Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (80)
Raspunsuri - Pagina 4
ruxandra_sb spune:
A_deju, ca nu mai dau quote:
1. Care ii Humana3 fara aroma? Ca eu n-am vazut decat:
a. mar
b. vanilie
c. banane
2. Priorix sau ROR e anti-rujeola, rubeola si oreion.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
a_deju spune:
da' io tot cu oaia, ca ma zgandara rau... totusi.. chiar nu mai e niciun bebeu care sa fi facut vaccin la 9 luni????????? din astia mai mari, haideti, ala eu, ala eu..???? nu de alta, da' eu cu madama...mare baza parca n-as pune... si-asa cred ca suntem singurii care nu luam nicio picaturica de vigantol si am facut d-ul injectabil, tot fin'ca asa ne-a zis dansa... (..era sa scriu minunata, ca eu de obicei foloseam acest termen de descriere, dar intr-o nuanta ceva mai sarcastica :)))) ). nu de alta, dar n-as vrea sa fim pe vreo lista cu medicamente date spre testare, si eu sa aflu peste nush cat timp... la cum nu-mi scrie ea nicio vaccinare pe carnetel...habar n-am ce injecteaza ea-n motan... daca-i creste coada, ce ma fac?????? :))))))))))
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
a_deju spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
A_deju, ca nu mai dau quote:
1. Care ii Humana3 fara aroma? Ca eu n-am vazut decat:
a. mar
b. vanilie
c. banane
2. Priorix sau ROR e anti-rujeola, rubeola si oreion.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
pai cum sa-ti zic... ar iesi cam varianta d. :))) pe bune, chiar nu glumesc, am vazut de multe ori, de obicei la metro, ca de pe-acolo iau eu laptele (si asta nu c-as lua cu baxu', ca probabil s-ar umple de panze de paianjeni prin debara, ci pt ca e foarte aproape de mine, si e intrarea e prima, inainte de real.. asa ca... comoditatea isi spune cuvantu' :))) )
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
dianocica spune:
a deju n am auzit de nici un fulgulet care sa fi raportat vaccin la 9 luni. poate din aia care stau pititi..
Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
Raluca_u spune:
buna fetele,
vestile noastre nu sunt chiar placute dar suntem bine si pana la urma asta conteaza. Adina e la sora mea pt ca tr sa o intarc.
durerea era provocata se pare de o lovitura la san care a rupt ceva si laptele nu a mai putut iesi, desi adinel sugea cu spor, mai mult cu cat sugea mai mult si se producea mai mult lapte era mai rau. a aparut o infectie care acum e sub tratament. puteam sa continui sa o alatez dar cu niste riiscuri cam mari, mai ales pe termen lung asa ca de ieri dim adinel nu a papat tzitzi. psihic imi e inca f greu dar tr sa ma consolez ca am alaptat-o 10 luni.
cu capul e ok la fel si cu funduletul, azi a fost chiar ok, a mancat bine, bine a si dormit bine, sa vedem la noapte.
apropo de METRO lucrurile nu sunt intotdeauna asa cum par si din afara se pot trage concluzii gresite. cunosc f bine sistemul si stiu ca tehnic este imposibil sa se intample ce a scris Diana. ceva s-a intamplat dar altceva, respectiv - de ceva vreme la metro erau in promotie scutece cu servetele gratis, la un moment dat furnizorul nu a mai livrat pachetul cu gratuitate si atunci ca un compromis s-a lipit pe pachete servetele care erau listate si avea cod separat. acum a fost livrata si marfa cu gratuitate desi nu mai e perioada de promotie si stocul de servetele care se vinde separat trebuia refacut asa ca s-au dezlipit de pe pachete si a fost refacut stocul. problema e verificata la sursa. oricum in magazinele mari care au un sistem informatic de urmarire a stocurilo, vanzarilor, livrarilor, este imposibil sa intample situatii ca cea descrisa de Diana.
va pup dulce si fug sa mai dau un tel sa vad ce imi face copilul. imi e groaznic de greu fara ea si va rog sa ma intelegeti ca nu voi fi prea activa in viitorul apropiat.
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
Donia spune:
Ieri am alergat in parc impingand la carut mare mirare ca n-am ajuns acasa prelingandu-ma pe asfalt! oricum, m-am simtit ca o placinta toata ziua, azi e cam la fel, dar... cui pe cui se scoate, ma duc mai tarziu din nou in parc sa vad daca mai pot sa repet figura.
Ah, si ce mai alergam pe campul de langa bloc acum vreo 15 ani... eram regina campurilor, ma luam la intrecere cu tractoarele
Yagmur, ia o imbratisare si un pupic de la mine ca tare greu trebuie sa iti fie.
Dar hai sa-ti spun un secret: cand esti obosita tare si mai esti si low lasa baia la o parte si stai in fund si joaca-te cu Luca pana cade lat si adoarme. Uneori pur si simplu nu ai energie ca sa faci tot ce trebuie, asa ca stai doar si uita-te la copil cum se joaca. Stai intinsa si lasa-l sa se catere pe tine, sa se joace cu un bidon de apa sau cu fermoarul de la bluza ta. Si ai grija sa nu te simti prost dupa aia, ia hotararea sa faci atata cat poti, ca oricum tu faci de doua ori mai mult decat atat.
Iar cu asemanarea... eu tot pe tine pariez. Nu ca sunt incapatanata, dar efectiv Luca are mai mult de la tine decat de la tatal. Da'.... artist mare tatal... mai intreaba si el de Luca, l-a vazut? Dar familia lui, nu vor sa fie si ei parte din viata lui Luca?
Se vede faina viata pe santier (cand e soare)... numa' sa ai grija pe unde mai cazi
a_deju, nebunelele sunt toate felurile de bobite necomestibile de prin tufe, deci vazandu-te culegand de prin tufe m-am gandit ca ti-au facut cu ochiul nebunelele englezesti.
Am inteles... deci era stafia porcului ... sa-i fie digestia usoara si sa va amintiti cu drag de el!
Aozi? Bine ca ne-ai mai amintit de Eric (E-r-i-c), ca eu una uitasem... ii mai spune cineva asa?
Ktrinel, nu scrie mai nici pe ale mele cata carne contin, ma consolez gandidu-ma ca stiu ei ce stiu si de nu... ata ete, uita-te la ei ce mari au crescut, deci orice le dam le prieste.
auras, succes la scoala pentru Cristina! In ce clasa e?
danita, incepi sa te speli pe dinti ? O sa-ti placa, vei vedea... Succes!
acs, ce vis a avut Ioana... ametitor
OanaCat, ce draguta e Nicole cu pozitia de somn...
roana, imediat faceti si voi anul... va asteptam cu un tort maaaaare!
dianocica, felicitari pentru nr.7! Si eu tot caut prin gura dupa nr.7 si 8, ca la noi cam ies pereche, dar inca nu vad nimic. Probabil asteapta sa ma calmez eu si apoi vor iesi pe furis, ca datile trecute.
Nu te stresa deloc de cat si ce mananca in perioadele astea grele, important e sa se simta el confortabil.
danutz, ai incercat cu periuta degetar? Lui Cristi ii place foarte mult, il tin in brate ca si acum i-as da sa bea laptic si il scarman cu periuta pe la gingii si pe dinti si ii place tare mult. Eu nu pun pasta deocamdata.
chinico, bravo pentru Bea ca a scapat de febra
conchita, talonetele sunt niste chestii care se baga in incaltaminte ca sa sustina bolta si s-ar crede ca vindeca platfusul, insa medicii de aici mi-au spus ca de fapt platfusul nu se prea vindeca, asa cum zicea si danutz. Dar maine ma duc la foot care clinic pentru Roxana si am de gand sa intreb mai multe, inclusiv despre incaltamintea celor mici, vad eu cum ii trag de limba.
Iar sosetele antiderapante au pe talpa niste picaturi de cauciuc care nu lasa soseta sa alunece pe parchet, sigur ai vazut prin magazine.
Si Sonia...? Nu ne zici nimic de ea? Ca daca tu ne mai cunosti fulguletii, noi stim mai putine despre steluta ta.
Laura, multumim pentru capitol nou! Am mai facut o cruce, ar ajuta sa iti stim numele complet (nu de familie, ci daca ai cumva doua prenume).
Eu ii dau apa lui Cristi dupa ce papa si cand are bavetica la gat, si tot se uda, desi mai merge si in buzunarul baveticii niste apa. Sucuri inca nu i-am dat, dar stiu cat pateaza...
sbogdana, ma bucur mult ca au iesit bine testele!
mamana, noi avem 4 mese pe zi si uneori ma gandesc ca e prea putin. Dimineata cereale, la pranz legume+carne, dupa masa fructe si seara cereale+fructe, plus inca vreo 4 supturi.
ingerasa, tinem pumnii sa fie totul bine si sa creasca frumos samburelul din burtica! Multumesc pentru invitatia la odisee, eu sper sa nu... Dar imi place la nebunie ce povestesti tu, la fel si madaluta, asa ca nu ne ocoliti!
Ruxandra, cam subtire azi... ce mai povestesti? Matei serveste vreo gradinita, ceva?
Uf, am terminat, greu a fost! Cand sa apuc sa trimit, hopa inca o pagina si da-i si citeste, da-i si scrie... dar acum chiar trimit ca se trezeste imediat frumuselul lui mama.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
mamaana spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
ana, si la Oana am aceeasi problema, nu reuseam nicicum sa-i cresc cantitatile de papa... si atunci sfatul pediatrei a fost sa-i fac aceeasi cantitate de papa cu mai multe calorii... si vad ca tine, a inceput sa puna mai bine in greutate .. dc te intere, iti mai pove ce si cum
Dia de Oana 29.11.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
da, Dia, te rog mult sa ne zici
aici ma seaca doctorii astia cu 'fiecare copil e unic si are ritmul lui', iar la Tudor am avut exact problema inversa ca era mereu deasupra graficului, manca mult si nu stiam cum sa-i dau mai putin...
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
a_deju spune:
quote:
Originally posted by dianocica
a deju n am auzit de nici un fulgulet care sa fi raportat vaccin la 9 luni. poate din aia care stau pititi..
diana si david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius
pai nici io, de-aia tot simt cum se-ncreteste blana pe oaie... si de-aia dau din gura si intreb... pt ca ma gandesc ca daca e tot de la stat, si tot gratis, cu siguranta si alte mamici au fost informate de pediatri, nu??? plus...in carnetel si pe unde-am mai citit eu schema de vaccinari...sa mor dac-a vazut ochiu' meu de sticla ceva prevazut pt 9 luni...
Ktrinel spune:
cu riscu de a va supara , intreb totusi: de ce atata nebunie cu servetele astea umede? voi care stati acasa in majoritate, aveti apa si sapun la indemana...de ce folositi chestiile alea cu chimicale?? inteleg cand esti plecat mai multe ore,...dar eu cu tot cu alea (ca pt 2 ore in parc nu o schimb acolo) nu stiu daca am dat gata un pachetel de cand s-a nascut...
acu' la gradi normal ca mi-au cerut servetele ...dar cand intra in casa o spal si gata.
a_deju spune:
vai ce ma enerveaza tanti aia cu imunogripu' ei...
trecand peste. copchilului ii zicem eric, tot timpul, peste tot, il prezentam la lume ca fiind eric, etc etc... dar numele de cod, numai de noi stiut, ramane tot motanu' :))) da' ma gandesc cum ar fi fost sa incep sa scriu asa..din senin...o postare despre ce mai face eric zilele astea.. si s-o dau cu eric in sus, eric in jos... v-ar fi luat vreo 5 minute sa va dumiriti, huh?? :))) pai bini bre, da' di ci mai are omu' semnatura, bre??? nu ca sa-si scrie citet numele, al lui si a lu' urmasii lui, si a lu' urmasii urmasilor lui, acu' si pururea si-n vecii vecilor, amin????????????? :)))))