice pe-acolo, vezi parc, casa vecinilor cu numele strazii pe ea, numaru' casei, etc etc... va treziti ca va bat la usa in preajma craciunului (adicatelea na, vin si io cand e lumea mai buna, mai intelegatoare....) "helau, primiti cu forumu'??" :)))))
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
a_deju spune:
si ca tot bat campii rau, da raaaaaaaaaau de tot, cand ziceam mai sus de venitu' la canada, ma vizualizam calare pe matura zburand printre nori, lucru care, evident, m-a dus cu gandul la potterila, si implicit, la faptul ca nu i-am raspuns lu' chinico, si ma rog, oricui mai avea vreo curiozitate in acest sens: cu lacrimi in ochi si sufletu' indurerat, tre' sa recunosc ca am l-am citit pe nerasuflate, s-a terminat, si-asa mi-a placut, desi ma asteptam la ceva mult mai spectaculos, dar...anyway.. I inima harry potter :)))
Ktrinel spune:
aaahhhhaaa....pai eu ma refeream la servetele cu scop unic ...nu de sters maini, fatza...sincer..eu cand merg in parc nu o sterg pe maini...de fapt, cand sa o sterg? dupa ce a pus mana pe primul, al doilea, al treilea ...al n-shpelea obiect, frunza, iarba, leagan, tobogan..etc ...sau dupa fiecare?? ha?? pai daca a pus mana odata si intre timp a bagat-o si in gura, dejaba mai stergi tu dup-aia ... la magazin la fel, dupa ce a pus mana pe cos... sau a cazut, a pus mana pe jos sa se ridice...in fine, voi stiti mai bine...oricum sa nu credeti ca aici e curatenie mare...ba dimpotriva, cu atatea rase...si inferioare si superioare ...
noi sa fim sanatosi!
a_deju spune:
si ca sa va arat ca inca mai pot.. de ce n-ati zis bre ca sambata e 22?? pai nu stiati ca am de participat la o nunta?? mare eveniment mare care nu se trebuieste ratat pe motiv de...sarmale??? pai unde mai mananc eu sarmalute bune-bunute cu mamaliguta si o ciusca micuta daca nu la nunti si la nasa de craciun??? ca mama mea nu vrea sa-mi facaaaaaa....
deci, va pup, sa fiti cuminti, nu faceti ca mine, sa umpleti paginile cu aberatii, ne vedem mai pe seara, fug sa trag sheva pi mini, ca ma duce mihailul sa caut tol festiv. rochie ca rochie, da' conduri marimea 42...daca-mi ziceti voi unde-oi gasi...de nu... oi presta in adidasi :)))
ruxandra_sb spune:
Bre da ce mai stergeti voi la copchii. Umila mea persoana recunoaste ca n-am prestat asemenea munci decat dupe ce conu jucat cu rotile de la carut sau scormonit prin pamant.. in rest l-am mai lasat si on his own. Si ne astepta apa+sapunul de-acasa.
.. in fond Ktrinel are dreptate, apa+sapunul is sfinte.. da cateodata si lenea e cocoana mare. Asta apropo si de
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
Donia spune:
quote:
Originally posted by a_deju
auzirati??? canada vecina si pretena tre' sa scoata vizele... tanananaaaaaaaammm!!!! pazea!! stergeti pozele rapidus, astea care aveti repere geografice pe-acolo, vezi parc, casa vecinilor cu numele strazii pe ea, numaru' casei, etc etc... va treziti ca va bat la usa in preajma craciunului (adicatelea na, vin si io cand e lumea mai buna, mai intelegatoare....) "helau, primiti cu forumu'??" :)))))
Aaa, pai eu primesc cu forumul, veniti cu incredere, stau pe undeva prin jurul Montrealului, aaaa.... numa' putin sa ma mai uit in pozele lui Ktrinel si va dau si indicatii spre casa mea ... vedeti parcul ala...? Dati coltul si gata, va astept cu paine si sare!
Cu forumul nu-i o problema, dar sa vezi ce-o sa mai primim cu colindul prin gari si prin malluri, cu muzicuta, vioara si te mai miri ce si cine cu puradeii in brate...
Ktrinel, ca bine le zici cu servetelele, tot asa ziceam si eu la primul copil... la al doilea tac si te admir in tacere
Parca acum servetelele nu mai sunt tocmai lucrarea diavolului cum credeam acum vreo 6 ani...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
ruxandra_sb spune:
Off, Raluca imi pare asa rau.
Multa sanatate. Ai grija de tine si de Adinel grasunel.
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Donia
Ktrinel, ca bine le zici cu servetelele, tot asa ziceam si eu la primul copil... la al doilea tac si te admir in tacere
Parca acum servetelele nu mai sunt tocmai lucrarea diavolului cum credeam acum vreo 6 ani...
Na ca Donia le zise si mai bine.
Donia spune:
Uitasem. a_dejuleee, am vazut pe aici niste adidasi cu toc cui... moartea pasiunii! Te ating cu o pereche?
ruxandra, tot subtire, mai baga, mai baga...
Edit: hai ca au mai aparut vrei 2 postari, e mult mai bine.
Io in 10 minute ma pregatesc de parc, se vede ce chef de alergat am?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.