Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (80)
Raspunsuri - Pagina 3
ruxandra_sb spune:
Conchita, cum Grigore inca nu merge nu are incaltari serioase. Si eu votez pt a-l lasa cat mai mult descult sau in ciorapi.
A_deju wellcome, wellcome! Vazut poze cu verzi plaiuri inglezesti shi inverzit di ciuda. Intrebare intrebatoare: da di she vrei mata sa milkuiesti motanu cu Humana3? Eu, atata vreme cat il vrea pe Humana2, nici n-o sa-i dau; mi se pare ca-i perverteste gustul. Ca la nr3 au tot felul de arome care is departe de lapte, lapte. Si apoi am teama ca n-o sa mai vrea lapte adevarat cand va fi sa-i dau.
Apropo si noi suntem fan Huggies pure. Dupa ce am folosit ani de zile Sanosan ne-am plictist de ele. Apoi am incercat si Pampers (oribile ), Nivea, Bubchen.. da de Huggies ne-am indragostit subit ... Raluca_u ii de vina. Ea ne-a corupt! Cred ca-mi plac ca sunt tocmai ca sugativa..
Dbunny, ce faza de prost gust. Jenant cum a pus problema acea mamica. Sincer eu ma bucur daca copiii primesc ceva de imbracat.. da la cat de cusurgioaica si pretentioasa sunt, nu ma multumeste orice. Si eu duc cadouri si haine (mi se par cadouri practice mai ales la copii care cresc atat de repede), dar si ceva pt sufletelul celui mic.
Acs si prietena noastra piersicuta ne tinea intr-o vreme numai in "tucu-tucu"
Roxanica ne bucuram de vestile bune. Da conu-mi pare imbujorat.. e si parlit de soare, da isi mai face uneori si DA de cap. Si cum sa nu fie la 4ace, doar sangele-albastru cu scrobeala se tine. Si ce l-am bodoganit ca murdarise camesuta de cu seara.. pune-te sa i-o speli, apoi sa i-o calci.. totul numa sa-mi dea flacaul frumos la poza.
Vai ce bine ca si Bea e mai bine. Bravo!
Yagmurule bre ce sexoasa imi apari langa Nissanul cel intunecat, bre! Zau ca te prinde costumatia.
..si da, Luca seamana si cu tati.. Cuvantul cheie e "si".
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
Ktrinel spune:
hello
yagmur, asa cred ca o sa ma simt si eu in curand...plec de acasa dimineata , sotu o duce pe Julie la gradi si eu o iau la 5 jumate...dupa care sunt singura cu ea toata seara....cred ca o sa fiu super obosita..nici nu stiu cand o sa imi fac dus, cand o sa ma schimb, mananc.... tre sa las toate pregatite de cu seara ...dar hai sa enjoy cele 2 sapt care mi-au mai ramas de huzurit...plec la shopping, nu inainte de a da cu mopu' insa...
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
cu servetelele huggies (dar pure)eu eram aia incantata ... dar din simplul motiv ca sunt singurele de la care Oana nu face reactie alergica... or fi ele ca sugativa si imbibate cu apa si neparfumate, dar se pare ca sunt singurele ok pt Oana ... si m-a pus necuratul ieri sa o sterg cu niste servetele de la chicco si mi s-a umpluit de bube in juma de ora... ce dracu am de le tot incerc??? saptamana asta am incercat si nivea pure, si reactie alergica asa rapida cum face de la gama nivea (de la orice) eu n-am vazut... instant se inroseste si ies bubitele
deci, pt noi traiasca servetele huggies pure!
ps: am incercat: pampers, nivea, sanosan, chicco, happy, johnson, etc... nu cred ca a ramas ceva neincercat... asa ca asta e....
Dia de Oana 29.11.06
Impotriva bannarii aelitei
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
breeee, stai ca-mi cazura ochii si pe asta... tu stii ca io nu zisei cu intentie, sau cu directie, sau cu..nimic, da?????????? hai ca stiu io ca stii (ca stiuca-i peste :))) )
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by mami_n-d_06
ANUNTZ IMPORTANT PENTRU NATIUNE:
mami_n-d_06 a strans 762 puncte - in curand face mia si avem de unde-i atribui o titulatura. Asteptam propunerile voastre si supunem la vot!
PROPUNERI:
1. Minunata -> voturi: 1 (vot de la: luciaro)
2. Minunatele -> voturi: 12 (vot de la: dianocica, adinazot, dandusa, Ktrinel, Dia1609, dianarus78, OanaCat, alexandra_25, roana, chinico, desiree, danutz)
3. mamici de fulguleti -> voturi: 1 (vot de la: dianocica)
4. minunatele mamici -> voturi: 1 (vot de la: bamboleta)
5. mamici minunate -> voturi: 1 (vot de la: bamboleta)
Si eu am votat cu minunatele..
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by a_deju
trecand inapoi la oaia proprie, si anume motanu', maine tre' sa-l duc la pediatra, ca am vb cu ea inainte de a pleca si mi-a zis ceva de un vaccin care se face la 9 luni, despre care habar nu aveam, da' n-am stat atunci la detalii... so..stie cineva ceva? ca parca nu v-am auzit pe niciuna c-ati mai mers la intepat copii.. ma rog, sper sa fi inteles eu bine, sa nu se fi referit la ala de 12 luni (dar..nu prea avea legatura, ca i-am zis ca ne intoarcem in 2 sapt...).
Cumva Priorix sau ROR? ca acesta se poate face pe la 9 luni cu rapel dupa 1 an sau o singura data pe la 15 luni.
a_deju spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
A_deju wellcome, wellcome! Vazut poze cu verzi plaiuri inglezesti shi inverzit di ciuda. Intrebare intrebatoare: da di she vrei mata sa milkuiesti motanu cu Humana3? Eu, atata vreme cat il vrea pe Humana2, nici n-o sa-i dau; mi se pare ca-i perverteste gustul. Ca la nr3 au tot felul de arome care is departe de lapte, lapte. Si apoi am teama ca n-o sa mai vrea lapte adevarat cand va fi sa-i dau.
pai..n-a prea fost cu intentie.. inainte sa plecam abia ce desfacusem o cutie de no 2, si mai aveam in frigi una de no 3 nou-nouta, din vremurile cand doar acela se servea.. si-am zis, no hai, le iau pe astea doua, nu mai stau acu' sa cumpar altu'... zis si facut, da' normal ca nu s-a potrivit... asta e, ce sa fac. oricum, la anglia, nu se exista humana. si de fapt, nu se exista nimic din ce-am avem noi, exista ceva de la milupa, aptamil, sau ceva de genu' asta, oricum toate arata cu totu' si cu totu' altfel decat ale noastre (la modul de ambalare ma refer).
aaa... si exista si no 3 fara niciun fel de aroma, asta asa..in caz ca... vreodata... :))))
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
mami_n-d_06 spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sbquote:
Originally posted by mami_n-d_06
ANUNTZ IMPORTANT PENTRU NATIUNE:
mami_n-d_06 a strans 762 puncte - in curand face mia si avem de unde-i atribui o titulatura. Asteptam propunerile voastre si supunem la vot!
PROPUNERI:
1. Minunata -> voturi: 1 (vot de la: luciaro)
2. Minunatele -> voturi: 12 (vot de la: dianocica, adinazot, dandusa, Ktrinel, Dia1609, dianarus78, OanaCat, alexandra_25, roana, chinico, desiree, danutz)
3. mamici de fulguleti -> voturi: 1 (vot de la: dianocica)
4. minunatele mamici -> voturi: 1 (vot de la: bamboleta)
5. mamici minunate -> voturi: 1 (vot de la: bamboleta)
Si eu am votat cu minunatele..
s-a remediat
a_deju spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sbquote:
Originally posted by a_deju
trecand inapoi la oaia proprie, si anume motanu', maine tre' sa-l duc la pediatra, ca am vb cu ea inainte de a pleca si mi-a zis ceva de un vaccin care se face la 9 luni, despre care habar nu aveam, da' n-am stat atunci la detalii... so..stie cineva ceva? ca parca nu v-am auzit pe niciuna c-ati mai mers la intepat copii.. ma rog, sper sa fi inteles eu bine, sa nu se fi referit la ala de 12 luni (dar..nu prea avea legatura, ca i-am zis ca ne intoarcem in 2 sapt...).
Cumva Priorix sau ROR? ca acesta se poate face pe la 9 luni cu rapel dupa 1 an sau o singura data pe la 15 luni.
mai..habar nu am.. de-aia am si intrebat.. desi cel mai logic ar fi sa o sun pe madama, dar..am o leneeee :)) dar cele enumerate mai sus sunt anti..ce???
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
ana, si la Oana am aceeasi problema, nu reuseam nicicum sa-i cresc cantitatile de papa... si atunci sfatul pediatrei a fost sa-i fac aceeasi cantitate de papa cu mai multe calorii... si vad ca tine, a inceput sa puna mai bine in greutate .. dc te intere, iti mai pove ce si cum
Da vrem sa stim! Vrem sa stim!
Ingeras, sa fie intr-un ceas bun mamico! Tinem pumnii sa fie bine.
Dandusa multam frumos c-ai lamurit Yagmur.
a_deju spune:
am sunat-o acum, mi-a zis ca da, este un vaccin, mergem maine, dar ce si cum, n-am mai stat s-o intreb, ca era in domicilii... deci, ramane sa va anunt maine ce si cum. aa.. si mi-a zis ca toti copiii care au facut vaccinul de la stat il fac si pe asta de 9 luni, nu stie la alea cumparate, ca ea nu face din alea.... asa ca v-am lamurit si pe voi mai mult de-o gramada, da? :)))